27

Анонимен

преди 12 години

Как на тая *** от снимката да не и приляга да се вози на Тойота Лендкруизър. На прасе - звънче!

26

хаха

преди 12 години

Виждате ли в каква добра форма съм, другарю Кутев, ще ги разбия днес!

25

хаха

преди 12 години

*** я кажи кво стана с оная *** Калинка ,що не е в затвора,за нея поне се знае че е ИЗМАМНИЦА,или Винету не дава,,,,,,на Плевела и оня другия Гробар с 900дка гори заменките кво ги прайш?Болни мозъци,,,,,,,,,,,от кутилото на БКП сте и то най-лошия матрял от партия в партия само да има далаверка,Мозъци,Калинки,абе ***...

24

ПЕНЕ

преди 12 години

Мирко , прасе такова , кажи поне едно полезно и работещо нещо , дето ти и твоята партийка сте свършили , откакто взехте властта !?Забавянето на парите за земеделците ли ? Стандарта "стара планина" ? Или джиповете , дето си ги поръча наскоро !? Или може би Калинка , която беше шеф на най-голямата комисия и ви направи на маймуни до един !?Или може би 35 годишното говеждо месо , дето го пусна през границата , още като шеф на ДВСК !??Коя е твоята заслуга бре Мирко - Свирко !????

23

ГЛАСУВАЙ ЗА ГЕРБ

преди 12 години

Ами то освен да ревете като вдовици за к.. , нищо ново!Калфин им е виновен за тва че Плевнелиев глътнал бастуна на дебата,за тва че Цвичката подслушвал Тиквата,за тва че Искра тежи 202 кг, за тва че Дянков е аналноподатлив и т.н.

22

Анонимен

преди 12 години

На 29 юли получихме официално потвърждение, а през септември това решение беше обнародвано във вестника на ЕК, допълни той. ...и чак сега се сетихте да го кажете? Тия от герб верно са бавноразвиващи се...

21

брадваро

преди 12 години

нищо не дължа на "държавата",щото и нищо не съм получил:)) ати си за ликвидиране и ще го отнесеш.

20

Анонимен

преди 12 години

миркоооо, и преди си беше *** ,ама откакто боко те нарита в япония съвсем изтрещя. кажи къде са кинтите за земеделците, кво стана с бдс-то и що те работи, кво стана с контрола по храните, щото това е поредната смешна агнеция, която *** парици само.

19

а за помиярите е

преди 12 години

Виновен този на снимката !!! И ББ - защита на кучетата за сметка на децата ! Но все пак трябва да се смъкне някой лев и за сметка на това !!! Няма другаде подобна простотия като тукашната !!Крадци и лицемери !!!!!!!

18

ай сиктир уее

преди 12 години

тоа па тоа па,от де изкочи тоа ***,,,2,5г на власт НИТО един доказан-осъден,и все някой друг е виновен,,,ми ТИ к*ра ли ми държиш 2,5г осъди до уе *** долна,само лаете и след края на мандата ВИ ше е ясно че станишко е виновен ВАС Ви е нямало през цялото време...***

17

Анонимен

преди 12 години

Министърът на Калинките защо се обажда изобщо? Ако някой е за затвора М. Мършата е от първите.

16

Анонимен

преди 12 години

MOSHENNITZI,GADNI.

15

Kiko

преди 12 години

Калфин е наи-подходящ за президент

14

Анонимен

преди 12 години

А Плевнелиев заменка ли е направил със Софийска община с подписа на Борисов или туршия.След заменката извършена на цена 70евро на квадрат на 20дка от другаря Плевнелиев,четири месеца по-късно продава 17 дка от нея по 230 евро на квадрат.И така само за 4 месеца се спечелват 3 милиона евро.С кой ги е разделил да каже той

13

Анонимен

преди 12 години

Калфин няма разменени гори за разлика от доста гербери, сега даже депутати! Ако пък е виновен защо не е подведен под отговорност? Май само старата песен за Другите са виновни се пее!

12

аз

преди 12 години

Трябваше Найденов да се Кандидатира за президент

11

еее

преди 12 години

калфин,подобно на другите *** е забъркан до ушите в *** и далаверине искам още един гоце за президент

10

акуд

преди 12 години

калфин селски тарикат СИ

9

блядове

преди 12 години

Калфин e виновен за големите заменки на гори! ХАХА,брейй и що не е в затвора бре Миро,а ти що не си в затвора а?Миро ти га внесе 100т 20г месо само те махнаха от ветеринарния инспекторат,като ограби фирмата за кучета що не си в затвора а стама Мининистър,касата на граб ли пълниш,Аааа?

8

Анонимен

преди 12 години

Калфин е бандит и мошеник, но от финираните. А пък Бойко ще си остане *** и груб хулиган от околностите на София :-))