117

време е

преди 12 години

КЪДЕ СТЕ БЕ, НАДЪХАНИТЕ ГЕРБЕРЧЕТАААА, КЪДЕ СТЕ БРЕ ОБЕЩАВАЧИТЕЕЕ, ЯСНА Е ВАШАТА ПОЛИТИКА- ВЕГЕТАРИАНСТВО, ФОТОСИНТЕЗА, НЕГРОМОТНОСТ И СТРАХ- ТОВА Е, А КОЙТО ОЦЕЛЕЕ ДО КОПРИВАТА- ЩЕ ГО ОБЛОЖИМ С ДАНЪК НЕПОДЧИНЕНИЕ- ВРЕМЕ Е ДА ХВАЩАМИ СОПИТЕ И ДА СИ БОРИМ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕТО СИ ,ТО СЕ Е ВИДЯЛО ЧЕ ОТ ВАС И *** ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА

116

Rad

преди 12 години

Тия комунисти и *** им псевдонационалисти-атакисти-едва ли ще изкарат до 2013 г. Така че това е последното комунистическо гербаво управление.

115

емигрант

преди 12 години

Пак си изберете комунисти и милиционери и чакайте да ви увеличат заплатите и пенсиите. Затова винати бг на последната дупка на кавала в целия ЕС и нормален човешки свят. Радвайте се че ви управляват комунисти и си драскайте по форумите.

114

без име

преди 12 години

Хвалят се с увеличението на минималната заплата, а пропускат факта, че това единствено увеличава вноските за осигуровките, нищо друго. Тоест се хвалят, че ни вземат повече пари всеки месец, вместо да дават повече!

113

Анонимен

преди 12 години

Още един щтрих в Манипулацията наречена Избори!!!!!Точно преди изборите и Дянков и Тотю и Бойко казаха че са предвидени пари за вдигане на пенсиите! Гаранция за всички ще има , за най-бедните най-много!И бедните пенсионери повярваха. Простите песионери гласували за ГЕРБ. Страхотна новина за всички плювалнициПрости пенсионери - Слаба държава начело с ГЕРБ

112

Анонимен

преди 12 години

Да живеем в скапан ИМПЕРИАЛИЗЪМ -империя на злото и ТОТАЛИТАРИЗЪМ-на Боико Борисов

111

До wiktor

преди 12 години

Ше се оправяме бе викторе...ей го на съкращават уволняват намалят заплати...остава да се краде от доволните като тебе ... ми капитализъм ко да прайш...всеки се оправя както може и не можеш да го съдиш за тъя работа...А ко кайш ... не ти харесва ли .... ми ко ми пука ....

110

rumen221

преди 12 години

Викторе,НОРМАЛНОТО СЪВРЕМЕННО ОБЩЕСТВО Е ТРИПОЛЮСНОЧовешкия прогрес, чрез своя връх - Великата Френска революция, наложи на целия свят основния принцип за човешко развитие: СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО!!!НОИндустриалните общества тръгнаха по три различни пътя:1. Абсолютизацията на БРАТСТВОТО, породи Социализма и екстремистката му форма Комунизма, при които Всичко се взема от всички, а благата се ползват почти по равно, по братски - Днес знаем, че това е ПЪТ ЗА НИКЪДЕ!!!2. Абсолютизацията на СВОБОДАТА, породи Либерализма и екстремистката му форма Свръхлиберализма - в основата на който е заложена Анархията и Бездържавието, Дивата алчност, при която - По-силния силово, икономически или финансово винаги е по-прав и е характерен с ВИСОКИ КОСВЕНИ ДАНЪЦИ и с най-зловещата му страна Кризите Днес знаем, че И това е ПЪТ ЗА НИКЪДЕ!!!3. РАВЕНСТВОТО (ДАНЪЧНО И ГРАЖДАНСКО), допълнено балансирано от свобода и братство, породи принципа за Единството на Права и Задължения - с регламентирани икономическа и политическа свободи и обществена солидарност. Доказа се, че това и Панацеята за постигане на МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО БЛАГОДЕНСТВИЕ НА ВСЯКА НАЦИЯ!!!България ли??? Ние сме си ние и като в оня виц;- Ще изядем солта, ще отнесем тоягите и накрая ще си платим, ТАКА И ПРАВИМ:- Пробвахме Комунизма, ама ревностно, сега пробваме Либерализма, ама още по-ревностно, а като поумнеем, ще тръгнем в правия път на Демокрацията!!!За сега, обаче, изпаднахме в интелектуална пауза и следваме един чисто Българския път на развитие - МУТРОКРАЦИЯТА!!!

109

.................

преди 12 години

1.6 милиона *** гласуваха за тоя *** и тиквите начело с боко, са ще мълчите, като сте прости и не ги изритахте на изборите

108

ДА ВИКТОР

преди 12 години

Да живеем в скапан ИМЕРИАЛИЗЪМ -имерия на злото и ТОТАЛИТАРИЗЪМ-на Боико Борисов

107

Анонимен

преди 12 години

И като си заминат герб ще дойдат бсп и ще направят пенсиите по 400лева и ще цъфнем и завържем.Нищо че за 12 години управление ги докараха до 100лв.Ей не се научихте ,че бсп е истинският геноцид за народа.Добре че е софия да гласува умно.

106

Анонимен

преди 12 години

Минаха изборите,тепърва ще видим лицето на ГЕРБ.

105

Анонимен

преди 12 години

Дали д.стойнев, масларова, нинова и т.н. са пробвали да живеят със 136 лв или това им са дневните за кафе? Залъгват ни със загрижеността си пък не се погледнат те и тези около тях в какъв разкош живеят.

104

wiktor

преди 12 години

Пичове живеем в капитализъм. Оправяйте се, който както може

103

rumen221

преди 12 години

Дянко-о-о-в, Дянков и ти Тотьо, да Ви разкажа една народна приказкаНастрадин Ходжа, казал на Хитър Петър:- Петре, научих магарето си да не яде- И какво ще го правиш сега? рекъл Петър- Ще го правя на кюфтета- Защо? - Очудил се Хитър Петър- Защото ТЪКМО ГО НАУЧИХ ДА НЕ ЯДЕ И ТО ВЗЕ ЧЕ УМРЕДянков, и ти Тотьо, в ДЕМОКРАТИЧНИТЕ разпределителни системи, за разлика от вашата либерална, има ПРАГОВЕ НА ЧОВЕЧНОСТ:- Цената на живота ни (като на животни), се нарича - "Жизненен минимум" и днес е 248лв. При по-малки доходи ни умъртвяват, чрез глад това се наричаФИЗИЧЕСКИ ГЕНОЦИД и е престъпление срещу човечеството, за което няма давност!!!- Минималната цена на труда ни, като на социални животни, се нарича - "Социалнен минимум" и е 692лв. По-малка малка минимална заплата еСОЦИАЛЕН ГЕНОЦИД!!!- "Издръжката на едно дете" е средно 370лв. При по-малко средства се извършва НАЦИОНАЧЕН ГЕНОЦИД...!!!ОТ КЪДЕ ПАРИ?1. Средната ни работна заплата е 17% от средноевропейската, а произвадителността на труда ни е 27%!!! Следователно средната ни заплата БЕЗПРИКОСЛОВНО ТРЯБВА, да е не 640лв., а 1026 лева ЗАЩОТО СМЕ СИ ГИ ИЗРАБОТИЛИ!!!2. Данък печалба да се удържа при източника/ТУК В БЪЛГАРИЯ... За инвестираната и част в България, ТРЯБВА, да се намали на 5%... За неинвестираната данъка да е 37.5% (в Германия е 35%), колкото са удръжките на работещите граждани, а данък девидент у нас е само 5%..., а би трябвало да е колкото на нормалните хора 10%...!!!3. Премахване ТАВАНИТЕ за пенсионни, здравни и осигурителни плащания, и удържането им от всечки доходи от ТРУД, СОБСТВЕНОСТ И СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ Максималния размер на СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ, да е под размера на минималната пенсия от 136лв, която е доход от честен труд- Дянков, днес ДВЕ ТРЕТИ от парите ни за НОРМАЛЕН ЖИВОТ, изработени от нас до стотинка, се ПРИСВОЯВАТ/КРАДАТ от безмерно силната, спрямо отделния човек ОЛИГАРХИЯ, а днешната ти СВРЪХЛИБЕРАЛНА ФИНАНСОВА ДИВАЩИНА, Дянков, е отковен ГЕНОЦИД СРЯМО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД- Народе!!!!

102

До Динко-87

преди 12 години

Тарикат смъркай по качествена стока

101

Анонимен

преди 12 години

2013- тогава чак ще си заминат герб за ада.А нали бяха обещали реди изборите увеличение на доходите.Бтв го роагандира.А сега след изборите 2013.Нали глуаците вече гласуваха за тях,какво значение има.*** МНОГО НА ТОЗИ СВЯТ -подкрепящи собственият си ГЕНОЦИД.

100

Анонимен

преди 12 години

Две крави си говорят:- Знаеш ли, струва ми се, че ни хранят само за да може да ни пият млякото, а после да ни убият и изядат.- Я се разкарай с твоята идиотска теория на заговора! Цялото стадо ще ти се смее ако разберат, какви ги разправяш.

99

Анонимен

преди 12 години

Преди изборите казаха че ще ги вдигат сега увъртат ама тока се вдига със 17%

98

rumen221

преди 12 години

Приятели,Пари за пенсии няма, защото продължава нарушаването на..., Конституцията... Какво казва тя...:..." - Чл. 60. (1) Гражданите са длъжни да плащат данъци и такси, установени със закон, съобразно техните доходи и имущество.(2) Данъчни облекчения и утежнения могат да се установяват само със закон."Следователно - всяко плащане у нас ТРЯБВА да е от тези две категории...!!! Понеже таксите са еднократно плащане, няма да се занимаваме с тях. Какво излиза...:- Всички граждани, за всички свои лични доходи, СА ДЛЪЖНИ, да плащат по равно, при това толкова, ЧЕ ДЪРЖАВНИТЕ СИСТЕМИ ДА РАБОТЯТ НОРМАЛНО!- У НАС 10% ДАНЪК ПЕЧАЛБА НЕ СТИГАи никъде, а в Конституцията не се говори за тавани на пенсионното, здравното и социалното облагане или целесъобразност ТОВА СА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ ПРЕВИЛЕГИИВ целия свят:- Не се облагат доходи ПОД СОЦИАЛНИЯ МИНИМУМ(у нас сега той е 692лв.)!- В целия НОРМАЛЕН свят, дори в САЩ, доходите над пет социални минимума (5х692=3460лв.) се облагат със завишени данъчни ставки!!!Всичко друго е от Лукавава и неговият син Златния телец!!! А че Здравното осигуряване и Пенсионнто взаимоосигуряване са направени по Комунистически модел това е друга тема!!!