21

faust

преди 12 години

ами ти какъв си бе сине майчин........ако си забравил какво, къде и кога си учил си извади бумагите...белким се сетиш и спреш да плещиш само тъпотии....ама то така ти изнася..все пак гарван гарвану око не вади нали?

20

Гошо Тъпото

преди 12 години

На министъра Младенов,косата му...побеля от КС;и те няма да го спрат да върне агентитепод...прикритие,като български посланици.

19

Иван

преди 12 години

А участието на доносниците, а не на разузнавачите в правителството не руши имиджа.

18

Анонимен

преди 12 години

Ники Това обсъди ли го с тейко си???????????????????

17

галактика

преди 12 години

То понеже образът на България е много изчистен, англичаните удължиха срока за ограниченията на българите за трудовия им пазар /а и не само те/. То понеже обръзът ни е много изчистен, сме все първи в класациите по.... /да не казвам по какво, че списъкът е дълъг/. Добре, че има ДЕЧИЦА, които ни отсрамват на олимпиади и състезания, свързани с науката - да са ни живи и здрави все пак!

16

Анонимен

преди 12 години

При демокрацията има върховенство на закона. При тоталитаризма има върховенство на Партията.

15

хпахахахаха

преди 12 години

Какъв красавец-къде ли е расал този пич!!!Да не е комунденце и полу юдейче!!!

14

Ruja

преди 12 години

Имам питане към Г-н Младенов в качеството му на министър и представител на изпълнителната власт. И то е следното: след като представителите на изпълнителната власт не съблюдават правовия ред, установен с Конституцията на Република България, какво изпълнителната власт следва да очаква и изисква от гражданите на Република България? Ами по Вашата логика, уважаеми Господин Министър на външните работи, всеки един от нас може да се позове на Вашата логика.

13

Анонимен

преди 12 години

кви комунисти бе ***! България пропада вие плашила от нафталина вадите. Лошото е че не само вие а всички на демократите триците ядем, а сега на боко гроба ***.

12

$

преди 12 години

Как да спазват законите обикновенните българи, щом се кани да ги наруши външния министър и то на решение на КС? Може ли да вярвам на политици?

11

Анонимен

преди 12 години

Въпросът е, доколко Външно гради имиджа на България.

10

doc. N. Kaloyanov

преди 12 години

Конституционният съд явно също се състои от агенти на ДС ! Изобщо вече като се каже "български съд" хората потръпват от отвращение и погнуса защото съдиите са заедно с престъпниците, корумпирани са и са комунисти !

9

xaxa

преди 12 години

"не ходил в казарма - министър на отбраната, после тишина и на, министър на външно"Ходил е... В Израел, завършил Royal College в Лондон с дипломна работа на тема "Израелски ядрени сили".

8

Анонимен

преди 12 години

КС няма за задължение да гради имиджа на България, да съди според законите.

7

Анонимен

преди 12 години

у това правителство само *** - боже пази България!

6

Анонимен

преди 12 години

Не е проблем, че дипломатите са ни били от службите, а че не са били от правилните служби! Това е чиста война за овладяване на политическо пространство между САЩ и Русия, а марионетките си играят на "принципност" и ръсят димна завеса пред публиката.

5

селянин

преди 12 години

Какъв образ бре тъпо комунистче.За какъв образ говориш?За *** ви комунистически образ ли говориш?Намерил кой да говори.Пасмина червени ***.

4

аз

преди 12 години

никито е ***, подомък на ДС-совци, лицемерно е да говори така!Абсурдно е да се използва омразата към режима преди 89' като популистически метод за вдигане на рейтинг!

3

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ!

2

Анонимен

преди 12 години

не ходил в казарма - министър на отбраната, после тишина и на, министър на външно. *** ама то има видов ден......