8

...

преди 12 години

Тези отново ще вдигнат летищните такси за да си избият парите, но пък няма и да инвестират, оправдавайки се с тази глоба.

7

Икономист

преди 12 години

E,това е то,заради изгнилите им мозъци и мания за облаготетелстване плаща кой приятели,ами платеца е бил винаги един и същ-Българският народ.

6

Анонимен

преди 12 години

дяволъка рано или късно се заплаща.РВД само за наколко месеца ще изкара парите.

5

uzunski

преди 12 години

Братя кувеитци и вие излежда много четете бългрски вестници , къде е наи-добре да се инвестира , а сега убедихте ли се ? Тази страна се управлява от мутри , а в техните закони има само вземане , те без калашников нищо на дават ! Те , мутрите си има своя държава и свои съд , и решения на чужди съдилища не призават ! Затова следващият път през Бългаия само със самолет , аиде чао !

4

hagen

преди 12 години

Няма кьораво Кутевче поне един минус да сложи.Коментират само изказванията на Борисов.Нещо гащите им замирисаха и се покриха вдън земя.

3

Бай Владо

преди 12 години

Едно време "Техноекспортстрой" са правили кувейтските пътища, сега ние каним кувейтци да ни правят пистата. Леле...

2

Анонимен

преди 12 години

Защо не коментирате, бе? Къде се изпокрихте? А сега ни разкажете как прекрасно са работили крадливите социалисти и какво наследство са ни оставили! ИЗОБЩО ЧЕРВЕНИТЕ ДОКОПАТ ЛИ СЕ ДО ВЛАСТТА, СЛЕД ТОВА И ВНУЦИТЕ НИ ЩЕ ПЛАЩАТ ДАЛАВЕРИТЕ ИМ!

1

Анонимен

преди 12 години

Ами какъв ви е проблема? Вдигнете още летищните такси и ще си избиете парите... ако някой се навие да кацне в София. Не, че сега са се убили да кацат.:)