49

7-мо Управление на Д

преди 12 години

Най-червените болшевики са тези от тиквения герб! Пожарникарят е член на БКП и е бил генсек на СИК, Цецо Пудела е член на БКП и е работил в 7-мо Управление на ДС, убавата Цецка е член на БКП, даже е била член на окръжен и на квадратен комитет, Плевелът е бил член на БКП. Доколкото ми е известно, нито Станишев, нито С2 (Симеон втори), нито Доган са били членове на БКП!

48

Продължение от 44

преди 12 години

Същия е личен приятел на тато както и отговорен за политическите убийства в чужбина А сега сърбайте

47

до 31

преди 12 години

да, адвокатите са за това - да защитават с всички (позволени) средства клиентите си. И това го иска не само Хелзинския комитет, независимо с какво е известен. Харесва ли ни или не щом нещо е позволено от закона то може да се използва от адвокатите. Това, което може да се направи е да се прменят законите, а не да се контролират адвокатите.

46

как вървят апартамен

преди 12 години

Цецо, как вървят апартаментите на пазара?

45

Анонимен

преди 12 години

Ако бащата на Цецо Цветанов не беше шофьор на Григор Шопов в ДС, Цецо никога нямаше да стане старшина в ДС, а след това и министър на вътрешните работи! ДС поощряваше децата на служителите си, макар че в конкретния случай има дефицит от интелигентност. Но да си старшинка от ДС за Цецо това е голямо постижение! И ако ДС не се беше разпаднала, сега той щеше да работи там!

44

нашия

преди 12 години

Ето на кого е бил личен шофьор на Цв. Цв бащатаГригор Велков Шопов е български партиен деец от БКП и генерал-полковник.Роден е на 7 януари 1916 година в село Герман, Софийско. Участва в Съпротивителното движение през Втората световна война. По-късно става член на ЦК на БКП. В периода 1967-1989 година е заместник-министър на вътрешните работи, а през 1973 година и първи заместник-министър. Между 1973 и 1990 година ръководи Държавна сигурност

43

Абе, хора

преди 12 години

не ви ли стана ясно, че проблемът идва оттам, , че Цв. ЦВ. че не може да направи разлика между Висш съдебен съвет (който няма никакви правомощия спрямо адвокатите) и Висш адвокатски съвет (който може да предприеме съответни мерки, вкл. и лишаване от адвокатски права). Толкова му е багажът на човека.

42

Цецо и крадецо

преди 12 години

Цецо вика Дръжте крадецо!

41

ТОЯГА

преди 12 години

ЦВЯТКО НЕ СЕ ПРАИ МУХА ИМАШ 70000 ХИЛ. МЪРТОТА ЗА ПЪРВО ВРМЕ ТРЯБВА ДА ГИ НАМАЛИШ НА 30 ХИЛ. АКО ИСКАШ НЕЩАТА ДА ТРЪГНАТ ВЪВ ПРАВИЛНА ПОСОКА ТУК В БГ.ИМА НЯМА ДА СМЕ 5000000 МИЛ. СМЕТНИ КОЛКО СЕ ПАДАТ НА ЧОВЕК А КОЛКО ХАРЧАТ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА БЕДНА НИ Е ФАНТАЗИЯТА...

40

да връща пари в каса

преди 12 години

Ако плащаха на Цецо по умствения му багаж, той трябваше да връща пари в касата на правителството!

39

Анонимен

преди 12 години

А това,че този Пудел беше шеф на предизборния щаб на ГЕРБ и същевременно е министър на вътрешните работи, не е ли нарушение на Конституцията!?И къде беше Хелзинския комитет за да протестира?

38

Анонимен

преди 12 години

Цветанов, който е ***,може да го използват за открити уроци относно еволюцията в часовете по биология...но не и за Министър на МВРБившо ченге на ДС и физкултурник не е за този пост!

37

филм за пожарникаря

преди 12 години

Гледайте довечера по МГМ от 23.35 часа, филма за пожарникаря: "Тиквена глава "!

36

Грешка ли е?

преди 12 години

Държавата е по-силна от престъпния свят!Aз пък мислех, че цар Киро е най-силен? Дали не съм бъркал?

35

adolf

преди 12 години

Трудно е да се прецени,след като има сливане м/у престъпния свят с политици и депутати..

34

Анонимен

преди 12 години

Такааа ли бре Цецко,ами ти защо не си в килийка,след като косна 6 апартаментчета бре ?Изкараха те (с връзки) ЧИСТ като херовимче...*)))Ааааа немой с лошо!

33

м

преди 12 години

Тоя пък как не мога да го дишам. Кой си ти бе? Кой те избра та да лаеш като *** без троха хляб? За кои се взехте че толкова сте силни? Вие сте едно нищо. Никой не струва в това правителство. Българският народ толкова много изгуби, че ви избра. Не е далече този ден, където народа ще ви го върне и то тъпкано. Ако платихте за президент, то за правителство няма да е така. Тогава всеки ще излезе и ще гласува и то против ВАС!

32

Анонимен

преди 12 години

бре, не думай ? от кога това ? коя банда е топ сега ?

31

учуден

преди 12 години

"Той приема призива на Българския хелзинкски комитет да подаде оставка като неотменимо демократично право на една неправителствена организация.Поводът беше, че МВР шефът поиска Висшия съдебен процес да контролира адвокатите, които умишлено протакали съдебните процеси в полза на клиентите си."Значи да обобщим - Цецо поискал някой да контролира адвокатите, щото бавят по всякакъв начин делата, пък хелзинския комитет, които с нищо друго не е известен, освен, че защитава *** и съди България в Страсбург заради техните т.н. "права", не му харесва това положение - иска адвокатите да използват всички методи, за да оправдават престъпниците и не трябва да има никакъв контрол над тях. Интересна позиця застъпва комитета, че и оставка иска и то на човек, които иска законност ?!?

30

Анонимен

преди 12 години

Така е, особенно когато една част от престъпния свят, от която сте и Вие г-н министър, се снабди с държава :)