375

Ради

преди 12 години

Та както писах по-долу тук има много зомбита и платени клакьори ..... но не мога да разбера WIKTOR в коя графа да го сложа :)

374

Анонимен

преди 12 години

Абсолютно никога няма да се оставя т.н. социолози да ме убедят, че няма да гласувам защото съм на 20, а хората на 20 не го правели и защото то си било ясно, че еди кой си ще спечели и просто няма смисъл да ходя да гласувам. Поздравявам Витков, че го няма в "проучването" - означава, че не е позволил никой да му застава зад гърба (т.е.да му минава отзад) Не се оставяйте да ви убедят, че няма смисъл да гласувате, направете го за който щете, но го направете.

373

КАМПАНИЯ

преди 12 години

Официално обявявам кампанията "СГАЗИ ГЕРБЕР" за открита от днес.Успех приятелиИма специален бонус за:СТРАНДЖАТА,ха-ха-хааааа,Василев,wiktor - 50 % опрощаване на данъците от новата община без гербери!!!Герберите вият на умряло - каква хубава музика за мойте уши

372

Анонимен

преди 12 години

Търсете в гугъл:"Фейсбук - Ако не революция, то поне обединение!"Това е истината...

371

wiktor

преди 12 години

Ако Росен не спечели, това ще покаже тоталната липса на желание за промяна и на адекватна оценка на качественото управление на ГЕРБ от страна на народа. Безспорен факт е, че ГЕРБ дори и да не са идеалното правителство те просто нямат алтернатива. Няма партия, която би се справила по-добре. Така че докато се появи такава партия трябва и ще избираме ГЕРБ. Това е истината! Росен президент, Йорданка кмет и втори мандат за правителството! Градим България! Победа!

370

SF

преди 12 години

Аз пък ще отида и ще нарисувам един *у* на бюлетината и те да си го разпределят по тяхна преценка:)

369

8

преди 12 години

Циркът е пълен!!!El SMESHNIK!!!

368

Инкогнито

преди 12 години

До 371: И на идването на Гоце сигурно си се радвал, че е "наше момче", нали? Заради такива като тебе сме на тоя хал - такива, които не спряха да избират нещастници като Гоце, Царя, Станишев, Борисов...И сега с цялата си наглост смеете да заявите, че след като ОСРАХТЕ всичко, единственият кандидат, който в пряк текст заявява "гласувайте за мен, по-лошо нямам как да стане", е слаб кандидат!? И пак давате акъл, и пак мишки пробутвате...Пикам и на вас и на мършавото ви мнение, "старци"!

367

До Лоботомията

преди 12 години

80%, ако не и повече, са емигранти в собствената си страна. Дори и тези, дето са родили и отглеждат деца.Е защо тогава Светльо Витков да не е техният избор?Светльо може да псува, но може и да говори нормално. Може да си вади хляба честно, а не с мазно културно говорене и подлагане на силните на деня.

366

N:20

преди 12 години

Mлади, стари и най-вече мислещи хора, дайте да им покажем среден пръст на всичките - СВЕТЛЬО ПРЕЗИДЕНТ

365

Анонимен

преди 12 години

АБЕ ГЕйРБЕРИ КАК ЩЕ КОМЕНТИРАТЕ ТОВА ,ЧЕ ВСЕИЗВЕСТНИЯ *** ДИМ ДУКОВ КОЙТО Е ОТ ГЕРБ СЕ Е ВКЛЮЧИЛ МНОгО АКТИВНО В ПОДКРЕПА КАМПАНИЯТА НА ПЛЕВНЕЛИЕВ-А ,ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ ,ЧЕ ДИМ ДУКОВ И ПЛЕВНЯТА ПРАВЯТ ДВЕТЕ ВЕЧЕР ДЖИ-ДЖИ БИ-ДЖИ В КРЕВАТА ПОД МЪДРОТО РЪЛОВОДСТВО НА ДРУГАРЯ МУТРАГЕН ТИКВУНОВ

364

до 337

преди 12 години

СЪГЛАСНЕН СЪМ С ТЕБ!ВСЕКИ ИНТЕЛЕГЕНТЕН ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ГЛАСУВА ЗА СВЕТЛЬО!

363

Не на лъжата!

преди 12 години

Ето затова сме на този хал!За справкакоментарите по-долу!Заслужаваме си куклите на конци,които ще продължат да живеят на наш гръб.

362

Ради

преди 12 години

Изгубих час за да прочета всички коментари до тук и силно се надявам, това да не е представителна извадка на българския гражданин! Виждам много зомбита, които и още 20 години да ги тъпчат ще продължават да взимат "правилния" избор, гласувайки за партията-майка БСП и нейните деца СДС, ДПС, ГЕРБ, Атака и т.н. За платените клакьори даже няма да взема отношение .... под достойнството ми е! Така че млади, стари и най-вече мислещи хора, дайте да им покажем среден пръст на всичките - СВЕТЛЬО ПРЕЗИДЕНТ

361

край на извиненията

преди 12 години

Ако един продавач на дрехи взема 800 евро в Испания, няма извинения защо у нас се плащат 200 евро, а наемите и цената на стоките е същата. Хотелите са същите цени и чуждите туристи плащат еднакви почивки; бензинът - също. Няма логично обяснение защо у нас се работи за 10 пъти по - малко пари. Защо внасяме по - евтини зеленчуци от държави с по - скъпа продукция и защо произвеждаме най - евтиния ток, а плащаме най - скъпия? Защо живеем в такава миризлива държава?

360

Анонимен

преди 12 години

Витков на първи тур, Плевнелиев на балотажа. Това е истината. Червен картон за червената пасмина и флагманите им Гоце, Калфин и Кунева

359

Стареца

преди 12 години

Радвахме се на идването на Костов /че уж не е комунист/, на царя / че идва европеец /, на Борисов / че е як /. И какво накрая? Мизерия пълна. Няма ли да поумнеете - Светльо е готин, но не е за тази работа. После не се жалвайте, че пак не стана нищо. Мислете кои са истинските патриоти между Седеров, Каракачанов, Солаков. Не че и те нямат слабости. Но ще направят опит да сменят системата. Другото сме го гледали вече.

358

Истината

преди 12 години

Припомняме, че в петък бяха задържани четирима наркодилъри, единият от които е кандидатът за общински съветник на ГЕРБ от Стряма Петко Чучулски.

357

Анонимен

преди 12 години

Съжалявам, но в момента България не е 'моята страна'! Държава, която се подиграва с родителите ни, закрива болници, гони младите, толерира престъпност, увеличава администрацията, разпродава земята ни и иска без да дава, е ПО - ЛОША от всяка една друга държава. Вината не е само в герб, а във всички некадърници! Вече цели райони в България нямат нито едно основание да се чувстват част от тази държава. Това е отвратителната истина. 90% от учениците учат само език, за да избягат оттук. Къде отиваме?

356

TRANSPORTER

преди 12 години

Мисля да повозя Бойко ***,ВОЛЕН СИДЕРОВ,помака Юзеиров и Ахмед Доган на Форда на САШО ДИКОВ!!!Какво ще кажете приятели?