360

ак74

преди 12 години

Когато в една държава крадеца и съдията сядат на една маса то тая държава е загубена. В България сега е точно така.

359

Историк

преди 12 години

Пак ми чуйте думата и помнете: -ЧЕ СЛЕД ВРЕМЕ, БОЙКО ЩЕ БЪДЕ ОБЯВЕН ОТ ИСТОРИЯТА ЗА ВТОРИЯ НАЙ-СПОЛУЧЛИВ ПРОЕКТ НА ПАРТИЯТА-МАЙКА.... СЛЕД ДПС.

358

цезар

преди 12 години

При едно партийната демокрация е разрешена една гледна точка -официалната. При много партийната демокрация е забранена само една гледна точка- ВЯРНАТА.

357

Анонимен

преди 12 години

България ако е отличник - значи дипломата и е фалшива!

356

кафе без захар !

преди 12 години

Комунистическия модел в целия соц. лагер излезна несполучлив, Дядо Бог да го прости казваше - общото и кучетата не го ядът,

355

националист

преди 12 години

***, турци нетрябва да имат пълни права на българи поне докато България е все още на българите ! това нетябва да обижда никого защото и ние където и да отидем не се ползваме 100% с правата на местного население.Национализма показва че "камъка тежи на свокто място" Най правилно е да мислиш първо за себе си за своя род и народ. Останалото е въпрос на политика и тя трябва да бъде решена така че да не засяга интереса на народа. Жялко! България е толкова хубава страна но в ръцете на мафиоти

354

545

преди 12 години

вайкащият се народ. хм.

353

888

преди 12 години

За 20 години преход България от атомния век мина към африканския стандарт на живот.--Ало, вицаджията, кога България е била в атомния век? Ако говориш за АЕЦ Козлодуй - построиха го руснаците, ако говориш за жизнен стандарт - и през 1989 при падането на комунистическия режим България пак беше най-бедната държава в Европа благодарение на БКП.

352

Мат'риалчо

преди 12 години

Чуйте ми думата, че след години, когато абсолютно всичко в тази държава се доизкраде ще стане ясно, от позицията на времето, че Бойко е гордостта на ювелирната комунистическа дарба на другарите да създават медийни фалшиви герои с помоща на които да държат стадото в кошарата.Обърнете внимание колко години работеха над образа на "народния' уж човек - главен секретар, кмет, премиер.Ай сега ми кажете кое от обещанията си спази Бойко?Кого наказа?Доган ли? Царя ли? Станишев ли? ...бяха уж крадци!

351

стига хленч

преди 12 години

Ха така, пак хленчите вместо да се стегнете и да мислите, работите, самообразовате. Богата държава с хленч не се прави, а с много труд. За съжаление сегашна България е символ на мързела, простотията, хленченето, ниското самочувствие - все изконни национални черти.

350

venci

преди 12 години

vsichki si mislim che znaem koi ni dokaraha do tova polojenie,no istinata e che nie sami se dokarahme do tuk kato im pozvolihme da ni grabiat.Nie im pozvolihme,Nie triabvashe da gi sprem zashtoto mojehme!No blagodarenie na nashata nezainterasovanost i lipsa na nacionalno samosaznanie(zashtoto nie mnogo obichame da se delim na nashi i vashi)jivotat na 2 pokolenia proteche v mizeria...a tova ne moje da se popravi s nishto!!!

349

геро

преди 12 години

За 20 години преход България от атомния век мина към африканския стандарт на живот.

348

765

преди 12 години

Какво масово нахлуване сънуват европейците-колко читав народ остана в тая разграбена и на безценица разкъсана от комунисти и мутри отправила се към бездната обезличена и оскотяла държавица-да викат поп и да ни погребва-ама то и с тия служители църковни не се знае какво ще излезе-бог бил българин - да не е луд...

347

до 346

преди 12 години

Ето това са ГЕРБ-царете на мизерията!Има само един по шампион от тях-Жан Виденов-тогава работехме за по 3 долара цял месец--Я помисли малко - след като цяла мизерна България е работила за няколко долара на месец, как може изведнъж всички да получават германски заплати?! За прехода от няколко долара до 5000 долара са нужни много години, много упорита работа, много фалити на неконкурентни фирми, много безработни, за да работят работещите по-усърдно... схващаш ли сега правилата на пазарната ик.?

346

888

преди 12 години

Трудно се излиза от дупката, в която ни натика БКП и КПСС, и техните отрочета ДПС, БСП, червената мафия.

345

кафе без захар !

преди 12 години

Ще се разпръснем като пилци по целия свят а тази хубава страна ще влезне в ръцете на най силния съсед. Тогава децата ни ще страдат много повече. Забравили воините с чужди нашественици, станахме предатели на собствения си народ и земята напоена с кръвта на нашите деди се превърна в терен за нови страдания, мизерии, резултат от българското малоумие,*** и турци нетрябва да имат пълни права на българи ! Това го няма никъде в света !Погледнете евреите за своя закон приемат само свои хора.

344

пешо

преди 12 години

До всички,които не могат да разберат една ПРОСТА истина:НЕ МОЖЕ,в света на трупане на капитал,ПАЗАРНА икономика и КОНКУРЕНЦИЯ заедно да са в съюз БЕДНИ/България/ и БОГАТИ/напр. Германия/ държави!Така че ЕС е пълно МЕНТЕ!Поради този факт ръководните органи на ЕС/предимно евреи/ като Европейската банка,МВФ и ръководителите на богатите държави /Саркози,Меркел,Камерън - евреи/са решили:Понеже не може да направат всички Богати/то не е в техен интерес/,да направят всички БЕДНИ!И ГО ПРАВЯТ!ФАКТ!

343

До 346

преди 12 години

Аз пък мисля, че Жан е единствения политик който не искаше да краде дръжно с партийните функционери на БКП(БСП) и рожбите и ДПС и Синята мъгла. Именно затова го сринаха така, за да могат да си довършат призванието да доизглозгат кокала.Историята го потвърждава.А за БОКО и ГЕРБ?!!!Ами поредният сериал режисиран от другарите, нима не виждате това?Боко кого наказа?...спомнете си за Гарвана...око на гарван вади ли?

342

Жоро Бекъма

преди 12 години

Доооообре !

341

Българин

преди 12 години

Ето това са ГЕРБ-царете на мизерията!Има само един по шампион от тях-Жан Виденов-тогава работехме за по 3 долара цял месец.Обаче в ГЕРБ работят по въпроса .Пък и до края на мандата имат време.Под мъдрото ръководство на премиера и другите 2-*** с тънки гласчета рекордите на Жан Виденов ще бъдат счупени!