25

до 11

преди 12 години

закриват ги, защото от Фейсбук са ги преценили за расистки (неясно защо антибългарските не ги закриват, да приемем, че сигналите са малко и на държавата не й дреме), страх ги е, не щат проблеми, пишете си там за рецепти, секс, трева и Гага, тъй няма да ви закачатсърди се на Зукърбърг ли беше оня дето ядял само отстреляното лично от него

24

Мангала

преди 12 години

Ей тоз ***, дето обяснява за 1000 лв., забравя за пенсионерите, които 1000 лв. ги виждат само на снимка. А ***, който не е заработил и 1% от труда на един пенсионер, какви 1000 лв. има. От къде?! От кражби ли???Ей *** смотан, ти трябва да мълчиш! Защото ще ядеш прахосмукачки.

23

Българин

преди 12 години

7 - а ти не обиждай ***. *** е що-годе нормален човек, работи в Чистотата, не краде, децата му учат, е може да е малко по-простичък, мръсничък и мързеливичък, но това се търпи.Виж *** е ***, дегенарат, стоящ по-ниско от животното !!! *** в България са 50-60 000, *** са към милион - там е проблема !!!

22

assyta

преди 12 години

Докарахме я до там хора, които са гепили маса пари за *** интеграция да давам акъл от Майбаха, а не от затвора-вече приключва ромската декада за включването им, кой бе главен секретар, кой бе кмет, кой е премиер през това време или пак друг е виновен

21

бг

преди 12 години

ами война му е майката - отдавна се говори че тук НЕЛЕГИТИМНО управлява една шайка, като подлага на геноцид Българите. При геноцид въоръжената борба е допустима и според международните договори - РАЗБИРАЙ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА :)))))

20

Анонимен

преди 12 години

"Българите и ромите винаги са се обичали и разбирали".Е това е тъпотията и наглостта на деня, може би и на месеца.Откъде го изкарахте този *** бе???Волен ли плаща на всички млади хора по големите градове да излязат на протест бе, *** скапан от Дром???Марш в Карлуково да се лекуваш!

19

of

преди 12 години

Този *** нагъл го гледах сутринта как се прави на умряла буболечка, че държавата не правела нищо за ***, а не че те не сикали да учат и т.н. Дава пример как мечката се научила да танцува!!! Хайде да каже дали може след като заведе коня до реката да го накара да пие вода ако не иска?? Нагъл колкото си искаш, не знам дали си вярва сам на простотиите.

18

Анонимен

преди 12 години

Това този с Майбаха ли е? От Майбаха ли е давал интервюто или от палатите си?

17

Анонимен

преди 12 години

Ей тоя гнусен ***, кара Майбах за 700 000 (СЕДЕМСТОТИН ХИЛЯДИ) лева!!!Да се сезира прокуратурата и НАП и да проверят от къде са му доходите.Щото ние знаем - проституция и изнасяне на *** в Италия за кражби.

16

bg

преди 12 години

Tozi *** e ustat kato Benatova.

15

Българин

преди 12 години

А не трябва ли да бъде арестуван тоя субект на снимката - председател на ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ ?!?!?

14

Миро

преди 12 години

Жалкото че Сидеров е прав но още не се е родил Хитлер,нека има чиста нация.Тези *** освен да чакат на помощите който са по големи от пенсиите на хората който са работили цял живот.

13

Mussolini

преди 12 години

Абе първо на първо въобще нямаше да се стигне дои тези събития,ако държавата вместо да пази изродската маса не беше влязла тя в махалите и трябваше с танковете да ги избие,полицията вместо да стреля на месо по *** пази тая гадна раса от паразитиращи ***...Това ако беше нормална държава нямаше да им даде да се разможаттолкова много на ***,мястото им е в Аушвиц

12

DJOSI

преди 12 години

Чудя се защо трябва да се избиваме, да се мразим, да се нараняваме???Имаме един живот , а ние го пропиляваме по най-балъшкия начин, толкова сме глупави!!!Убийства, етнически конфликти, политически помии, писнаааааааааааааа ми!!!Искам да живея спокойно и понякога ми иде да се кача на някоя планина и да медитирам по цял ден , хранейки се с корени на растения!!!

11

Анонимен

преди 12 години

На Сидеров разчитаме да накара *** да живеят в къщи и в квартали, не в гета. Да ходят на работа, да си плащат данъците, осигуровките, тока и водата. Да не превръщат в сметище всяко място на което се заселят. Това е. А тоя от ДРОМ да ходи да изчисти около *** махали и тогава да пърди в ефир.

10

Анонимен

преди 12 години

ХОРА, ЗАКРИЛИ СА ВСИЧКИ ГРУПИ ВЪВ ФЕЙСБУК!!! СТРАНИЦИТЕ НЕ РАБОТЯТ!!!Закриха най-големите групи във ФБ с по над 70 000 човека !!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! "В ПОДКРЕПА НА АРЕСТУВАНИТЕ БЪЛГАРИ В СЕЛО КАТУНИЦА" ВЕЧЕ ГИ НЯМА!!!ЕГАТИ ДЕМОКРАЦИЯТА!!! В СЕВЕРНА КОРЕЯ ДА БЯХМЕ, ЩЯХ ДА ГИ РАЗБЕРА, НО ТУК В ЕВРОПЕЙСКА ДРЖАВА????????????

9

Анонимен

преди 12 години

Мале страх! Това е добре! Значи бунта работи! По скоро медал за Волен ако наистина успее да промени колелото на справедливостта към българина. За *** повече ритници и 1000 лева за главата му. Морал и *** - бременен мъж!

8

Анонимен

преди 12 години

Ама наистина ли някой му плаща или работим по системата "кажи че сестра му е к.... а той да доказва че няма сестра

7

sgt.Hale

преди 12 години

Аз пък мисля ,че *** и българите никога не са се обичали.Сигурен съм.*** винаги е бил крадлив и мързелив и не само у нас ами в цяла Европа от стотици години ги търпят и се чудят как да се отърват от тези ***.

6

Анонимен

преди 12 години

В цялата статия се говори за РОМИ ,а накрая се казва че *** обичал ,като пие и яде да се показва . Стига сте се мьчили да ги наричате роми ,*** си е *** .Разбирам някои да обижда с думи ,като -*** или брикет ,но защо се отрича *** не ми е ясно.