18

ДО ПРИМАТА-26

преди 12 години

АЛЕЛУЯ!!!!! ПРЕДЛАГАМ СЛЕД *** МУ ДА ГО КАНОНИЗИРА СВЕТАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА!!ДА МУ ЗАПАЗИМ ЕДНАТА НЕТЛЕННА /СРЕДНА / МОЩ И ЦЕЛОКУПНИЯ ПРАВОСЛАВЕН СВЯТ ДА СЕ СТИЧА НА ПОКЛОНЕНИЕ ПРЕД НЕЯ!! ТОЙ Е ЖИВ СВЕТЕЦ! '' ВЪЗПИТАН'' ,''ИНТЕЛИГЕНТЕН'' И КУЛТУРНО ПАЗАРУВА В ХАЛИТЕ!!!

17

Анонимен

преди 12 години

Ако екипът лекари са били *** нищо чудно че е в кома :)

16

27-ми

преди 12 години

Аз познавам този човек, знам че не си плаща на никого за нищо, освен данъците на държавата и сметките, както всички нормални хора. И не ме е страх за моите деца от никого. Защото съм им дал достатъчно акъл. Човекът е в кома, а вие си мислите, че можете да си изказвате мнението. Вие нямате право на мнение!

15

до 25

преди 12 години

Я *** ти бе, *** ***! Баща ти като малък сигурно те е биел всеки ден, а може и да те е е*ал! Да ти изсъхнат топките, ***!

14

Анонимен

преди 12 години

Тези които изпитват мъка по състоянието на Дим Дамаскин да си представят как плаща пари на 15 годишните им синове, внуци ,племеници да извършва с тях гадни отвратителни работи.Колко от вашите наивни деца няма да се потдадат? Вие които го съжелявате наистина ли не знаете какво правят подобни богати персони с обратна ориентация, *** ли сте? И ли важи за вас приказката ''ПОПА СЕ СЕ Е РАЗПАСАЛ АМА СЕЛОТО ДА МЪЛЧИ'' или '' СВЕТЕЦ МАМО БЕШЕ АМА МНОГО СЕ .............''

13

до примата 11

преди 12 години

Този човек не е Елза Парини, не е и Урсула! Той е много интелигентен, възпитан, културен и внимателен. Живеем в един квартал с него и го познавам. Винаги ме поздравява, поздравява и другите хора от улицата. Виждал съм как хора го спират за автограф и винаги им е давал. Виждал съм го как ходи в халите, чака си на опашката като всички останали хора. Винаги се държи любезно с всички! Ако имаш проблеми с това, че е гей, то значи е трябвало да се родиш поне 5 века по-рано. Взимай мерки, куливирай се.

12

Анонимен

преди 12 години

Дамаскин да не го е оперирал Мандинго ..

11

М

преди 12 години

Бързо оздравяване!! :))

10

Не е верно!

преди 12 години

Хей, не познавате човека! Мнооооого е готин! Това, че е обратно записан и фен на Бибитко, НЕ ГО ЛИШАВА ОТ ПРАВО НА ЖИВОТ! Имал съм невероятното удоволствие да прекарам с него моменти от живота. Стискаме палци, Отец!

9

ДЖУСА

преди 12 години

И ОПЕРАЦИЯ ОТ ХЕРНИЯ В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Е ТЕЖКА ОПЕРАЦИЯ А В МРЕЖАТА ВИЖДАМ ЧЕ ИМА МНОГО БОЛНИ С ТУМОРИ В МОЗЪКА

8

Истина

преди 12 години

Истината драги ми сънародници колкото и тъжна да е тя е че българските лекари в по сложните операции са гола вода ! Имате ли сложна операция най-добре вън от Бългаеия ако имате тази възможност. Белгия, Германия, САЩ !!!

7

Анонимен

преди 12 години

Дано всичко е наред и да се оправи човека!И... само да попитам: Извинете, кой е Дим Дуков?

6

Анонимен

преди 12 години

До номер 7 ТИ ЯВНО СИ ДОСТА САМОТНА И ОБЪРКАНА ЛИЧНОСТ , ЩОМ НАРИЧАШ ТОВА РАЗГЛЕЗЕНО МАМИНО СИНЧЕ ''КОЛОРИТНА И КОСМОПОЛИТНА ЛИЧНОСТ''! ПАЗИ БОЖЕ!!! ДЕ ГИДИ СОПА ....

5

q

преди 12 години

Дано да се оправи човека, бързо оздравяване!!! Отново да се радва на живота, така както го разбира- всеки има право на избор, както има право да бъде щастлив! За всеки има място под слънцето!!! Бързо оздравяване!!!

4

ПОТРЕБИТЕЛ

преди 12 години

АЙДЕ И ТУК ЗАПОЧВА ЛИЦЕМЕРИЕТО. ДАВАЙТЕ ОВЦЕ ! ЗАТОВА СТЕ НА ТОЗИ ХАЛ! ЗАТОВА ПОСТОЯННО ВИ ***! ДЪРЖА ДА ПОЛУЧА БЮЛЕТИН ОТ ДНЕС.БГ ЗА ЗДРАВНИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ЧЕРНАТА И РУСАТА ЗЛАТКА, ЗА ПСИХИЧНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ОНОВА СЪЩЕСТВО ''УРСУЛА'', ПО ВЪЗМОЖНОСТ И ЗА ХЕМОРОИДИТЕ И ФИМОЗАТА НА ЕЛЗА ПАРИНИ.

3

Анонимен

преди 12 години

до 6Мисля,че не демокрацията те е докарала до това състояние,а по-скоро първите седем години от живота,тоест липсата им по отношение на възпитанието ти.

2

Анонимен

преди 12 години

Дано се оправи човека, обичам да го слушам, колоритна и космополитна личност.

1

Alek

преди 12 години

do 1: ТИ ***(ка) ЛИ СИ?! Дано всичко с човека се оправи! Гей, би или хетеросексуален няма значение. ЧОВЕК Е! Стискам му палци да се възстанови бързо и напълно без усложнения!П.С. Не обичам гейовете, но все пак не живеем в средновековието.