189

Спермохвъргач

преди 12 години

Аз като ви казах да не раждате деца след 1990 година вие не ме послушахте.Сега си берете плодовете с вашите *** ***.Аз само хвърлям в устата на дамите за да няма после грешка от този род.

188

Анонимен

преди 12 години

Днес преди 20 години Музикалният Бог реши да отиде на небето като всеки един Бог и да ни гледа сеира!....The Show Must Go On ни завеща! нека поне се опитваме да е така с нашите надежди, вяра, усилия!Наздраве за Бога, че го има!

187

Анонимен

преди 12 години

197Педал,кажи си ЕГН-то и нямаш повече грижи!

186

До 192

преди 12 години

Абе такива къде и да отидат са ОБРЕЧЕНИ! Ей все някой друг ви е виновен за всичко, неудачници мързеливи! Къде си ти в картинката бе обидения? Ако България е *** ти си просто миризлив екскремент!

185

фффф

преди 12 години

192-ри,то ясно че 182 по-далеч от Ихтиман не бил! Боже,каква долна ***..и накрая мина на псувни,толкоз можа да издържи великия родолюбец и умник,хахха! Родината,та Родината...хейтъри-мейтъри...само великия лаф "за плюенето" не пусна..! Хабер си няма Ганьото от БЕЛИЯ свят!! Но това нормално и разбираемо когато иде цреч за такива велики людекато него!! върви наливай каца без дъно...

184

Анонимен

преди 12 години

Ако ви прави впечатление,лекарите в Пирогов са си свършили перфектно работата!И спокойно,никой не е искал от пребитото момче да избира екип!Но това не го забелязвате сега,нали?

183

Саморазправа

преди 12 години

Бащата на жертвата,да отреже главите на нападателите и толкоз...!

182

До 197 Тишо 17 год

преди 12 години

Кои са ти децата бе ***.Питахте няколко пъти.Де живееш?Нещо страх ли имаш?хаххахха

181

блябля

преди 12 години

егати 191-я папагал..пишува уж по български и току като заплещи хейтъри,та хейтъри..не спира,само това си знае!! пиши по български бе,велики родолюбецо!! Родината,та родината..бр-бря,виж ти какви велики родолюбци имало ,ама що Родината на нищо не прилича,бе,лавърю(от лав-любов)?? Всичко за Родината си направил,а,и нищо за себе си,а??Отде знаеш кое ми е чуждо и кое-не?? Веднага тича да те натика в някоя негова си класация или графа! *** жалък..Това не е държава ,а някаква мутренско-изродска..

180

нетакаакака

преди 12 години

гербо-*** е по-правилно! *** пуснаха навремето колегите си криминални престъпници от затвора-с амнистия!!!! Питайте жельо-жабата!

179

До 194

преди 12 години

Абе защо всичко извъртате на политика? Като ви чете коментарите, човек спокойно може да си помисли, че боя е бил между партиини активисти на опозиционни партии! Абе много болни мозъци пишат тук.

178

Анонимен

преди 12 години

абе тия *** ли са бе

177

mutrio

преди 12 години

mutrata e vinoven

176

Скотове

преди 12 години

192, бил съм на повече и по-красиви места от теб 100%(смятам, че е безмислено да ти обяснявам къде съм ходил, че си злобен и няма да можеш да спиш после :)), но поста ти ми хареса типичния хейтър с негативно мислене, а както показват всички експерименти такива негативи като теб ще стават все по-зле, но както искаш мисли си само негативни работи дреме ми за теб :)

175

Анонимен

преди 12 години

Вижте се какви мухльовци сте.Някакъв пикльо бие децата им а те .........ами НИЩО.Такъв само да предположа че тормози децата ми ........*** му е милата майка и на него и на "таткото"!Ама ***............аааа,Боко ни пази.........ХА-ХА-ХА Вие сте пълни шушумиги!

174

Румънски циганин

преди 12 години

Вие сте баси ***.Иначе имате големи претенции, че сте нещо.Да ви пикаем на *** в БГ.

173

жжб

преди 12 години

до 192Еби се, *** :)))

172

Драги съфорумци,

преди 12 години

ако пишете в коментарите си думички като "гepбо-кoмyниcти" и т. н., критикувайки основателно номенклатурната тоталитарна власт в България (вече с ново лице!), рискувате да получите 100%-oв бан! В същото време нейни защитници, служещи си с епитет "cпepмoяд" и подобни се толерират, стига да са в тяхна полза! Всеки сам да си прави изводите кой и кого обслужва мeдията! (ПП ..която вече се рекламира агресивно и по БHT!)

171

Мангоджери

преди 12 години

Ще се самоунищожите, варвариииииииииии.......

170

Анонимен

преди 12 години

182Ей, селски ***, ти някога бил ли си по далеч от Ихтиман?Тоя *** *** е ОБРЕЧЕН.само *** без грам мозък може да ръси такива nonsence!