129

Анонимен

преди 12 години

ква тая простотия бе. чалгария тотална, а пък сръбските песни са само за некви пияндета и пропаднали типове!!!

128

Де бре Боко

преди 12 години

Като във филма "Опасен чар" .. ,само че се наредили чалага певица, милиционер, чакга певица милиционер...

127

Стоян

преди 12 години

Не можах да разбера, по какъв случай е ходила Лепа Брена в Министерския Съвет? Каква работа има там? Абе тази държава заприлича на чалгаджийски курник.

126

някой

преди 12 години

До: номер 106Сигурно си прав. И един мармот ви завиваше шоколада (пардон - марципана, то шоколади нямаше тогава) в станиол нали? Ти си тотално изтрещял!!!До: номер 117Ха, ха, ха!!! Направо ме разсмя! Това предполагам което казваш, трябва да е с ироничен тон?Наистина, както казва бай ***: "Това Турну Мъгуреле, това Плоещ, леле що свят съм изръшнал!". Тогава ни пускаха само в страните от Соц. лагера - Румъния, Полша, Чехия, Унгария и ГДР. А в братската СССР - само с приглашение!

125

Анонимен

преди 12 години

Абе то и за съвременните полу-*** Дино Мерлин, Баяга и инструктори и Рибля чорба са чалгари щото са Сърби...Дино е Босненец и единственият който може да събере на един стадион Сърби,Босненци и Хървати и да ги кара да се прегръщат...И го е правил.Дерзайте кретенчета :)

124

Анонимен

преди 12 години

ТЯ ПО ВИСОКА ОТ СТАНИШКАТА ТОЧНО 2 ПЪТИ, ДАЖЕ ВЪОБЩЕ НЕ БИ ГО ПОГЛЕДНАЛА:)) ОВО ЗА ЛЕПА ЖЕНА ТРЕБЕ ЛЕПИ МУЖ КАО БОЙКО БОРКАТАААА:))

123

новият български хим

преди 12 години

Чайе шукарие е новият български химн!

122

ДА БЕ

преди 12 години

СРАВНЕТЕ ЛЕПА БРЕНА С НАШАТА ПРИМА НА ПОП МУЗИКАТА ЛИЛИ ИВАНОВА! ПОВЕЧЕ ЗА КАКВО ДА ГОВОРИМ???!

121

Иво

преди 12 години

А какво ли би казала Лепа за Станишката :)

120

103

преди 12 години

103, В началото рок музиката беше забранена. Тогава арестуваха за неподходящо облекло и дори прическа. После нещата се пооправиха и *** затвориха едното око, пускайки част от западните филми и музика. Намираха се трудно и си менкахме, презаписвахме и т.н. Като цяло почти всичко западно стигаше до тук, но беше малко по-конспиративно намирането. Абе, не ти пожелавам да живееш при диктатура, независимо от това каква е лява или дясна.

119

Уйович Муйович

преди 12 години

до 109Ти явно си бил престъпник и затова сега квичиш. Тогава не ставаше с подкупи като сега.

118

mahalaudi

преди 12 години

Едно време мутрите бяха по таверните и там им свиреха с бузукита на ушенце. Спомнете си Радо Шишарката, колко песни за мутри е написал и т.н., припомнете си и ВИС-аджийския Домби бар в София. близо 15 години по-късно Домби бар го няма, Радо Шишарката се покри, обаче певиците пак пеят на мутрите на ушенце, само че в Министерски съвет. Извинете много, но в МС се взимат изключително важни държавнически решения, това че на вживяващия се за цар в дворец му е скучно, да го заведат на цирк, а не цирка

117

Анонимен

преди 12 години

Лепа си е истинска певица с талант,обаче защо трябва да смесват изкуство с политика?Ако е така Бойко си вземи пример защото сърбите за соята земя и родина умират,ако в Сърбия политиците правят така както вие правите в България-народа ще им откъсне главите...Ако не вярваш питай Лепа Брена,или чуй песента "Югославия"...

116

някой

преди 12 години

До: номер 103Аз мога да ти отговоря, защото съм доста по-голям.Навремето при соца гледахме само съветски филми, повечето ***, голяма част от тях за войната и великата Съветска Армия, макар че имаше и хубави комедии.Затова разчитахме главно на нелегални видеокасети (забранени!!!) и сръбска телевизия.Та, по сръбската телевизия съм гледал филма по книгата на Артър Кларк "Една одисея в космоса през 2001 година". За "Междузвездни войни" не помня кога и къде го даваха.

115

тотал топач

преди 12 години

Абе, не се е излизало... поне 6 пъти съм ходил до Букурещ, то и де другаде да ходиш едно време?

114

Полковник от ДС

преди 12 години

до 104И сега има цензура, но много по- жестока защото по- времето на соца всички знаехте кое, как и защо е цензурирано. Сега нещата са толкова мъгляви, че си мислите, че няма никаква цензура, а в действителност цедката е десет пъти по- гъста оттогава. Не си мисли, че като гледаш само чалга и Бойко по ТВ, това е заради липсата на цензура. Неее, моето момче сега целта на цензурата е именно да гледаш само чалга и Бойко. Нищо друго.

113

Mike

преди 12 години

който събере 100 000 човека на концерт в България да се обади ! Лепа Брена е невероятна жена с изключително поведение и свобода, изключителен изпълнител . Здраве и късмет

112

!?!?!

преди 12 години

Лепица му била пяла на уше.....няма да му пее Райна Кабаиванска, я! ;)Чалгария, ама в прекия смисъл на думата :(

111

Доктор Скалп

преди 12 години

Дъртата чанта и тя се е опъвала скоро. Бузките и доста добре изглеждат!

110

за 110

преди 12 години

Вие на Позитано нищо не разбирате. А и много послъгвате.