9

Анонимен

преди 12 години

Също така трябва да се отбележи особената арогантност и българофобия на българския работодател. Масово това са хора изпитващи презрение към своята страна и своите сънародници - нагли, безскрупулни, алчни и безогледни хора. Това оказва огромен деструктивен ефект върху българското общество и държава.

8

Анонимен

преди 12 години

Интересно! "Работодателите" съгласни, а самите "работодатели" не наемат над 45 години хора:)))) Мафията Правителство+Работодатели срещу работници и служители:))

7

До 3

преди 12 години

Абсолютно вярно! В цялата бюджетна сфера трябва НЕЗАБАВНА ПЪЛНА ЗАБРАНА за наемане на пенсионери, както и НЕЗАБАВНО ПРИНУДИТЕЛНО ПЕНСИОНИРАНЕ на служители, придобили право на пенсия! Незаменими хора няма - който е кадърен, ще го оценят в частния сектор по достойнство!

6

Анонимен

преди 12 години

Престанете да наричате "бизнесмените" работодатели. Работата я дават трудещите се, "бизнесмените" дават парите. Срещу малко пари ще получат малко и некачествена работа... Просто е..

5

Анонимен

преди 12 години

Работодателите били доволни,аеее стига бре гъзоблизци,как си я мислите тая работа--човек на 65г. с памперси ли да работи?Колко човека имате над 60г. наети на работа към момента бре робовладелци???

4

Анонимен

преди 12 години

"Асоциацията на индустриалния капитал в България, Българскатастопанска камара и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България."Тези хора да вземат да напишат защо България е бедна и с висока корупция. И защо не могат да осигурят добри заплати и условия на труд, та се налага хората да емигрират.

3

Анонимен

преди 12 години

Тая реформа трябваше да е комбинирана със забраната пенсионери да бъдат наемани в бюджетната сфера...

2

Анонимен

преди 12 години

Това са хората, които трябва да обясняват защо България е най-бедната страна в ЕС.

1

Анонимен

преди 12 години

Работодателите в България са хора тотално неспособни да пробият на световния пазар и да бъдат конкурентноспособни.