125

Анонимен

преди 12 години

do 173 теб не те познавам но съм сигурен че можеш ако караш кола да убиеш по непредпазливост,просто факти *** такъв

124

бесен

преди 12 години

Ето това представлява българския народ. За какво ревете бе ***? За какво ревете, че нямало нищо хубаво? Виждате ли какви *** живеят в тая умряла държава? Видяхте ли до къде ви доведоха големите преврати? Виждате ли на какво е способен един идивид от бг произход? Така ще сте , така и ще си останете завинаги! Защото всички сме ревльовци, а всеки гледа собствения си смешен, *** ***. *** такива!

123

Анонимен

преди 12 години

до там ни доведе чалгата и крвенските историй в българия

122

до 169

преди 12 години

Даващите "дребни" рушвети на полицаи, лекари, общинари и т.н. също са престъпници в нормалните страни. Значи искаш ТВ канал, където да въртят снимки на 90% от българите?!?! Интересно :-)

121

майка 3

преди 12 години

Свалете снимчицата на детето - очичките му са ужасно тъжни !Моля , сложете просто едно полегнало цвете.....Моля !!!!!!!!!

120

До Гошето

преди 12 години

Прав си Гоше, добре че полицаите са пуснали оная *** до тоалетната, та да се гръмне. Добре и че е направил пълни самопризнания и е получил това, което си е заслужил. Дано съучастникът му изгние в затвора, мръсни убийци и изнудвачи. Горкото момиче, в какви ли мъки е издъхнало, душена от тия изверги.Браво на полицията, добре свършена работа.Бог да прости Мирославка, мир на душата й :(

119

до бойко и цецо

преди 12 години

Ако сега не осъдите някого на смърт - ще ви осъдим ние !А преди това ще ви направим софра с пържоли !

118

до 171

преди 12 години

Познаваш Чочо, бил криминален тип, но не я е убил той...Да ти имам и криминалната интуиция...

117

Реалист

преди 12 години

И защо трябва да уволнят МВР Перник, защото разкриха убийството ли? Не били тези убийците, а кой, Цветанов и Бойко сигурно са искали да вземат 6 милиона? По тази логика за всички неразкрити убийства трябва да обесим полицаите на площада, щом за разкрито убийство се награждават с уволнение! И престанете да повтаряте като *** "Полицията каза, че Мирослава е в Германия" ... Какво очаквате да каже полицията, подозираме Чочо и Марио, и те да забегнат в следващият момент в чужбина!

116

Анонимен

преди 12 години

От Перник съм.Познавам Чочо.Вярно из пресъпните кръгове се беше забъркал отдавна. С него си измиват ръцете.всичко показно беше трагикомедия.Само не мога да разбера каква е тая наглост на премиера да иска извинение?Сигурно по новините са изрязани доста по-сериозните квалификации на полицията (които 100% си заслужават).Нещата са представени за да се потули случая, а Чочо като по-емоционален сигурно са му дали пистолет да им изпълни сценария. Истинските поръчители ще останат скрити.

115

много е важно

преди 12 години

Много грозна история. Проклети да останат пустите пари ако това хубаво дете си е отишло заради тях. 1. Аз искам всеки град, квартал, село да има списък с имената и снимките на криминално проявените поставен на публични места така че да се виждат и четат от всички 2. Трябва да има специален канал по телевизията по който непрекъснато да се въртят снимки и имена на престъпници и крадци. Как ние заетите хора ще знаем с кой се срещаме по стълбището, в асансьора и входа ?МНОГО Е ВАЖНО !

114

Анонимен

преди 12 години

абе хора, с тая политика измествате фокуса неправилно. да, тъпо е изказването за пържолите, но по-важния въпрос е кои са били замесените полицаи и кой е покровителствал убийците. и защо цецо, вместо да храни кучето, не вземе да разнищи това (ако не са близки на близки...)

113

Анонимен

преди 12 години

Как ли ще се почувства Бойко ако не дай си боже неговото дете го изрови куче и някой с дебелашка усмивка подвикне браво на песа, дайте му мръвка?

112

Язе

преди 12 години

Боко ми харесваше /не, че съм гласувал за него/ ама започна много да си верва и заприлича на проф. Вучков. А с това си изявление по повод убитото дете днес ме отврати окончателно. Съболезнования към близките!

111

!!!

преди 12 години

Цялото МВР в Перник трябва да бъде сменено, без право на обезщетение!!!

110

ЧУДЯ СЕ

преди 12 години

Абе защо им е на тия двамата *** да отвличат Мирослава за да въздействат на чаджето на сестра и ? По логично е да отвлеката сестрата. Само това ми е най странно. Иначе язък за младото момиче. По отношение на ченгетата... Нямаме угодия. Ако не коментират защо не коментират. Ако хванат някой - защо го хванаха тоя - той е невинен. Ако не го хванат - защо не го хванаха. П.П не защитавам ушевите, ама наистина все сме недоволни. Пиша в мношествено число щото и аз съм такъв.

109

Анонимен

преди 12 години

бог да прости момичето. жалко за родителите и близките му.но герб начело с лидера им лудия боко са ***. пържоли.*** ненормален. паметник да му издигнели от бсп. да, добте, чудесна идея и да е надгробен.

108

Анонимен

преди 12 години

и каква е логиката да я отвличат за подкуп с "предварителната и ясна нагласа, че ще я убият"?нали трябва да си вземат парите, а това няма да стане ако не е жива?

107

Анонимен

преди 12 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА *** И ПЛАТЕНИТЕ ИМ ДРАСКАЧИ НЯМАТ МЯСТО МЕЖДУ ХОРАТА....НЯМАТ МЯСТО СРЕД ЖИВИТЕ...ЖАЛКО ЧЕ С СЕ РОДИЛИ.САМО ЗЛИНИ СА ДОНЕСЛИ НА СВЕТА.КОЛКОТО ПО-СКОРО ГИ ДОВЪРШИМ---ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА.ГОРДЕЯ СЕ ЧЕ ГИ МРАЗЯ И ЧЕ ГИ МАЧКАМ БЕЗМИЛОСТНО.

106

майка 2

преди 12 години

Само като си помисля какво е изживяло детето - това хубаво момиче, на убиеца, дори и мъртъв, бих му избола очите,да му разкъсам червата , да му отрежа главата , да го направя на парчета и да го дам на псетата да го оглозгат !!!Мила душичка, дано намериш рая !!!