14

Анонимен

преди 12 години

Друг проблем според него са многото пари, вложени в предизборната кампания на другите партии!Не е тва Мартине, не е това.Я виж Витков, с повече пари ли разполагаше?Срамота!!!

13

автентичен седесар

преди 12 години

Хайде всички автентични седесари да подкрепим Плевнелиев - кандидата на мутрата Борисов, така както подкрепяме вече 2,5 г. мутренската му банда, както го подкрепихме на изборите през 2006 г. и 2009 г. Той е автентичния представител на дясното в България. След като се нализахме на *** на Моню, намерихме още по-голям и по-десен *** - на Боко тиквата.

12

марто

преди 12 години

Аааа,сега -кой ми а..а в гащите??? Ами как не разбчрахте,че с избора на Румен Христов,просто се обричате на този резултат?? За капак и мими Йорданов! Сто пъти по-добре щеше да е Малинов-ново лице,млад човек без възможности за компромати! сега е време,радетелите на "Снията идея",да попиткам мартин-кой реши да номинира свръхнеизвестния и безцветен румен Христов?? Да се поиска и сметка на ония двама блброкери и мазници-Софиянски и Дилов,вие за кого работите????Идиотииииии!!!

11

Nobody

преди 12 години

Кои бяха СДС?

10

Анонимен

преди 12 години

СДС1990-2011Почивай в мир!

9

Анонимен

преди 12 години

Тоя па Мартин още ли го има?Кой му обръща внимание на тоя лаладжия?Айде марш!!!

8

до 5

преди 12 години

Ей, научете го този правопис, неграмотници! Пише се "СБОГОМ"!

7

Командира

преди 12 години

Спри не си отивай, ще ми бъде тъжно,же ми бъде тъжно, без твоите ръце,спри не си отивай, днес ще ти направя,най страшното признание!Без теб умира СДС,че с него даже ДСБ,ний трупове сме вече, Мартинчо,време е, да си ходим.

6

Садул

преди 12 години

Ами то имали такова СДС ? Ако има нито той ще липсва нито партията на него. се едно аз да кажа- Не ми се става цар.

5

до номер 3

преди 12 години

Збогом, ГЕРБерю платен, збогом!

4

до 1

преди 12 години

Какво е "Збогом"? Това на какъв език е?

3

ТОВА ЛИ ИСКАТЕ ?

преди 12 години

Ако изберат КОМУНИСТ за президент с помощта на ДОГАН, ще станат две ОЧЕВАДНИ ЛОШИ НЕЩА: 1.Служителите на ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ще бъдат турци, както беше навремето МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО и изтичане на тайни към СССР и Турция, а Доган ще получи още един тлъст хонорар, но този път, като брокер, а не като хидролог; 2.Всички престъпници от ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ще бъдат помилвани, както например Дон Цеци и още 463 бандити за мандата на Първаноглу провери в Гугъл.

2

Анонимен

преди 12 години

"Мартин Димитров готов да си тръгне от СДС"Стой си бе! Не пречиш на никого.:)

1

Ламбо

преди 12 години

Збогом, Мартине!