50

Анонимен

преди 12 години

Няма и да видим никой от Рашкови в затвора. Няма кой да им дава пари за кампанийте на тези *** дето искат да гласуваме за тях. Тъпите журналисти само срещу пари правят репортажи. Време е да се сложи ред и то с бой, но не по тези роми дето сутрин отиват на работа а по тези дето позволяват богатите закон да не ги лови... Тези в парламента и Министрски съвет, тези с власт в общините. Те са виновни...

49

botev pvd

преди 12 години

КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ ГО ПАЗИТЕ,КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ ОТДЕЛЯТЕ РЕСУРС,КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ ДУ.ТЕ НА ***....ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ И ЩЕ СЕ ОСПИТЕ,А НИЕ БДИМ И ПАК ЩЕ ВИ ГО НАБИЕМ!!!ТАЗИ ДАТА Я ОТБЕЛЕЖЕТЕ В ЧЕРВЕНО,БЪЛГАРСКА КРЪВ СЕ ПРОЛЯ ЗА ПРОДАЖНИТЕ ВИ ДИРНИЦИ,И ДРУГАТА ГОДИНА ПО ТОВА ВРЕМЕ ЩЕ Е СТРАШНО,НЯМА ДА ЗАБРАВИМ!!!

48

Анонимен

преди 12 години

Призиви от рода "*** ***" идват от провокатори на олигархията, която цели опорочаване на протестите насочение срещу нея и превръщането им в етнически конфликт.Тези призиви са в полза на Кирил Рашков.Призивите трябва да са "Съд за Кирил Рашков!", "Затвор за Кирил Рашков!" и т.н.

47

Анонимен

преди 12 години

Не са задържани, защото гнусните ***, начело с тоя "цар" са желан % във всички избори последните 22г.На *** киро трябва да му падне гилотината, това е единственото решение на проблема! Хем ще има възмездие, хем *** и най-вече държавата ще разбере, че народът може да дреме, но не спи!Само гилотина!

46

до 11=29

преди 12 години

бъди сигурен че преди аз да увисна, *** ще виси там, щото е родила долно копче като тебе още на 12, нали се сещаш че мога да ти открия айпито, да видим после кой къде ще дрищи, а, кирльо нещастен. МНОГО СА СМЕЛИ *** ДОКАТО НЕ ИЗЯДАТ ПО ЕДИН ПЛЕСТНИК, ПОСЛЕ САМИ СЕ КРИЯТ, МИШКИТЕ НЕЩАСТНИ!!!

45

къде е

преди 12 години

Къде е наща еврейка Миролюбка ? защо не пита полицията защо не е реагирала адекватно на синала от тия хора, а пита защо не опазили къщите на рашков, защо Боко казва че щял да заварди квартала и да няма опожарени къщи, а не казва че с 2 патрулки нямаше да има убийство снощи кмета на пловдив попита защо не е задържан шофиора който блъсна полицаите и избяга след като се знае кой е и да се извади една разпечатка да се види на кой е звънял тоя псевдо цар тия дни да видим на кой разчита а го измъкне

44

Анонимен

преди 12 години

Ако някой някъде убива и българските деца затрива, ако детето ти с микробус прегази - моята полиция го пази.Ако някое *** братствограби от народното богатство,истината днес е само тази- родната полиция ги пази.Ако някой децата ви убиваи престъпниците сам прикрива,ако някой пред лъжата лази- нашата полиция го пази.Припев: Хора, не палете Киро,хора, запомнете ни добре!Вие ще бъдете бити и прибрани,В РПУ на МВР!!!

43

vr46

преди 12 години

ЕДИН ФАКТ ЗА ***:СИЛНИ СА НА ГРУПИ,КАТО КОПОИ,ПУСНЕШ ЛИ ОБАЧЕ КРЪВЧИЦА СЕ ***!!!КРЪВЧИЦА МУ Е МАЙКАТА!!!

42

акуд

преди 12 години

съдебната власт да се самосезира за цар киро и заедно с него и малко адвокати и съдии да си влизат в панделата може и в обща килия да си гогукат

41

Анонимен

преди 12 години

Само за сведение!!!*** и за *** няма да стават защото:1. Много мирашат и сапуна ще смърди на пръчовина, а и 2Тия са толкова мързеливи, че сапуна няма да се ПЕНИ!!!!!!!

40

barsa

преди 12 години

Ей г нусен ц инго,ще ту спукам кратуната,б онго м иризлив!!!

39

мда,ето я истината..

преди 12 години

МИРОЛЮБА БЕНАТОВА-----Показахме непокътнатата истинска къща на цар Киро, която полицията бе успяла да охранява добре, а феновете "случайно" не бяха открили, за да сринат. В двора имаше и 5-6 скъпи и здрави возила, също добре опазени от полицията. "И вълкът сит, и агнето цяло" и къщите изгорени (нищо че не са обитаеми, достатъчно е за отпушване на напрежението), и Цар Киро доволен и добре опазен, защото е нужен за избори.

38

Анонимен

преди 12 години

NIAKOI GLEDAL LI E KAK ZAPOCHVA FILMA GLADIATOR

37

Анонимен

преди 12 години

Бог да прости момчето!Не бива заслепени от мъката да виждаме вината еднопосочно и да обвиняваме само *** и полиция. Почеркът е ясен. Убитото момче е син на бивша кметица. Цар и кметица, в бизнеса за власт и кльопачка! Конфликта идва от там...За съжаление детето й си го отнася! Би трябвало да се разнищят публично и деянията и бизнеса на майката, като кметица. Много кметици бивши бяха ръка в ръка с мафиотите.Това не е случаен пиянски скандал, а враждата е от години и почерка е мутренски.

36

Анонимен

преди 12 години

Цвъки защо Рашков не е арестуван?????????????????????????????????????

35

прасчо

преди 12 години

ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА ПОЛИЦИЯТА.......А НАШАТА ГИ ПАЗИ !!!! ОТ НАС.....

34

Анонимен

преди 12 години

Най-накрая видях, че и в България има истински мъже!!!!Поздравления на Пловдив - истински български град с истински Българи!!!!Само за сведения - от два дни не мога да видя и един *** в София- само 2 метачки! Такова нещо не е било от бай Тошо!!!! Трябва да има ред и респект! Тези момчета го постигнаха с няколко шествия!!! ПОздравления! Ние сме със ВАС момчета!!!

33

......

преди 12 години

nashite danaci, i ot pomoshtite na darjavata.....Nie sme bulgari i triabva da se poddurjame edni drugi.....tazi *** sgan e mnogo po splotena otkolkoto samite nie. Zatova i se roiat, i zatova si pozvoliavat da ni se kachvat na k..a! Za tova neka da sme sploteni pone vednaj i da im pokajem kakvo gi chaka....a to bratia NE E NISHTO DOBRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

32

Анонимен

преди 12 години

Пети ден подбудителят на зверското убийство Кирил Рашков, един от спонсорите на политическата олигархия е на свобода и разкарван по луксозни хотели в луксозни возила.Кои са виновниците за тази трагедия - онези в президентството, министерския съвет, съда и прокуратурата. Протестите са насочени срещу тях и трябва да продължат докато не видим Кирил Рашков в затвора.Туширайте в зародиш всеки опит за манипулация на етническа основа.Виновниците не са в махалите, а в институциите. Тях громете!

31

Анонимен

преди 12 години

Приятели, предлагам като хванем "цар" Киро, всички дружно да му се изсерем в устата!