186

Анонимен

преди 12 години

Отново протест срещу високите цени на горивата. Цените на горивата отново тръгнаха безумно нагоре! Длъжни сме да направим нещо!Нека заедно покажем, че търпението на българина е изчерпано. Това не е протест само за тези, които имат и управляват автомобили. Транспортът е един от основните сектори в икономиката на една държава. Той влияе на цените на абсолютно всички стоки, като най голямо отражение дава върху хранителните продукти, призовават от Гражданско сдружение СИЛА.Смятаме, че последните повишения на цените на горивата са спекулативни и противоречат със световните тенденции и принципи в ценообразуването.Ето и някои от събитията във Фейсбук, в които се съдържа информация за конкретните места и маршрути в цялата страна!Протестите са с дата 26 ноември 2011 г. (събота) в следните градове: София, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Силистра, Самоков, Перник, Сливен, Велико Търново, Димитровград и др.

185

tim

преди 12 години

do 172 da no tazi struktura move da pokrie nujdite na biznesa za prewoz na towari kakto go izpolzvat po cql svqt zatoto e po evtin ot suxopytniq i biznesa go predpo4ita no tova e pokazatel za nesto drugo a imeno 4e bulgariq nqma rabotesta ikonomika koqto ne proizvejda ni]o a samo vnasq stoki otvun

184

Анонимен

преди 12 години

Малчо,от това, което си написал,а и от начина, по който си го написал,извода е че много скоро ще станеш тор за някой кадърен и не толкова арогантен човек.

183

Анонимен

преди 12 години

Абе не ви ли е ясно. Който иска с каквото иска да си пътува. В автобусите е същата работа - гърчиш се на седалката с часове, без да знаеш на кои завой ще изскочиш от пътя, и няма и къде една вода да пуснеш. Да не говорим. Нормалния човек, който има понятие от нещата знае, че ЖП транспорта е най-екологичния и евтин транспорт, и винаги ще бъде по-евтин от автомобилния. А ние сигурно сме държавата в Европа, в която товарния ЖП транспорт е най-малък процент.

182

пътник

преди 12 години

Алоо, жепейците-а какво да кажем за мизерните влакове и калпавоато ви обслужване, мръсотията и цигянията, за високите и постоянно вдигащите се цени на обслужване. И уволнението ви е малко за това, което правите.

181

Анонимен

преди 12 години

Do 171!!!TO4NO!!!Samo 4e ima dosta oshte koiton sa na darjavna rabota i si 4atat tuk...a posle: zaplatite bili malki!!!!

180

Анонимен

преди 12 години

Да ги затварят! Как може за Пловдив примерно на 30 минути да пътуват влакове през целия ден! Кой се вози толкова в тях??? А по другите дестинации? Като има един влак сутрин - един вечер е достатъчно. Накрая ние данъкоплатците плащаме за това разточителство, а аз лично влакове не ползвам.

179

до 175

преди 12 години

Оххх Боже!Боко ли е от можещите и знаещите, или пък ЦвъЦвъ, или Дянков?Не се излагай 175-ти, разочароваш ме :(((

178

Анонимен

преди 12 години

169,ползват се моето момче.Благодарение на тях,цените на автобусните билети са все още поносими.

177

Фех

преди 12 години

Проблемите на железниците не са от времето на Герб, а от предишните комунистически управления. Така че едва ли управляващите имат вина за състоянието им. Нека станишевци да си видят плодовете на управлението

176

kulio

преди 12 години

до 164 Тройната коалиция пък строеше хотели по морето , лапаха комисионни от енергийни проекти правеха цанков камък , водни огледала ...то не може и за БДЖ да има

175

Анонимен

преди 12 години

Дръж се Бойко!Разкарай *** и кумунизите от народната снага! Дошло е време разделно! Време да се разделим с непотребните и да дадем силата на можещите и знаещите!

174

БоСимеонов

преди 12 години

Мразя ГЕРБ и политиката им, но в случая мисля, че реформата в БДЖ е необходима. Неприятното е, че много семейства ще останат без прехрана и на фона на ситуацията в страната, тяхното бъдеще е много несигурно. Тук би трябвало да изиграе роля социалната грижа на държавата към тези хора. А нея я няма. Борисов и пет пари не дава за това, че 2000 души ще останат на улицата и техните семейства ще живеят в мизерия. А дали тези съкращения ще помогнат на БДЖ...това също е под въпросителна.

173

Анонимен

преди 12 години

Сега да ви разясня малко. БДЖ стачкува периодично от 1994 година. Хората излизаха на улиците и алармираха, че се краде, че има нелегални частни влакове, че самите те не получават пари и работно облекло. Бавеха им заплатите с половин година. Жепейците обвиняваха ръководството, което при всички правителства беше в комбина с управляващите. Лично аз съм бил на поне 10 стачки и хората имаха право. Когато изчезнаха вагоните, те обвиниха ръководството, но пак никой не ги чу. Това беше по Костово време. Искаха пари да се обновят вагоните. Искаха пари да се поддържат линиите. С колко киломатра в час да карат, като линията се крати и влакът ще дерайлира? БДЖ беше оставено на доизживяване от всички политици, които си направиха паралелни фирми за превоз. Но...държава без жп транспорт няма. Ние ще сме първата. Подкрепям стачката!

172

Анонимен

преди 12 години

Do 165Ti sam si pravi smetka za takava malka darjava dali si struva da podarjame takava struktura!!!

171

Малчо

преди 12 години

Невероятно е да се четат изключително неграмотни коментари!Ами как може да се поддържа една структура,, която носи загуби!Ами нали , за да се покрият се взима от здравеопазване, образовани и т.н.!!Навремето БТК беше такава структура , и Балкан, и Кремиковци, и ТКЗСтата и всичко държавно!!То затова се срина соца!!Но явно има хора , които наистина са абсолютни ***!ТНака е !Бог така е създал хората умни и ***!Значи трябва да се издигат умните, а тъпите долу тор за кадърни

170

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ освен да уволняват нищо друго не могат...да ама не уволняват техни активисти и симпатизанти.Мен също ме уволниха само преди 23 дни защото не съм гербер.И най-важното е,че длъжността ми е още свободна-търсят си техен човек.Такова чудо и при бай Тошо нямаше.Срам и позор.Подиграват се с хората както си искат.

169

Stas

преди 12 години

Че тия мизерни влакове ползват ли се още-има автобуси-същите цени, комфортно обслужване, бързо пътуване, няма мизерия, зъзнене и мангасарщина.

168

анонимен

преди 12 години

Няма по-гаден транспорт от влаковете.

167

Анонимен

преди 12 години

Не само подкрепям стачкуващите, а призовавам всички здравомислещи хора да се включим в общо национална стачка. Крайно време е да кажем на управляващите КРАЙ НА АРОГАНТНОСТТА И НЕКАДЪРНОСТТА ВИ ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ!2 години и половина управляват и преди 10 дни се събудиха и решиха, че не могат да обслужват кредитите... Какво направиха превантивно - колко хора преквалифицираха с европейски пари? Колко? Те не са наясно какви кадри са необходими на България. Лутат се бутат се прости са, но не се допитват и до знаещите - унищожиха държавата. А някои искат да им ръкопляскаме... Наглеци