370

Анонимен

преди 12 години

a...sUPER KAZANO

369

помним,значи

преди 12 години

На времето Джавахарлал Неру се обърна към всички *** по света, да се върнат в "майката Родина" и заедно да изградят "нова модерна Индия"!Познайте колко са се върнали?Нито един!!!!!

368

до 353

преди 12 години

49% тракийска кръв течала във вените на българите!!! А турската била нищожна!!!!!! Някъде около един процент!!!!!!!!!! От тази сензационна новина трябва да се направят три кардинални извода:1 - нямало е турско робство, а тракийско;2 - българките са биле такива пачи, че даже не са заслужавали вниманието и на най-скапания турчин;3 - нямало е никакмо робство и българите са живели много по-добър живот, отколкото при... българите.

367

до 368

преди 12 години

Защо да са глупости? И аз го знам това. Поясни.

366

кин дза дза

преди 12 години

Северния и Южния полюс са идеални за новата *** държава. :)

365

до 353

преди 12 години

Всичко това са пълни глупости!Помисли малко и ще разбереш защо!:))))))))

364

Анонимен

преди 12 години

Нека от ДНЕС.БГ пояснят: Ян Слота иска "отделна ромска държава", както сте написали или "***" държава. Защото, доколкото знам, "роми" викат единственно в България на цветнокожите.

363

Анонимен

преди 12 години

Те си имат държава. Защо да им дават друга? Това е България. Друга държава няма да ги отглежда като за разплод и им плаща. Къде го това?

362

до 361 и аз, и аз

преди 12 години

Какво значи да ги връщат в Индия....? Накога са викали "Индия" на земите около река Инд и на Изток. Сега цялата река, с изключение на малка част при извора, е в Пакистан. Значи в Пакистан трябва да ги пращаме, ама ония хич не обичат ***. Няма да се съгласят.

361

бг

преди 12 години

западна сахара или сомалия са перфектни места за ***

360

Анонимен

преди 12 години

до 352:почти всички ще останат без 2те милиона Роми!!

359

Провилно е

преди 12 години

Ами това е решението. На времето като са направили отделна еврейска държава е било добро решение. Самите евреи са го поискали. Въпросът тук е, че *** не искат държава, защото, естествено не са умни като евреите. Не искат, и защото тогава сами ще трябва да си плащат водата, тока, отоплението, медицинските грижи, образованитеото,ще трябва да крадат от себе си. И какви ще са законите в тази Ромастейт? Напр. Семейния кодекс ще има член 1. "Всеки баба може да продава дъщеря си против волята й."

358

и аз, и аз

преди 12 години

Ама не разбирам къф му е проблема на тоя. Ми да връщат всички неинтегрирани в историческата им родина - Индия - и готово!

357

ss

преди 12 години

Предлагам новата *** държава да се казва Аушвиц.

356

до Bai Hoi

преди 12 години

Това е най-лесно. Да им дадат земя с петрол и американците веднага ще идат да "защитят демокрацията". Няма да останат много.

355

Чукундур

преди 12 години

А кой ще ги храни?

354

555

преди 12 години

Решението може да се намери мн лесно. Ако се приеме закон, който позволява на собственик да стреля по крадци в имота му, доста *** ще измрат заслужено.

353

до 123

преди 12 години

ти си най голямиет расист искаш да ни едът белите мечки и не обичъм студено

352

Bai Hoi

преди 12 години

Ako napravqt takava darjava nz otde she zimat pomoshti za vsichki ***......nesi i pomislqite che te she bachkat !!!

351

123

преди 12 години

Да им направим държава на северния полюс. Така ще си седят само там и никъде няма да емигрират.