117

Анонимен

преди 12 години

Сеа трЕбЕ да вземете властта,за да ограбите и източите бюджета и да си възстановите Бузлуджа,има и алтернатива-хората ви от ДС на които подарихте финанси и производства да заделят от фонд"моите чалгаджийки и екскурзии по света" и да си завършите проекта,ама преди това да спрете да храчите,че се чувствам виновен дето ,не съм позволил едрите ви индустриалци да ме оставят без заплата за БУЗЛУДЖА!!!Гнусни мафиоти!

116

Бе капето

преди 12 години

Станишко, отваряй дарителската компания, че бабите дето си дават парите на *** за златни пирони по телефона чакат, а ромите действат. Действай и ти, айде на ленински съботник!

115

БеКаПе

преди 12 години

То и Партията столетница е руина!

114

БАФ"ВА ЕВРАЦИТЕ

преди 12 години

Това е евреина....на черното,бяло казва.Евреина Калфон и той е същия.Еврейката Пръмова също.

113

Дражко

преди 12 години

"По думите му през последните години грабежът е бил много тежък и държавата не е осигурявала никаква охрана."Хаахахаха......За кои години говорим,Другарю?За Вашите ли?Вие ограбихте Държавата,прогонихте хората по чужбина.......Седнал да ми реве за "камънака".

112

ggg

преди 12 години

are be golqma partiq da bqhte si hvanali ohrana tolkova godini samo hodqt tam i nishto ne pravqt.Kakuvto im pametnika takava im partiqta.Osrana i razbita.

111

Анонимен

преди 12 години

абе *** недна я се погледни само отново обръжен от пенсионерски електорат, ти май и до сега не си разбрал че изгонихте где кво имаше от кадърната младеж извън България и аз лично ти благодаря за това че вече 7 години живея в чужбина заради некадърни политици като теб и всички останали, макар далеч от милата ми родина с две висшета тука имам 100% по-добра реализация от колкото някога сте имам в България, жал ме е за всички останали който не са имали същата възможност като мен

110

Анонимен

преди 12 години

станишка,то държавата е в руини,ти ревеш за някаква бузлуджа....

109

Анонимен

преди 12 години

Сер - гей Гръмни са е !

108

Анонимен

преди 12 години

Въпросът ми е: какво е Бузлуджа?

107

Цецоид

преди 12 години

Всеки път, когато осерат България, я връщат на комунистите, онези да я позатегнат. И като видят резултата се преизпълват с бесовете на завистта и алчността, и я грабват обратно. Затова БСП този път да приеме чинията само с държавна гаранция, че ще е нейна навеки. Както се казва, "Свещенна и неприкосновена частна собственост"

106

ShaMana

преди 12 години

... Докато се разправяме кой колко гушил, ние седим и не правим абсолютно нищо по въпроса. Без значение кой какво е направил, аз се надявам БСП да имат малко визия за бъдещето на тази сграда а не да я оставят да се превърне на купчина бетон, леко подаваща се от земята. Изключително жалко е на какво е заприличал този паметник... Изключително жалко. Добре, че го няма г-н Бакърджиев, че и това да направи на платен паркинг. Хора, вдигнете се и застанете не зад партия, ами зад България и за родината.

105

...

преди 12 години

Кой ви я взе ве *** тя беше държавана. Три мандата не си я взехте и не я ремонтирахте. Леката и сметкаджии...

104

ShaMana

преди 12 години

Макар и нулев критерии за обективно мнение на масите е изумително какво невежество проявяват 80% от хората писали коментари под статията. Изглежда всички игнорират факта, че тук не говорим за Станишев или Бат' ви Бойко, ами за един (честно казано) памтеник на българската история. Не се изненадвам обаче. Ние като едно кореняшко номадско племе не можем да осъзнаем кое е важно дори и да ни удари в лицето и като едни пълни *** оставаме историята на нашата държава да потъне обратно в земята.

103

Анонимен

преди 12 години

ХАИДЕ БСП ,,,СТАНИШКО,,,,НАРЕДИ СЕ НА ОПАЩКАТА ЗА ПОМОЩИ,,,НАЖЕДИ СЕ С РУМЕНЧО С КАНЧЕТО,,,,ИДЕТЕ ПРИ ДПС,,ПРИ *** ААААААААА,,,ТАМ ПО ЕДНО КОНСКО КЕБАБЧЕ МОЖЕ ДА НАМАЖЕТЕ,,,,,,,

102

Иванчо

преди 12 години

Браво. Добре са го обучили в Москва. Да не забрави да лавне по чуждата партия. Не че се е постарал да някога да надигне глас по времето когато беше командир на държавата. Тогава такива забележителности не го вълнуваха. Днес демострира инициатива. Бре, да му се не види. Да го подсетя ли, като батко, че неговата партийка някога отпечата специални марки и ни задължи от полето до града да ги купуваме - всенародна собственост.

101

qwer

преди 12 години

Аз ли не виждам добре или е истина,на снимката освен полицайчето няма други младежи бе, много добре е значи столетницата наитина мирише на пръст.

100

Станишев,

преди 12 години

ти май доста си изперкал,че кой ходи там освен вас бе защо не си я пазите,сега си я стегнете чинията и приятен полет ***,хем ще поникне трева след вас ,че да си тътрите бастуните там изорахте тепето.

99

:) do 103

преди 12 години

хахаадо точно в десятката.Не само , че трябва да вложат пари сега за ремонт *** , ами може Бойко да им прати една проверка и да ги глоби , че не си подържат собствеността и е опасна за околните.Зимата да минават инспектори да проверяват дали са си изринали снега пред чинията , ако Не - глоба. ако има висулкии ГЛОБА :)

98

RED

преди 12 години

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ БЪЛГАРИ ЧЕ СЛЕД БСП ВИНАГИ Е БИЛО ПОТОП92-НАЦ.КАТАСТРОФА97-НАЦ.КАТАСТРОФА ПОСЛЕ СЪЮЗ С *** ОТ ДПС ,БЕТОНИРАНЕ НА ЧЕРНОМОРИЕТО ,МИЛИОНИ ОТКРАДНАТИ ОТ ЦАНКОВ КАМЪК,МИЛИОНИ ОТКРАДНАТИ ОТ БЕЛЕНЕ,СПРЕНИ ЕВРОФОНДОВЕ ,ОТВЛИЧАНИЯ И ПОКАЗНИ УБИЙСТВА ,СПИРАНЕ НА РЕАКТОРИ ,ВДИГАНЕ НА ЦЕНИТЕ ,ОГРОМЕН ИЗЛИШЪК ИЗХАРЧЕН/ОТКРАДНАТ/В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ НА УПРАВЛЕНИЕТО И ВСИЧКО ТОВА БЕЗ СВЕТОВНА КРИЗА