170

Анонимен

преди 12 години

Абе преди време нали бяха писали, че организираната престъпност е овладяна в БГ.

169

Темерут

преди 12 години

А, бе той може да е бил шампион по класическа борба, но си е имал съвсем легален, и хубав бизнес, който му е вървял много добре, и точно това е бръкнало да не казвам къде на някои хора, та са го взривили, за да освободи нишата за тях. Елиминиране на конкуренцията, това е!

168

Georgi

преди 12 години

Какво ГЕРБ бе вие *** ли сте или бързо забравяте. Все едно че това е първият подобен случай в Бг. Тоя бил борец , забогатял в ония години .... абе плиткоумници ....

167

DO 241

преди 12 години

НЕ СИ ДОБРЕ ЗНАЕШ ЛИ.

166

до 229

преди 12 години

Глупости,на мен изобщо не ми отклонява вниманието от проблемите!А и така да е с масовия българин, след 3 дни пак ще си припомним тия проблеми...Или поне в началото на март, когато заради цените на бензина всичко тръгне нагоре...хаотично и неконтролируемо.

165

дообре

преди 12 години

"Харасимов е бивш шампион по класическа борба" ето това ми стига!

164

Light

преди 12 години

Тази демонстрация е насочена към нас - гласоподавателите. Отклоняване на вниманието на хората от проблеми, които засягат властта, или хора свързани с властта. Правилото е: нов проблем ликвидира стар.

163

НМ (народна милиция)

преди 12 години

Във Варна дори Борисов не ходи ако не го поканят ***

162

!

преди 12 години

"Предполагам, че сега от ГЕРБ ще го обявят като криминално проявен, защото не си е дал доброволно на тях бизнеса! " И така да е...това не е начин човек да си отиде от тоя свят! Ако изкарат тая теза са по-***,отколкото ги мислех.

161

djambaz

преди 12 години

Аудито е доста зле...ама ... на Горубляне ще го закърпим... като ново ще стане...

160

Цвъ.Цвъ.

преди 12 години

Преборихме организираната престъпност. Преборихме я бе !

159

Анонимен

преди 12 години

ИМА ДОЗА ИСТИНА Събитието Моментално отклонява вниманието на обществото от всякакви издънки - на Мършата, на здравните шефове, и най-вече - от скока на горивата, които още повече затриват икономиката и вдигат цените - за сметка на свръхпечалбите на Лука!!!!!!

158

Анонимен

преди 12 години

Дали пък покрай замразените рибни продукти не се е внасяло и замразено кокаинче ? Българина се накъса да купува замразени рапани :)

157

Анонимен

преди 12 години

Е коментар 210 направо уби вожда.

156

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ гарантира, че ще умрете от насилствена смърт на 99,99%! Отвличания, убийства, взривявания, всеки ден пак горят коли! Абе Вива ГЕРБ!

155

kurvare

преди 12 години

Боже боже колко жалък трябва да си да се радваш че бил убит човек в лъскава кола. Който кара нещо по различно от оръфана 15 годишна щайга е мутра, бандит, крадец! Тази злоба ще ви затрие и дано го стори по бързо! Заради *** като вас с това завистническо мислене БГ е на такова дережде. И не ББ ами Господ Бог да слезе от небето барабар със сина му Христос не може да ви оправи!

154

az

преди 12 години

ВАЖНОТО Е ЧЕ ОТВЛИЧАНИЯТА СПРЯХА ?!?

153

профи

преди 12 години

Професионална работа - по това време на кръстовището е бил обграден от други коли, а няма инфо за други щети

152

NABIA

преди 12 години

"Предполага се, че става въпрос за умишлен взрив."Хммм, може и да не е умишлен бе. Те така си ги произвеждат Ауди-тата серийно - със бомба под седалката!

151

Анонимен

преди 12 години

до 207Ми те ГЕРБ не са ли *** до мозъка на костите си бе?