100

ДО 101

преди 12 години

Ти не си от народа а от глупаците.Поредната пиар акция на Първанов за хора като теб.

99

до 90

преди 12 години

Плевнелиевчо няма да може да го отмени, понеже след месец ще сме новата 2012г., а до тогава трябва да бъдат приети тези неща, понеже закона за бюджета трябва да мине през парламента и да бъде приет от него, в годината предхождаща изпълнението му.

98

МАНГО С РОМ

преди 12 години

Ша работите и 80 години штото ас и 4аветата требва да ядем Да живее ГЕРБ.

97

Народа

преди 12 години

Браво на Президент Първанов и на г-н Тренчев, само вие оставате като истинска опозиция на мародерите от ГЕРБ.

96

Странджата-ПЕДАЛ

преди 12 години

Има и Конституционен съд.Когато *** от ГЕРБ гласуват отново тоя закон и съда го отхвърли ще ме хванат за х,,,я.

95

А. Кутев

преди 12 години

Вой, ваш'та мама, по-силно искам да квичите, иначе няма да видим власт още 100 години! Червеи нещастни, откъде ми ги влачи Румен такива наркоманчета като вас, дето и копи-пейст не могат правилно да правят! Искам 200 коментара под статията до 1 час, иначе жална ви майка!

94

Гоцето

преди 12 години

Гоце, дай им по и орден като за последно и наложи вето на новогодишното си обръщение! Само това ти остана нагла, червена, комуноидна ***!

93

Истината

преди 12 години

Истината е, че ГЕРБ бягат от решаванвто на проблемите в България. Чудно ми е, че още се намират хора, които подкрепят ГЕРБ! Две години и 5 месеца не ви ли бяха достатъчни да проумеете, че ГЕРБ са по-зле от всички предишни?

92

Василев

преди 12 години

Комунистите и БСП са лошите, а ГЕРБ и Боко са добрите!!!Народа е ***, медиите са зависими!!!Комунистите сега са едри капиталисти, а техните деца и внуци новите чорбаджии!!!Западната демокрация и техните лидери предадоха посткомунистическите общества!!!Идва нова ера!!!Ерата на възмездието!!!Кръв и сълзи ще има , българина ще възстане и повече никога няма да бъде роб на бившите комунисти и заподноевропейски алчни плазмодйи!!Гарантирано от бедният изстрадал обикновен български гражданин!

91

до 85

преди 12 години

Това което се предлага не е реформа, а продължение на ограбването на българина.Аз разбирам реформа, но да се отделят плащанията,да има соц.фонд с мин% от гражданите(трудещите се) и индивидуални партиди, в тази насока трябва да е реформата, иначе след 20г. може и до 90г. да работим и децата ни да връщат пари на държавата ако вземем,че умрем преди това.Никаква реформа не е да принуждаваш хората да наливат в кацата без дъно, от която потича към кого ли не,само не и към трудещите се!

90

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ не правят никакви реформи и продължават да не решават основните икономически проблеми на България като интензивното обезлюдаване на селските райони, недостига на работна ръка в София и миграцията на млади българи от България навън. По брой на безработните България е на едно първите места в Европа. Надниците на българските работници са най-ниски в Европа, а и не се изплащат навреме.

89

Субективен

преди 12 години

19. Ако всички пенсионирани секретари на БКП и полит-комисари ги отбиеме, пенсиите ще се вдигнат 3 пъти

88

Nic

преди 12 години

И защо приемат тия закони, като още първото правителство след тях ще ги обяви за незаконни и ще ги изхвърли на бунището. Най-доброто от всичко е, че се усеща краят на последното комунистическо управление.

87

No Problem !

преди 12 години

Гоце сега налага вето, след месец Плевнелиев ще го свали, няма страшно :)))

86

Анонимен

преди 12 години

Не знам кое е по-лошо тикви, или *** цирка продължава.

85

до 59

преди 12 години

То както е тръгнало на другите избори ще бъдете само политиците, *** и шепа верни на химерата герб. Така че опъвай каиша и не мрънкай, ще си избереш герб и ще храниш и тях и ***. Може пък от толкова работа най-накрая да станеш човек. Пожелавам ти успех.

84

???

преди 12 години

интересно ми е ако бсп дойдат пак на власт дали ще смъкнат пенсионна възраст, как мислите?

83

Sedesar

преди 12 години

Никога не бях очаквал, че тия *** от герб ще се окажат по-зле и от станишевци, които през мандата си вдигнаха 4 пъти заплати и пенсии/500-700 лв таван, факт/ и бяха оплюти. Милиционерите не само че и стотинка не дадоха, но съсипаха и това, което остана от станишевци.

82

IND

преди 12 години

Която и политическа сила в България да беше на власт ще трябваше да я направи,но е най лесно като си в опозиция да дрънкаш глупости и да жалиш за горките пенсионери , на които преди това не си обръщал и грам внимание. Абе българското порно продължава.

81

цеко

преди 12 години

И на светия синод да се оплачат-това е положението ! Реформата трябва да се осъществи !