146

Анонимен

преди 12 години

Копайте картофи и стига ревахте.Добре че е генерала да ви отвори очити.

145

оауууууууууууу

преди 12 години

Доган как се пръска от смях ББ бил най-добрия

144

до 179

преди 12 години

Аз не разбирам как някои хора пишат в множествено число едва ли не изразяват думата на целия народ. Аз не съм партийно обвързан, но не мога да се оплача от живота. Както и хората около мене, също подкрепят ГЕРБ (повечето). Резервът ще бъде възстановен когато Европа възстанови парите по различни проекти. До края на мандата ще бъде върнат (ако това, че е намалял резерва те държи буден вечер).

143

до 177

преди 12 години

прав си - не крадат за трима - а за десетима

142

до 177

преди 12 години

Ти *** ли си бе?Не виждаш ли,че тия гербери разсипаха държавата.Изядоха резерва и останахме по ***.По-зле не сме живели от Виденов насам.***!

141

Анонимен

преди 12 години

Каквото и да пишете в този форум е все тази ,на следващите избори пак ГЕРБ ще спечелят . Нямат достойна конкуренция, и разумните Българи ще им гласуват доверие .То се видя и на Президентските и Кметските избори. Така ,че колкото и да се ядосват семейството от БСП и ДПС няма да могат да излъжат Българите отново .

140

до 171

преди 12 години

Лошо ли ще ти е само ГЕРБ да управлява? Поне не крадат като за трима.

139

Виц

преди 12 години

Срещат се двама политици във парламента:- Ооо Боко, как си бе?- Добре съм, Цеко.- Чувам, че си станал много умен?- Даа активно изучавам, английски, немски, алгебра.. - Е айде като си толкова умен кажи ми как е: "Добро утро" на алгебра! - Хъм това него знам Цеко,ще питам прафесор Дянкоф

138

Анонимен

преди 12 години

Тези от НЦИОМ са най-големите мошеници и *** !

137

Вярно бе

преди 12 години

При тройната коалиция имаше отвличания и си ги връщаха,сега направо ги убиват отвлечените(Мирослава нпр.)

136

$

преди 12 години

А аз вярвам на календара, който сочи, че днес е 27 февруари, а не 1 април.

135

До 169

преди 12 години

Да върнем първи член от Конституцията на НРБ казваш?

134

х

преди 12 години

Да бе! Писна ми вече от платени статистики! Нищо вярно няма в това, не мисля, че остана нормален човек в България, който да харесва тези хора или да ги предпочете в този ред! Стига заблуди, хайде да си кажем истината в очите! От изборите насам /президентските/ до сега се хвърлиха луди пари да ни убеждават колко ги харесваме!!! Пфу!

133

Анонимен

преди 12 години

Който вие против Бойко е червен *** и национален предател, който иска да върне турците на власт. С ГЕРБ напред!

132

Анонимен

преди 12 години

плевела мазен и той захилен противняшки...

131

Анонимен

преди 12 години

Другари - ***, вместо да се плюнчиме по форумите, по-добре да организираме един гей парад, много по-модерно е от стачки и други такива вехти неща. Аз ще говоря с нашия вожд СерГейко да води пак парада, вместо знамена ще издигнем червените си прашки и така ще свалим ГЕРБ от властта. А нашите верни политически и интимни партньори *** на Доган ага ще ни пазят отзад за да не ни нападнат ония с бръснатите горни и долни глави. Стратегията ни в битките ще бъде следната: - Ура другари, със *** напред, при навлизане на противников кожен инструмент - стискай здраво и води в плен! Осторожно другари само внимавайте и пазете си дупенцата от триперливия ви дедо Гоцко Трипера, че той не използва предпазни средства и не подбира свой или чужд! Даже се говори, че заразил и вълчицата си Зорка, кръстена на жена му със срамната си болест!

130

Анонимен

преди 12 години

121, ми той маркуча е спукан беее -еее!

129

anonimen

преди 12 години

разбрахме я тази лъжа.хаиде махаите я от първа страница.които желае това+.които не-.

128

анализатор

преди 12 години

на снимктата може да видим Ботев и Левски и две *** !!!

127

Реалист

преди 12 години

Каквото и да пишат тия бил той турчин или *** Доган си остава Доган най - добриат политик ,единственият който знае какво върши и какво иска във тази държава със най- сплотената партия опитаха се да я разцепят ама не можаха .Дори и когато мълчи той пак печели ако беше българин премиерският му пост щеше да е беспорен ,всички политици дори и Бибитко го признава за най-добрия нека да бадем реалисти .Да имаше 4-5 такива като Доган българи държавата ни от давна да е била на високо ниво