51

bg

преди 12 години

4estito.24 turski voinici ubiti ot kurdite.

50

Загрижен

преди 12 години

Тази Лилянка прогноза за времето не гледа ли?! Какво значи рано дойде зимата?!

49

Трудно е...

преди 12 години

Трудно е да надскочиш себе си... Какъвто премиерът такива и министрите/ изкл. Дянков/. И въпреки това е чудно, че този тапир ББ направи за демокрацията повече отколкото всички умни глави преди него.

48

Ivan Grozni

преди 12 години

- ГЕРБ на власт... а то Тройната ламя и дружинката на крадливия дедо от Мадрид на свобода... що е то? БКП...

47

darcas_real

преди 12 години

Колкото и да плюем, този път хората си свършиха работата. Да, не е експресно и на часа, има какво да се желае, но нека бъдем благодарни на тия хора, които във бурите и виелиците излязоха, за да работят. Може би предизборно се изюркаха, но поне видяхме, че може да се работи, ако има желание и воля.

46

Анонимен

преди 12 години

Чета изказването на министърката и виждам колко прави са хората, които са казали, че е по-добре да мълчиш и да те мислят за ***, отколкото да говориш и да разсееш всички съмнения...

45

Анонимен

преди 12 години

"Зимата не ни изненада, тази година просто зимата дойде неочаквано рано." ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ, ТОВА Е ПОРЕДНАТА КАЛИНКА. КАК ВСЕ В РБЪЛГАРИЯ ОТ 22 ГОДИНИ ДЕТО СТАНАХМЕ ПИШМАН ДЕМОКРАЦИЯ ЗИМАТА ВСЕ ИДВА ПО-РАНО ОТ ОЧАКВАНОТО ОТ ПОРЕДНИЯ *** В ПОРЕДНОТО ПРАВИТЕЛСТВО. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И ТАЗИ Е КУХА ЛЕЙКА, АМА КАКВО ДА ПРАВИМ, КАТО КАДРИТЕ РЕШАВАТ ВСИЧКО, А КАДЛИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ - И В СКЛАДА НЯМА!

44

талпата

преди 12 години

Когато министър на строителното министерство говори за паднали талпи по пътя от бурята показва ,че това е поредната неграмотна КАЛИНКА.

43

Комуназ

преди 12 години

Не се заяждайте с момата. сезонът "Зима" по календарен "график" настъпва на 22 декември, т.е. два месеца след изборите. Тогава коментирайте, комунази с комунази!

42

?!

преди 12 години

"Имаме сключени договори с фирми, налична техника, апаратура, за да можем да направим снегопочистването. За съжаление, бурите доведоха до изключително много големия обем паднали дървета, талпи по 20 м с голям диаметър, преплетени клони с листа, които блокираха машините за снегопочистване", обясни Павлова." Смях се от сърце на тая простотия. На тая жена по-добре да и забранят да говори изобщо, да ходи само да си взема заплатата!

41

Анонимен

преди 12 години

"Винаги можем да се справим по-бързо, това е безспорен факт, но искам да ви кажа, че имаше абсолютно пълна мобилизация.Спокойно моме не бързайте много.

40

Рано ви дойде

преди 12 години

Зимата нищо й няма Павлова - вие сте неорганизираните, защото сме октомври, а вие още нямате никаква представа как ще се случват нещата през зимата, нямате готовност,нямате организация,не ми е ясно само януари ли трябва да вали?Есен сме и да не беше сняг,а дъжд да беше само пак нямаше да сте готови,24ч. хората стоят затрупани от снега 20 км. има-няма не можахте хляб и вода да им занесете,но правителствения самолет иначе спасява от Либия българи,а тук ще умрат от глад и студ заради 10-20 см. сняг

39

Чудак

преди 12 години

То думите на министърката ми звучат като - аз не съм гладен, не, просто ми се яде.

38

Красив ум

преди 12 години

Цитирам: "За съжаление, бурите доведоха до изключително много големия обем паднали дървета, ТАЛПИ по 20 м с голям диаметър, преплетени клони с листа" :) :) :) Тая счупи *** с тези паднали ТАЛПИ :) Наистина е "красив ум" :)

37

№№№

преди 12 години

боже боже боже (((((

36

11

преди 12 години

Падали талпи по 20 метра-и това от министърката по строителството.Какво да очакваш от неграмотници?

35

Анонимен

преди 12 години

Имате договори с фирмите, ама като не сте им платили за миналата зима, сега дали ще се навият да дойдат?!

34

Талпи разни

преди 12 години

Абе и ти, моме, си една "талпа с голям диаметър" и по вид и по интелект...

33

Петър

преди 12 години

Айде пак гласувайте за гербаджийската некадърна дружинка, да ва *** в *** боковски. И предишните беха ***, ама тези са върха на наглостта. Гьонсуратът "Калинка" Павлова да си сбира багажа и обратно на село!

32

УжасТ

преди 12 години

Тази говори като някаква тетка от село. Листата били зелени??? Колко пъти я предопредиха "старчетата" от БАН, че идва зима?Как взимат решения тези аборигени от ГЕРБ ? Хвърлят боб ? Или гледат на Бойко на ръка ?Наистина са по-зле и от долните крадливи *** !