45

IrD $ DGD

преди 12 години

Човекът е обществено животно.Обществото е изобретило три способа да се държат хората в робство: насилие, пари и свобода.Цялата власт произтича от народа и никога не се връща към него.Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина.В парламента половината от депутатите говорят за неща, които не разбират, а другата половина не разбира за какви неща се говори.Обещават ли Ви да превърнат мечтите ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността Ви в мечта.По-добре е да паднеш на лешоядите, отколкото на политици. Първите ядат мъртвите, а вторите живите. В Индия никой не знае броя на свещените крави, а у нас броят на свещените ***.Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб.Лошо живеят тези, които смятат, че ще живеят винаги.Който изгуби честността си, не може повече нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е истината!

44

Б Р А В О ! ! !

преди 12 години

Нашио знае кой ще го амнистира !

43

Жо

преди 12 години

Извинявам се, СТЕФАН СТОЙЧЕВ!

42

Анонимен

преди 12 години

Мисля че е правилно да проявим малко уважение.Все пак единя е бил наш президент а другият вице.Не че нещо ама със сигурност не са по-лоши от болшинството президенти по света... Поне не направиха някоя война която ще вкара страната ни с милиарди трилиони долари и евро във безкрайна финансова дупка.Справка-нашите"братя" отвъд океана.Типичен пример как шепа алчни безскрупулни типове могат да съсипят и най-богатата страна в света за някакви си 10-15 години.Само за да слугуват на алчността си.

41

Жо

преди 12 години

ГОЦЕ, дай орден "Стара планина" на Стефан Стойков- спасителя от магистрала "Тракия"! Той е човекът, който извади хората от горящия автобус. Той наистина заслужава, за разлика от безличния ти вицепрезидент.

40

Анонимен

преди 12 години

"ЗАСЛУГИТЕ" СА ЗА НАЙ НЕВИДИМОТО ВИЦЕ С ГОЛЯМА ЗАПЛАТА НА ДЪРЖАВНА СУФРА

39

Анонимен

преди 12 години

Гоце се излага, като за последно. Плевнелиев да смени ордена, че този го обруга и вече е само една значка.

38

0

преди 12 години

Божееее.

37

смях в залата

преди 12 години

"Висшето държавно отличие се връчва за изключително големите му заслуги към Република България."И кои са тези ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГОЛЕМИ ЗАСЛУГИ бе, доноснико? Аз този за сефте му чувам името, седял е някъде на сянка, на някое бюро и сега изведнъж се оказа, че има ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ЗАСЛУГИ към бг. Но аз те познавам добре, помиярино нискочел. Най-вероятно с този орден вървят куп привилегии, ти затова го даваш на пуделчето си, бонус за доброто му гъзолизене....

36

до вън натото

преди 12 години

е не вервам да сте само толкова *** като гледам форумите е много по страшно .абе как не измислихте някаква инициатива да да си подредим държавата да я направим по красива да сме по усмихнати и позитивни а вън ..ама то всичко идва е от тия двамата дето си раздават ордените като еклери

35

потресен гражданин

преди 12 години

Е това е върха на наглостта!!! До сега уважавах г-н Първанов, но сега даже се раших да се откажа и от членството си в БСП!!!

34

.i.

преди 12 години

най-голямата заслуга на Марин е, че помилва от затвора Цветелин Кънчев, честито

33

rovch

преди 12 години

заслужен медал, толкова наши хора с присъди амнистира, даже му е малко отличието

32

Анонимен

преди 12 години

"Гоце награждава МАрин с орден, Марин награждава Гоце пак с орден ....*** врътката. Немам думи.. "НЕ ВИ ЛИ ПРИЛИЧА НА ПУТИН И МЕДВЕДЕВ?!!

31

ЕС

преди 12 години

Е това не се е виждало по света ПРЕЗИДЕНТ ДА ДАВА НАЙ ВИСШИЯ ОРДЕН НА ВИЦЕТО СИ

30

$

преди 12 години

Ангел Марин беше началник на Ракетни войски. Войски от които трепереха всички наши съседи. Сега не знам дали има такива. Може би войски за борба с градушката....

29

Анонимен

преди 12 години

Ходи му като на свинче - звънче.

28

Анонимен

преди 12 години

И КАКВИ ГОЛЕМИ ЗАСЛУГИ ИМА ТОЯ ТЮФУЕК ЧЕ НЕ МОА СЕ СЕТЯ???

27

Духът на АРХАРА

преди 12 години

Той "Архара"гОце от ДС връчи на *** доган,че на този ли търтей няма да връчи?

26

ВЪН НАТО от БГ

преди 12 години

CAЩ са съюзници на бг политици а не на българският народ. В моя блог имам подкрепата на 35 465 души против САЩ за сега и всеки ден бройката се увеличава.НЕ искаме *** като САЩ да се възползват от България! Включете се и Вие!