155

Анонимен

преди 12 години

Нямало ли е по-подходяща снимка, която семейството да предостави за издирването на това малолетно момиче? Горда ли е майката със синките на дъщеря си, та е пусната тази снимка , или другите снимки са в неприлични пози?

154

до 150

преди 12 години

Като ти чета коментара ти едва ли си по-голям от момичето на снимката.

153

До 150 Анонимен

преди 12 години

Това момиче е на 14 години - това да! А ти от къде знаеш от какво е просмукано? Това дете както и Мати имат близки, които страдат и се притесняват за тях. Как може да се пишат такива гадории? Да *** работа е, но кометарите без капка мозък в главите!!! Момичетата със сигурност за себе си имат причина да избягат от родителите и близките си, но дано се приберат живи и здрави, за да могат да оправят нещата в семействата си! Замислете се, че и тази нощ те ще остант навън сами ...

152

?!

преди 12 години

148 коментара с всякакви простотий, само не и информация за детето, което се търси! Ало, ***! Вие имате ли достатъчно ум, за да съобразите, че вашите "мъдрости" вероятно се четат от родители, приятели и роднини на тези деца!!! Как не ви е срам?!!! Ако, не дай си Боже, изчезне вашето дете, вие ще искате ли под снимката му да се изхрачват всякакви ***?!!!

151

Алов

преди 12 години

Ако имах дете и беше като това и да ми шънка като уличница шях с теслата да инатроша краката , та цял живот на инвалидна количка да бъде да я видя къде ще иде.

150

Анонимен

преди 12 години

Всички сте големи експерти, пробутвате си селяндурското мнение без да е нужно никому. Това, което трябва да ви притеснява е какво ли се е случило с тези девойчета и дали ще ги намерят живи и здрави, а не как изглеждат и какви са! В България не останаха вече читави хора. Останаха простите, злобни и елементарни скотове, които знаят само да съдят, плюят и злобеят. Дано никога не ви се случи нещо подобно, въпреки че определено го заслужавате!

149

Анонимен

преди 12 години

Toва момиче на 14 години, просмукано от секс и безпризорно трябвало е да бъде прокурорско дете!!!Отврат ! Като я намерите я вкарайте в дом майка и дете, като няма кой да се грижи за нея и на 14г. почти дете скитосва просмукана и с кеф позира на снимка със синки!!! *** работа!

148

zybi-thoots

преди 12 години

momicheto e hubavo ama nqkoi starec dqdka e q hapal mnogo zdravo po gushata,sigurno ne e mogyl da se nadyrvi i ot zloba e hapal

147

Фреди

преди 12 години

*** какво става "У" тая Държава из4езват всеки ден хора всяка нощ има палежи грабежи и нападения... Какво трябва да се слу4и да си вдигнат задниците Куките и да направят нещо Къде е Цецо да се бие в гърдите 4е е спрял престъпността в "Бг" спрял е ама някоя маршрутка на Орлов мост

146

Schweizer

преди 12 години

До Яна,не обръщай внимание на комплексирания Бай ***, явно тия от гетото *** София са най-пропаднали от всички ***.Дано не се е случило нещо лошо на момичетата.

145

до Яна

преди 12 години

Освен лудогорец сиимате и много *** и турци там ,Само това ви стига за приятен живот.

144

Яна

преди 12 години

Не злобейте бе,Разград не е чак толкова лош за живеене град.Все пак си имаме,,Лудогорец,,който попиля всички надути отбори в ,,А,, група.Дано момичетата се върнат по живо и здраво,луди и млади все пак всички сме били.Да не би вие да сте нямали смучки и да са знаели вашите родители какво правите тайно от тях.Хайде припомнете си на тяхните години какво сте правили и спрете да злобейте.

143

онбашията

преди 12 години

е, май работата ще се окаже не толкова трагична...

142

Валентин

преди 12 години

Да ме прощавате за миризмата, ама се издрайфах като я видях.

141

до Майка

преди 12 години

Не ни трябват разни митологични фигури, а образование, сигурност и здравеопазване. И силно гражданско общество, което да притиска корумпираните институции да си вършат работата!

140

Анонимен

преди 12 години

Деца без родителски контрол!

139

демос

преди 12 години

По всяка вероятност двете приятелки са решили да мигрират в чужбина за да опознаят света.След официалното им издирване и публичност ще се стараят да се покрият ,от срам за хлапашката им постъпка.Възможно е да са подлъгани за настаняването на екзотично място,с лазурен океан и палмови дървета,където ще закусват с портокалов сок...Ако четат форумите желателно е поне да се обадят на близките си.

138

пръдливо джудже

преди 12 години

егати и снимката сте сложили,момето яко са го смукали ...

137

Анонимен

преди 12 години

Бойните групи на Р.Петков в действие!!! Резултатът е тотално недоверие в полиция и държава. Сетете се кой има полза от това!

136

До Chicatilo

преди 12 години

Абе инфантилен *** - мислиш се за много интересен ли? Знаеш ли, че ако беше жив щеше да си мишена номер едно за тоя изруд, че най-много е обичал да си хапва "смели" пикльовци по спирките. Админите спят ли? Блокнете го тоя ***!