19

до 8

преди 12 години

Не да мисли за тях, а всичките да си наемат един добър адвокат, и да одрусат яко АПИ, транспортното министерство и всички които имат отношение към подържането на магситралата! Тея да не искат да кажат че в ХаинБоаз и Шипка, Риш, Руен, Дюлино, Котел-Омуртаг, Кашана (между Златица и Етрополе) вали по-малко сняг от колкото на Витиня? Защо само на Витиня се ***?

18

bolka

преди 12 години

"За тази цел заедно с министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, директора на Агенция "Пътна инфраструктура Лазар Лазаров, представители на МВР, на "Охранителна полиция, главния секретар Калин Георгиев и представители от министерството на икономиката...Колко още институции трябва да се занимават с първия паднал по-обилен сняг? Размитата отговорност е най-добрият вариант за несправяне с проблемите.Нали бяха готови за зимата!?

17

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

Каква алчна пасмина са това ***... - хвърлиха око, дори на жилището на министъра... -а за Масларката, която открадна 300 /триста/ апартамента и дума не обелват...

16

фрее

преди 12 години

е га ти вица:):):)

15

LZ

преди 12 години

Другарю Борисов, отидете да резнете лентичката на някой пътен участък почистен от сняг. Вие само това умеете. " Ние ловим снежинките във въздуха, но господ отново ги пуска. Ще взема да му се обадя.

14

Анонимен

преди 12 години

Предишните (все едно кои) са виновни!

13

до Манджата

преди 12 години

Какво по голямо дискредититране за ГЕРБ от това че са милиционери и по душа и по интелект.....

12

Анонимен

преди 12 години

Цецо да не ми прави събрания, ми да ходи на рине с лопатата!

11

до 6

преди 12 години

От 2001ва насам Боко е във властта - генсек на МВР, Кмет на София, премиер - снегът все се *** със властта :)))))))))

10

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

Магистралите били изградени от пепел, магистралите били незаконни, под магистралите се намирали безценни исторически находки... - все измислици на ***, които се опитват да дискредитират ГЕРБ, да върнат едва ли не животинската тяга и без комуникации да контролират държавата...Да, ама не... - както казваше един известен наш журналист...

9

Анонимен

преди 12 години

elementarno - snegorinite 24 4asa non stop po ulizite, a bezrabotnite ROMI s lopatite po trotoarite i problema e re6en i bez sybrania.

8

Анонимен

преди 12 години

всеки който бе блокиран часове наред на Хемус да мисли за хубавата мутра на Боко Батмана и Цецо Имота

7

Анонимен

преди 12 години

Снега иска снегорини, не милиционери!

6

Анонимен

преди 12 години

Е може ли 3 пъти валя сняг и трите пъти герб се изненадват!

5

Shark

преди 12 години

"..овладяването на тежката метеорологична обстановката.."- Цецо, некадърнико, ами ако Блъгария беше по-на север, където са скандинавските страни, какво щеше да правиш бе? Как не се чу там да има проблеми със снега, с придвижването, с каквото и да било. Как се оправят там бе, простаци прости, некадърни. Един сняг падна и вече едва ли не извъвнердно положение ще обявите. Тикви гнили.

4

Анонимен

преди 12 години

Сигурно е дошло време депутатите да се прибират в София от отпуска и за това е тая паника.

3

Анонимен

преди 12 години

А до сега какво правиха. Чакаха както винаги снега сам да се стопи и да им се размине.

2

axaxa

преди 12 години

Mагистрала блокирана от сняг axaxaa това никога не е имало ! гарантирано от ГЕРБ !Строят ги от пепел и дори не ги поддържат. Магистрала Люлин пък е на път да се срине всеки момент. А дали Физкултурника Цецо ще раздава имоти на днешното заседание ?

1

тиквата

преди 12 години

нали ги ловяхте у въздуха? ЦЦ се върна от курорт и ... нищо!