64

мдааа

преди 12 години

Нужни са незабавно предсрочни парламентарни избори.Ново,коалиционо правителство с широка парламрнтатрна подкрепа от поне две трети от депутатите за да могат да се прокарат промени в конституцията.Нужно е това новото правителство да бъде правителство на съглашателството за да излезем от задънената улица в която ни вкара ГЕРБ.Нужно е всяка партия да извади най-добрите си кадри за управлението на страната и да престанем с политическата партизанщина.

63

Shark

преди 12 години

до 55 И като кме го гледали вече многократно този филм защо икаме пак да го гледаме а не смунаме програмата????

62

Ицо Тарабата

преди 12 години

Защо си мисля, че е крайно време вечния профсъюзен лидер да си ходи! 22 години стигат! нали такива му бяха и лозунгите, като се изтъпанеше на митингите. Аман от тунеядци.

61

Анонимен

преди 12 години

Тука освен наивни гербери са се сбрале и наивни синдикалисти-плащачи на членски внос. Аз па лично съм ги виждал как работят. Първо правят някакво събрание за да си вземат членския внос. После песни и танци до зори (...) После към следващите овце за доене в друго предприятие. Аре пък че нявга ще им повярвам че ми защитават правата, след като ни държат на идиотска мин. заплата, че и се събират да я уговарят. Това си е подигравка.

60

Анонимен

преди 12 години

тука все някви конпиративни теории има

59

Новините на 30.11.

преди 12 години

"Хиляди хора излязоха спонтанно по улиците на столицата, за да изразят одобрението си за политиката на правителството. Те бурно акламираха работата на Парламента и чрез най-ласкави епитети дадоха положителна оценка за Председателя на НС. Самодейни хорове и оркестри поздравиха джентълменски лично Премиера за убедителната победа на изборите и инициираха подписка в защита на Министъра на Финасите. В края възникна проблем - мнозина отказаха да се разотидат и в протест се приковаха с белезници в РПУ.

58

ГЕРБераст

преди 12 години

Ние : МУТРИТЕ,МИЛИЦИОНЕРИТЕ,ОЛИГАРСИТЕ, "бившите"членове на БКП и ДС НЯМА ДА СТАЧКУВАМЕ. НИЕ ТВЪРДО СТОИМ ЗАД НАШЕТО ПРАВИРЕЛСТВО .ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ.

57

Анонимен

преди 12 години

В протестни шествия, организирани от "политически сили" или явни мафиотски структури не участвам. Не е ли спонтанен "катунишки футболно-агитков" протест всичко е планирано, организирано и режисирано.

56

до 55

преди 12 години

аз се сещам за анимационите филмчета на Доньо Донев :) Тримата Глупци :) Борисов, Дянков и Цветанов :)

55

Анонимен

преди 12 години

НА 83г. СЪМ ПОМНЯ И ФАЖИЗЪМ И КОМУНИЗЪМ И ТИКВАТА ОТ БАНКЯ- НЕМА НИКАКВА РАЗЛИКА! ГЕНОЦИД НАД СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД!

54

ЗАИНТЕРЕСУВАН

преди 12 години

ОТ КОЛКО ЧАСА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ПРОТЕСТНОТО ШЕСТВИЕ,И КОЛКО ВРЕМЕ ГОРЕ ДОЛУ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ-ТА ДА СЕ ПОДГОТВИМ..

53

Анонимен

преди 12 години

Цялата политика на тоя етап е един голям филм, който сме гледали, гледали, гледали-до втръсване. Най-подходящото заглавие, което ми идва на ум, взаимствано от сагата "междузвездни войни" е "Войната на клонингите" и "Империята отговаря на удара".

52

Анонимен

преди 12 години

Успокой са бе манипулаторче ГЕРБераст. Не си герберастче *** се чудя кво се напъваш да пишеш глупости. Да не ти плащат ? Много елементарно го караш и се вижда от километри. Всички сте едни и същи наивни селинджъри. И БСП и ГЕРБ и синдикатите са от една и съща майка, специализирани в различни области на ограбване и манипулации.

51

otneseni

преди 12 години

Не може да се отрече, че Бойко Борисов е Обединител-обедини всички, на които не е промит мозъка и са запазили инстинкт за самосъхранение срещу себе си. Но сметката я плащаме ние!

50

до № 48

преди 12 години

Не,ББ е чел достатъчно за мутро-милиционер.Чел е "Винету"

49

ГЕРБераст

преди 12 години

С.Дянков е по-готин от Брад Пит,той е супер пич и професионалист.ГЕРБ ще ви оправи.Гарантирано от ГЕРБ.

48

ДЯДО

преди 12 години

ЕЙ НЕ ЗАКАЧАЙТЕ БОЙКО БОРИСОВ,ТОЙ Е НАЙ ДОБРИЯ НАЙ УМНИЯ ЧОВЕК.ЧОВЕК ЗА ПРИМЕР ПА ДАЖЕ И СПОРТИСТ.

47

Анонимен

преди 12 години

Не ми е известен случай по цивилизования свят, при който възраста за пенсиониране да се повишава с 1 година в рамките на една календарна година и това да се обсъжда за прилагане, 2 месеца преди изтичането на календарната година :) а съм чел доста :) ама пожарникаря май не е чел :)

46

ИВАН-СОФИЯ

преди 12 години

НАЙ ПРОСТИЯТ ПРЕМИЕР КОЙТО СМЕ ИМАЛИ НЯКОГА!

45

Анонимен

преди 12 години

АЛООООООООООООООООООООО!Н-36 А ТВОЯТ ТИКВЕН ВОЖД КАКЪВ Е СПОРЕД ТЕБ КАТО Е БИВША МУТРА!ОЩЕ СИ ПАЗИ ТЕСКЕРЕТО ОТ БКП!