170

D-r

преди 12 години

Имаше-две момчета! Жертви на дългогодишното заравяне на главите в пясъка,на корупцията, престъпното безхаберие и цинизъм-на политици , партии и т.н.държава(на кого ли?)...

169

Анонимен

преди 12 години

най-доброто решение да не се вярва на никого и за нищо, до като оня *** не влезе в затвора

168

Анонимен

преди 12 години

вече там ще се организираме за протестите из цялата страна , защото във FACEBOOK полицията разбира всичко и ни трият страниците !за повече информация за протестите пишете там !!)

167

Да запазим България

преди 12 години

Високите скорости убиват. Да спрем войната по пътищата и да я преместим по гетата!

166

Национален протест

преди 12 години

Национален протест "България, събуди се", който се организира в социалните мрежи, ще се опита да събере най-много хора за митинг пред Народното събрание в събота - 01.10.2011.Протестът трябва да започне около 14:00 часа.Така се потвърдиха данните на МВР, че в събота ще се проведе най-мащабния протест в столицата.До момента близо 2000 души са се ангажирали с присъствието си на митинга. Сред призивите на организаторите са на мястото да дойдат "не само децата, но и техните родители"."Нека не позволяваме децата ни да се превръщат в жертви. 20 години търпяхме, а сега те нямат бъдеще. Събудете се", зоват участници в интернет дискусиите.

165

до 165

преди 12 години

Няма достъп до групите, изчезнаха и връзките и съвместните постове и историята на постовете.

164

правилно

преди 12 години

ами наградете ги бе вучков !!! дайте им по една стоп палка , пуснете ги за по един ден на магистралата и каквото изкарат да си е за тях !!

163

Чудак

преди 12 години

Не съм адвокат на Бенатова обаче снощи при Слави тя каза, че е имала чувството, че е на филм. Питала е защо не се арестуват буйстващите, палещите и т. н. и отговорът на Калин Георгиев е бил- Когато им дойде времето. Бенатова е известно, че е фен на ГЕРБ и едва ли ще лъже. Ако е така, защо се е бездействало? Какво се е чакало? Тя каза, че и истинските къщи на Рашков били непокътнати и скъпите коли. Не са ли много случайностите?

162

до 113

преди 12 години

В какъв смисъл 'хакна'? Нямате достъп до facebook въобще или само до конкретни групи? Ако има блокиране на комуникации по искане на правителството към дадени ISP това, може да се провери и ако няма прокурорска заповед за това, може директно да се заведе дело в Европейския съд срещу нарушителя, който е държавна институция. Сигурно оня пъпеш дето се занимаваше в угода на Microsoft, сега действа подривно в мрежата. Ако се окаже вярно това, той е нарушил много закони и директиви на ЕС.

161

153 Щирлиц

преди 12 години

Във всичко си прав, точно така е, само едно малка подробност изпускаш - а именно: тези неща не се правят преди избори - затягането на полицейските мерки и увеличаване на правомощия на полицията преди избори означава 100% сигурна загуба на управляващите.

160

!

преди 12 години

Заслуга на МВР: В Катуница нямаше жертви!А аз точно обратното- обвинявам полицията за това, че в Катуница имаше жертви, 2 български момчета са загинали поради полицейското бездействие!

159

Вучков, подай си ост

преди 12 години

Върхът на гербавия цинизъм! Някой си Вучков твърди, че в "Катуница нямаше жертви!". А двете момчета? Нима за този, Някой си Вучков, убийството на Ангел, да не се брои за убийство? Вучков, подай си оставката!

158

Анонимен

преди 12 години

Според мен полицията се справи добре и продължава да пази обществения ред,добре-иначе ще стане жестоко!

157

...

преди 12 години

GERB I B.B SA DOBRA ALTERNATIVA, AKO LI NE, TRQBVA DA ZAPOCHNEME PARVO OT POLITIZITE ZASHTOTO TQXNA E VINATA ZA PADENIETO NA BG, TOVA SA XORA NEKOMPETENTNI NA KOITO MAFIATA DARPA KONZITE, SHTE IMA REVOLUZIA, ZATOVA SAVETVAM VSICHKI DA NE TICHAT KAM VLASTA S PRAZNITE KUFARI CHE TAKAVA VLAST NQMA DA IMA., GERB I B.B SA POSLEDNITE VLASTOIMSHTI KOITO SHTE USPEQT, AKO NE , SME NA VOINA

156

Анонимен

преди 12 години

ей простаци как да няма жертви бе ,не зачитате ли 2те момчета бе простаци ***

155

Анонимен

преди 12 години

ето това е демокрацията ако си с тях си добър ако не си с тях си комунист, терорист, фашист ,

154

Анонимен

преди 12 години

всички пред парламента цялата власт на колене,да видят как шиба *** народ

153

опитвам да гадая

преди 12 години

Кои ли от нашите вождове е учил в братската нему Сирия -- почват с феиса ,опитвам се да гадая кога ще спрьт интернета и ще започнат масови арести на всички които имат компютьри .Опитвам да гадая колко демократична е страната ни и защо всяка критика кьм слабо законодателство водещо до беззаконие в отделни етноси ,се приема от висши рьководители, като подстрекателство срещу *** малцинство, аз като гадая си мисля ,че това е подстрекателство кьм парламента за нови по-добри закони...

152

До 117

преди 12 години

По-интересното е, че освен шефът на предизборния щаб и Веско Маринов в Стара Загора ще е и кандидатът за президент г-н Плевнелиев. А още по-интересното е, че те ще са там веднага след митинга на БСП там и г-н Калфин. Защо се прави това? Тези хора не съобразяват ли, че ситуацията е сложна в страната

151

Да запазим България

преди 12 години

Промени живота си ако искаш - да отмием чернилката!