151

Анонимен

преди 12 години

Чудесно, сега вече всички "гениални певци" от тея *** музикални предавания могат да ходят да пеят по кварталните кръчми. *** простотията.

150

Хетфиелд

преди 12 години

А един друг Х фактор ни напусна :((( Велко Кънев. Почивай в мир Велко!

149

до 166 от зрителка

преди 12 години

Не- бг. гражданка-българка и бг. адвокат. За следващото питане си приготви минималната такса за правна консултация по НАРЕДБА 1 от 9.07.2004 г.изм. и доп., бр. 2 от 9.01.2009 г. за минималните размери на адвокатските възнаграждения:)

148

New

преди 12 години

Очаквайте новият хит на Рафи със Софи Маринова, Азис и Кондьо :)))))))))

147

do 164

преди 12 години

Armenski advokat li si ? :)

146

Анонимен

преди 12 години

evala....onq malkiq liglio bogomil ne moje da se sranqva

145

До 159 от зрителка

преди 12 години

Хайде да не го обръщаме на такъв спор - честно казано, познавам един-двама арменци и са реализирани хора- нямат нищо общо с един странен малцинствен етнос, за когото думата ' труд' е лоша и забранена дума:) Милиард пъти е по-добре да си имаме арменци , отколкото представители от описаното малцинство ...

144

Nobody

преди 12 години

Поредният недоклат. А да кажете нещо по повод *** на Велко Кънев?!?

143

Ps

преди 12 години

Dnes Rafi utre turchina Ahmed. Tova li e Bulgaria?

142

Погледнете 98

преди 12 години

Че как българите да не са хейтъри?! Нямаме друг избор! Държавата е фрашкана с някакви азиатски народности, капсулирани като мафии по националности, чиято главна задача е да прецакват местното население! А някакви платени *** врещят по цял ден: "Бъдете толерантни!" ! Напоследък хората се усещат, че нямат полза да са толерантни! Полза имат само тези, към които ни натискат да сме толерантни! Но нещата са тръгнали към правилното си развитие! Лека нощ!

141

duffy

преди 12 години

Браво, Рафи! Честито! Радвам се, че столипиновската гърла се отпра от афиша!

140

От зрителка До 155

преди 12 години

Българка съм, но ти пишете глупости. Какво общо има етническата принадлежност на момчето? Това дете заразява с младежкият си оптимизъм и с позитивното си излъчване. Личи си и сериозният му бекграунд -имам предвид възпитание, самодисциплина... Харесва ми това хлапе- дано всички деца във Бг. имат такова излъчване и израстват като позитивни млади хора!

139

Анонимен

преди 12 години

Рафи не е посредствен, трябва да си много предубеден или заблуден, за да твърдиш подобно нещо. Липсва му техника, пее силово и въпреки това звучи супер добре. Техника може да се усвои, важното е да си въздействащ, да имаш заряд, а той ги има.

138

:)

преди 12 години

Едно е ясно - Армения спечели нагласения Х фактор. В Бг има много таланти, но пак корупцията си каза думата. Рафи лесно е да си пръв сред некадърници

137

ентъртейнър

преди 12 години

На кого е нужно заблуждението така и не ми става ясно - кой победител в подобно реалити досега има и най-малък успех. Журито им обяснява, че са като Меркюри,Бруно Марс и още какви ли не глупости, а като ги сравниш с Кати Пери, Риана и Адел... и майко мила.Нямам нищо против Рафи - симпатяга е. Но има посредствени възможности. И именно той ще страда от тази заблуда. И с пищене и циврене на 12 годишни не се прави кариера - трябва обективност и оценка на ПЕЕНЕ.

136

Зрителка

преди 12 години

На мен ми харесаха и Боги, и Рафи и Александра.Госпъла на Алекс беше уникален!! Боги има изумителен тембър- на моменти не успявах да уловя кога пее той и кога- О. Горанов! И двете момчета са с ярки дарби и таланти ! Успех на Рафи- за мен това момнче би следвало директно да отиде на Бродуей- просто там му е мястото. Боги също би следвало да направи записи - талантът извира от това момче , а е само на 14 години!!!! Пожелавам и на тримата успешна реализация, много щастие и осъществени мечти!

135

varg

преди 12 години

Има един Рафи фотограф в Шумен дето го изгониха скоро от работа,че правел далавери.Преди работеше при Маркарян,a сега е тръгнал да става художник.

134

Анонимен

преди 12 години

Александра нямаше нужда от аванси - тя стоеше равностойно на сцената.

133

ентъртейнър

преди 12 години

Поредният посредственик... после се чудим защо няма успял български изпълнител. Журито се скъса да го хвали, че "се раздава на сцената" и опа - спечели Певческо състезание. Жалко - за пореден път - няма как да го чака особена музикална кариера, както предшествениците му. Жалко за Александра...която явно не се " раздаваше" на сцената, но пък можеше да пее...Дори Богомил да беше спечелил нямаше да ме е яд толкова... но имайки предвид, кой е най-посредствен бях предположил кой ще спечели.

132

random

преди 12 години

Не виждам смисъл от толкова предавания.. Всяка година по 3 4 се появяват и заливат българина с тъпотии.Включително не се раждат всеки ден талантливи хора.Да ги правят поне през 1 2 години,а не през 2 3 месеца.