33

Анонимен

преди 12 години

А защо не погледат народа срещу кого скача... и да си "сверят часовника"? МЕЖДУНАРОДНО издирвания и заплаващ полицаи беше задържан и най-безцеремонно освободен под домашен арест?! Е....когато фактите говорят...не трябва ли и съдиите да замълчат?.....

32

qze

преди 12 години

тея от съда какво се оплакват не мога да разбера, все едно, че общественото мнение ги интересува. те са недосегаеми и отсъждат в полза на обществото само ако се стигне до бунт като този в катуница.

31

пан

преди 12 години

че има тикви, има.даже започнах да се съмнявам кой от двамата - цц или бб е по-голямата тиква. но, вие до тук пишещите коментари сте по-големи тикви от ония двамата, та даже сте станали кратуни. ми всяко стадо има и ***, бе. ама можеш ли всички съдии да ги сложиш под общ знаменател. доста глуповатичко е. ама тиквена работа. пък да не говориме, че били назначавани от президента

30

....?

преди 12 години

Филчев...."Олигарсите командват Съд. система "..../при Цв.Ризова /,"Капитализмът е строй на парите и материалните ценности "Олигарсите приватизираха ,разбойнически.....в Бг !

29

Кисинджър

преди 12 години

Що се отнася до съсипването на страната, съдиите в България са много по-виновни от всякакви политици. Всеки един български съдия е корумпиран по един или друг начин. А това, че се крият зад независимостта на съда е безпардонно лицемерие.

28

Анонимен

преди 12 години

Продажни ***, интерпретацията на закона според размера на подкупа породи омразата на народа срещу съдийската общност и колкото и да скачат липсата на възмездие ще озлобява все повече обикновените хора срещу тази корумпирана клика.

27

Анонимен

преди 12 години

Съдията по Кленовски каза, че не е и представен нито един документ за сьучастие на Кленовски, в това, което го обвиняват! Е, от съдйката ли очакват да набави улики! Европейската заповед за задържане означава, че човекът трябва да бъде задържан и полицията да представи пред съдия доказателства за вината му и евентуална екстрадация! Демокрацията е процедура, а не приказки за наивници!

26

Анонимен

преди 12 години

БРАВО ЦЕЦО! Мачкай престъпниците и техните ортаци в червени тоги, които за това, че постоянно пускат престъпници, изнасилвачи, убийци и всякаква *** взеха 13-та заплата, щото Лазар Груев орева орталъка, че съда заслужавал тези пари виждаме колко ги заслужава. По-скоро заслужават да лежат в една килия с дружките си престъпници, защото реално и те са такива, щом като по време на процеса вземат страната на престъпниците и ги оневиняват! И какви са тия условни присъди, на Запад мисля че такова животно няма. И как е мъзможно домашен арест за убийци и международен престъпник, откраднал 16 млн. евро, издирван от Интерпол!!! Като тоя Клен, където вчера го пуснаха по най-наглия начин под домашен арест и то го пусна шефката на съдиите в БГ. Тая наглата какъв пример дава на младите съдии, а? И после Борисов се опитва по всякакъв начин да убеди ЕС за влезем в Шенген, обаче с тия корумпирани и безочливо нагли съдии как ще стане това. Ами по тези дела на Запад им става ясно, че комунистическия съд в БГ ще продължава да работи в услуга на престъпниците. И защо държавата им плаща заплати, след като вместо да раздават правосъдие, те прибират пачките т.е. делят откраднатото с престъпниците и даже имат наглостта да протестират, когато ги наричат корумпирани съдии. Ами те даже са за затвора заради престъпните си действия, а не да се обиждат от приказки, които са самата истина!

25

teo

преди 12 години

Цецо, вярно е , че сгреши с Р.А.Л.И.Ц.А., защото трябваше да бъде С.У.П.Е.Р. Н.А.Г.Л.А.Т.А. Р.А.Л.И.Ц.А. , защото тази съдийска корумпирана прислойка, прави двойно престъпление - 1. знае, че прави престъпление и 2. прави го въпреки закона!!! КОГА БЪЛГАРИО ЩЕ СЕ ОСВОБОДИШ ОТ ТЕЗИ ГАДНИ, ЧЕРВЕНОТУРСКИ КОРУМПИРАНИ СЪДИИ И ПРОКУРОИ??!!! Сигурно както при Мойсей през пустинята след 40 години??!!

24

Анонимен

преди 12 години

Време е част от съдиите да последват Гоце и да идат у г.за на историята!

23

Анонимен

преди 12 години

О, не е само Ралица,а забравихме ли Деница Вълкова-замлминистър на правосъдието от великия Бургаски волен университет,Пенгезов,съдийката,която взе като малоимотна парцел в Приморско,Красьо кадровика и др.

22

Анонимен

преди 12 години

Ами са шо праим щом съда е корумпиран,кой ще ги съди тези корумпирани съдии,ако кажем военните то тях всеки ден ги уволняват и вече се броят на пръсти така,че много лесно биха се продали,значи остава съд отвън БГ но това не може да се случи без разрешението на този съд,и следователно се въртим в един безкраен кръговрат от,който изхода е кога народа ще спука този балон...

21

млад БГ

преди 12 години

....съдиите все са под натиск , обаче единия натиск ги дразни , този на МВР и Цветанов , а другия го обичат , този на мафията, това е любимият им натиск , като ги натискат с пари като долни *** на магистрала , защо не реваха като им носеха чантите с пачките ? Благодаря им че второ поколение затриват - *** долни РАЛИЦА в Чирпанската *** махала да я пуснат да поживее 2 дена там ..... това й пожелавам :D

20

maistoragb

преди 12 години

Крайно време е да се проведе акция срещу корумпираните съдий и прокурори, а в България дал Господ такива .

19

Въпрос?

преди 12 години

"Според МВР името на операцията е абревиатура от думите - рекет, алчност, лицемерие, изнудване, цинизъм и анархия."Само рекет и изнудване са думи за престъпление и то за едно и също!Алчност, лицемерие и цинизъм са личностни качества, негативни, но не и незаконни.Анархия - е политическо състояние на обществото или политическа ориентация на гражданина, негативни, но не и незаконни.!Ако акцията се казва Р.А.Л.И.Ц.А., означава ли че полицията може да те арестува заради личностните ти качества?

18

Див Петел

преди 12 години

Съдия в България е синоним на корупция и несправедливост. Тази житейска истина известна на целия български народ по странни причини все още не е ясна на самите съдии. Затова и Цветанов им е виновен. Те не осъзнават, че казаното от Цветанов всъщност е мнението на повечето здравомислещи българи. Престижа на българското правораздаване не се уронва от МВР. Самите съдии отдавна, от десетилетия са си уронили престижа и никой днес не вярва че съдът е безпристрастна институция. Не Ви е виновен Цветанов

17

Анонимен

преди 12 години

Доброволни Отряди На Цирков Ционизъм

16

РЕАЛИСТ

преди 12 години

НАЙ-КОРУМПИРАНАТА ПРОСЛОЙКА НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО СА ХОРАТА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА !!! А СЕГА СЕ ПРАВЯТ НА ОЩИПАНИ ГОСПОЖИЦИ ! БЕЗСРАМНИЦИ ! В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ТРЯБВАТ КАРДИНАЛНИ РЕФОРМИ ОТ ГОРЕ НАДОЛУ ! ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ТЕЗИ НАГЛЕЦИ ?

15

Анонимен

преди 12 години

"противоречие с професионалното достойнство и морал" - а много ли е морално да бавите дела и да пускате доказани престъпници? Да се ебавате със законите и с игра на думи или дребни административни грешки да нарушавате идеята за справедливост? Точно за вас се отнася "Р.А.Л.И.Ц.А"! За вас, нагли адвокати, лесно замижващи прокурори и безскруполни съдии!

14

qwer

преди 12 години

Нагли са тези съдии и прокурори бе,вместо да направят нещо за да изтрият петното на позорът който имат, те излизат с некакви становища в защита на същите тези напълно корумпирани и доказали се в сферата на корупцията техни колеги,което ме навежда на мисълта,че няма в Б-я некорумпиран съдия или прокурор,тези провораздаватели са по-престъпници от самите престъпници.Агресията срещу тях не я насаждат от изпълнителната власт,а самите те си я насаждат,с всяка минута,с всяко тяхно действие.Те са нагли.