32

Анонимен

преди 12 години

поздравявам всички симпатизанти на бсп с стихотворение на Христо Стоичков да ви е.а ***..та майна.

31

Анонимен

преди 12 години

И тъпанарите разбраха, че болшинството от хората гласуват не против Калфин, не против Кадиев а против БСП. Това Станишев и компания много добре го знаят, но не го признават и за това пробутаха Ламбо. Жалко за него - след толкова години авторитет и популярност хамстера го срина за нула време.

30

ЧЕСТИТО

преди 12 години

Честито!Честито на всички столичани!Ще си трошим краката по разбитите тротоари и колите по уличните дупки. Ще газим кучешките л**** и ще висим с часове по кръстовищата... Ще плащаме прескъпа такса смет и местни данъци, а *** ни ще се разхожда из цяла България, като потен катър...Ще се возим в "реновирани" таралясници на градския трнспорт.Честита ви втора петилетка герберско управление на града! Хак да ни е! 43% избирателна активност!

29

Gang-Bang

преди 12 години

Само Светльо Витков - над 4% истински интелигентни хора има в София, останалото е псевдо-интелигенция и дИбили!

28

JagdPanther

преди 12 години

Номер 22 е доказателство, че ГЕЙРБЕРИСТИТЕ са неграмотници!

27

до 20

преди 12 години

Не говори глупости след като не ме познаваш...Имам много приятели, имам и доста роднини. На всичкото отгоре работя и професия, при която контактувам с доста хора. От тези, с които съм разговарял нито един не е гласувам за Фандъкова. Говоря за поне 20 човека, за които със сигурниост знам, че са гаксували или за Прошков, или за Кадиев. За Фандъкова - 0. За това удивлението ми, че няма поне балотаж е искрено :) Впрочем от коя махала са тия десетки хора, за които говориш? Факултето?

26

до 11

преди 12 години

Ти си ***. Факт е че целия център трябва да бъде направен синя зона, най-добре даже да се въведе такса за влизане като в лондон. Защото в момента е пренаселено, освен това у нас грешно се възприема мнението да имаш кола. Да имаш кола е лукс, който трябва НЕ всеки да може да си позволи. Освен това трябва обикновенните хора да се научат че да ходиш с кола в центъра е само за хора с възможности! Така че нека всичко да е синя зона и да видим колко хубаво ще стане движението в центъра!

25

Анонимен

преди 12 години

Честито! Стягай се Данче!Очаквам Росен като победи да бутнат до барбекюто на Доган още една негова постройка - една кашпа. Още отсега журналистите да се подготвят с директни репортажи от мястото на сензационния репортаж. А също Данче да пратите най-якия булдозер на столична община. Може да назначат на временен договор и Бакърджиев да думне една тротилова шашка за разклащане и напукване на сложната арматура на кашпата. :-) :-)

24

gg

преди 12 години

Провинциализацията на София даде своите резултати - 80% ГЕРБ и комунисти, 20% интелигентни и мислещи хора.Браво на селяните - колонизираха града и си избраха селска кметица!Честито!

23

Ha ha haaaaa

преди 12 години

Столичани си избраха честен и достоен кмет.на мафиота кадиев мястото му е в затвора не в общината.цялата ми смрадлива партия от покоиници и мафиоти няма място в бг

22

Do 11

преди 12 години

1vo stani ot kompa! 2ro pro4eti nqkoq ikonomi4eska kniga da ti vleze ne6to v kuhata leika! 3to i da ne pro4ete6 izlez da vidi6 sveta, stiga si stoql na toq komp! Be6e qsno predi 2 godini o6te 4e Fyndykova pak 6te byde kmet! Ama vie s promitite mozyci zad kompa koito samo 4etat komentarite na platenite 4erveni ne znaete ni6to drugo osvem da pliuete! ***!

21

3 D

преди 12 години

На печелившите честито

20

към 3

преди 12 години

Не познаваш никой гласувал за нея, защото имаш нула приятели и 1-2 познати общо. Аз познавам десетки хора, които гласуваха за Фандъкова

19

Бе, тооо

преди 12 години

Ако не ги беа фанали двамцата у залата, % щеше да е към 80, ама нейсе и така е добре.ПЪЛНО .. формат 3D ... ПОРНО

18

JagdPanther

преди 12 години

ДО 14аз пък познавам само неграмотници които гласуваха за ГЕЙРБ

17

Анонимен

преди 12 години

Ало,***:)помните ли това:"Наааа Вашта мамаааа,Нааааааааа,Наааааааа" :))))))))))))))))))))))))))Само ГЕРБ

16

Анонимен

преди 12 години

От всичките ми познати 100% гласуваха за Фандъкова. Защо печели само с 53%??? Пак червени магии...

15

Анонимен

преди 12 години

София е синьото сърце на България!!!

14

Анонимен

преди 12 години

аз пък не познавам никой да е гласувал за кадиев, откъде тези 20% от факултето вероятно

13

Анонимен

преди 12 години

Явно хората които гласуват не висят по цял ден по тъпите форуми !!!