85

БСП+ДПС=Първанов

преди 12 години

Червените Кхмери освен да плюят злобонамерено, да мърсят обзети от бесове, да поставят личните си интереси на България, да продават Рода Български - друго не могат.

84

СърФист

преди 12 години

Ще работиш с Русия само ако Боко ти нареди!!! И с Ал Кайда би спретнал далаверка ако така му изнася на "Бабаита в Армани" !!!! Жалка КРЕАТУРА си Роска. Много ми падна в очите!

83

До65

преди 12 години

Как е възможно такова дебелоочие?Човек с три деца-не бил мъж,нямало моми окоало него....Нагъл,по-нагъл,комунист....

82

до ха Ха

преди 12 години

Да беше жив Шекспир да види как неговите сънародници ще спрат да купуват къщички в България, когато Обединеното кралство послуша съвета на един от "***, който води слепците" и им свали пенсиите до нашите.

81

до 68

преди 12 години

а ти имаш ли си собствено мнение? правил ли си някога лични, рационални избори в живота си или каквото "знаеш" от вашите? И Плевнята е така да ти кажа. Каквото му каже Бойко (комунист, само да отбележа), това прави. Заради ей такива като вас първосигнални овце, ни управляват тикви и мутри

80

до 72

преди 12 години

Защо, по твоята логика ако не беше свестен,трябваше да го хвалиме ли ?!

79

...Анонимка...

преди 12 години

Аре Герберски форумни драскачи , вожда ви каза днес да спирате да драскате по форумите , защото ще дава пресконференция със гост Дилма Русев, и ще ви гощава със пържени картофи и Кифлички под формата на Гербер пълни със свинска мас ...

78

Анонимен

преди 12 години

10 Май 2011 Данаилов: Сигурен съм, че ще бъда искан от много места, но не смятам да се кандидатирам за президент. Аз съм преподавател11 Май 2011 Данаилов: Хората искат да съм кандидатът на БСП, но аз държа на актьорската си професия, подчерта Данаилов и заяви, че винаги е знаел кога може да прескочи летвата и кога не.Бившият министър на културата Стефан Данаилов няма да се кандидатира за президент на България - не му се стояло прав.

77

valeri

преди 12 години

До 74 - Много добре знам защо, както и знам какви сте. Както и знам, че вашето време свърши.

76

WTF

преди 12 години

Няма ли един нормален политик в тази държава? С конкурс за дебелоочие и безпардонност ли ги избират тия хора?

75

като Нерон

преди 12 години

След като Борисов икономически разби България, взе че я и ЗАПАЛИ!

74

ха хА

преди 12 години

еми това е положението брато,на каквото сме постелили на това ще легнем!а шекспир да беше жив да види как неговите сънародници масово бягат в нашата мила родина и изкупуват порутените къщички на България

73

до valeri

преди 12 години

Ти точно никога няма да разбереш защо?! По - добре не питай!

72

Анонимен

преди 12 години

Че то кой друг освен Русия все още ни обръща внимание?!

71

valeri

преди 12 години

Защо е тази злоба другари? Мислите се за образовани а сипете обиди като в селска кръчма. Това ясно показва вашият произход. Явно човекът е много свестен щом така злобно го оплювате.

70

...Анонимка...

преди 12 години

Уважаеми Госпожо - Господине...Моля Ви помислете добре за кого ще си дадете гласа на предстоящите избори .....мога да Ви кажа само , че >НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА< от човек , които по цял ден е зает със това да реже лентички и дежурните му словосъчетания са: Яжте филия със мас, садете картофи и тн...

69

до 68

преди 12 години

и затова гласуваш за герб? ***!

68

Tina

преди 12 години

Бургас-Александруполис е логично да се спре.Но направи грешката да спреш "Южен Поток" и АЕЦ "Белене", и ще останеш в историята на България като президентският мандат, който беше прелюдия към поредната национална катастрофа!

67

дгд

преди 12 години

Абе не знам кой какъв е, само знам от разкази на родителите ми, че всички са били длъжни да членуват в младежките комунистически организации, да докладват по партийна линия, да играят циркове и дори да заемат разни постове ако искат да се развиват в живота. Също знам, че от падането на комунизма в България родителите ми мразят в червата си социалистите и винаги сме гласували против червената хунта, която хем ни е мачкала 60 години, хем нарича враговете си комунисти! Аз съм за ПЛЕВНЕЛИЕВ!

66

до ха Ха

преди 12 години

Шекспир го е разбирал по добре от теб и от мен и е възкликнал: "Коя е тази ужасна епоха, в която *** водят слепците ..."