39

Анонимен

преди 12 години

Значи когато *** са далеч от Брюксел се налагат санкции, че не се работело по интегрирането им. Когато *** са в самия Брюксел ги гонят. Защо гоните горките хора, бе? Айде сега интегрирайте ги като много знаете.

38

оптимист

преди 12 години

Когато около 1952-53 г. *** от Пловдив ги разкараха по селата на голи поляни да работят Запада ревна срещу нас в ООН. А беше романтично . Всички натоварени на ЗИЛ- самосвали и ги изсипваха на земята. Сега да им сърбат попарата.

37

Анонимен

преди 12 години

Мдаа, изоставения имот който са им предоставили вероятно има 3 метрова ограда с кльон и въоръжена охрана на входа :)Сега е момента и нашите политици да взаимстват челния опт - минават из града, събират ги като кучета и ги изсипват във лагер със сериозна охрана. А щом в столицата на ЕС може, защо да не можем и ние ...

36

joe

преди 12 години

Ксенофоби и расисти!Защо не интегрирате ромите,гадове?Ние ще ви изпратим помощи за интеграцията им.

35

Анонимен

преди 12 години

Ще ви просветне и нас вас какво значи ***, ама... чак сега ли загряхте, че от тия нищо не став, защото те НЕ ЖЕЛАЯТ да станат хора! За тях е висша част да паразитираш, да крадеш и изобщо да живееш в разреш с вички човешки правила и закони.

34

666

преди 12 години

Нека бъдем по - хуманни! Все пак живеем в 21 век! На *** трябва им се обърне специално внимание и да им се помогне да се интегрират, перфектното място за интеграция на ромите е 5 звездният комплекс Аушвиц! Нека ги пратят там!

33

21

преди 12 години

И от Пловдив... даже можем да им съберем пари за еднопосочен билет, мисля че няма пловдивчанин, който да откаже да спонсорира такова начинание.

32

Ivan Grozni

преди 12 години

Мръсни расисти, бъзо интегрирайте ромите... не с еоправдавйате с трях... иве сте криви и сте кеснофобои... явно не давате досатъчно пари и привилегии на неорпавданите ***... бързо им постройте квартлчета с еднофамилни къщи и по 2000 евро на калпак и по-бързичко, че имааме още да ви изпращаме - да ни покажете как се прави...

31

ПП

преди 12 години

Как да бъдат интегрирани, като смятат само себе си за хора (роми, миллет), а цялото останало човечество за нещо второкачествено?

30

ivo

преди 12 години

Защо бъркат *** с мюсюлмани?Вторите имат вяра,общество,ценности,а *** е готов на всичко за пари или от простотия.виновни са всички правителства до сега без изключения.Родителите ни кретат с 200 лв пенсия след цял живот работа,а *** паратизират и все недоволни,дискриминирани и т.н.Прочетете до кога в Америка е имало сегрегация/автобуси,кина,училища за бели и черни.Който не му се чете-до след Втората световна война-60-те години.А сега с лека ръка поучават.Трябва да ги работят "по устав".

29

Мими

преди 12 години

там разбраха, че не полагат усилия да се интергрират, ама тук се напъват и харчат едни пари, дето същите тия европейци плащат...без коментар!

28

Анонимен

преди 12 години

"Според нея основната причина е появата на много активни проповедници, свързани основно с Мюсюлмански братя или с неосалафитите, вдъхновени от саудитския уахабизъм. Лейла ал Бахири отбелязва, че чрез религията тези младежи търсят и откриват по нов начин своето достойнство" И ТОВА АКО НЕ Е ДИРЕКТНА ПРОИСЛЯМИТСКА ПРОПАГАНДА,ЗДРАВЕ МУ КАЖИ. Достойнство, произтичащо от религиозна принадлежност!!!! Следствие - последователите на другите религии са недостойни!!!!

27

Анонимен

преди 12 години

wsichkoto ***=na povecheto bylgari...Za kakvo EU ni prie pri sebe si!?!?ne se li sestate bee maloumnici - haha , ami zastoto sme si kenef i e normalno v kenefa da se izvyrlqt lajnata, da ne mislete che ste si gi pazqt pri tqh si?!? Prav e bil oni cheh-skulptora-daje mnogo prav! To i mutrata BB ni tretira kato odriskano..,a uje premieer na Bg!MNogo ste mi smeshnichki, kato vi gledam kak se pychete, a edinstvennoto, koeto moje da napravim s malko ZOR e da Prydnim kato todorrrr ili keneffffff

26

ТТ

преди 12 години

За много неща бай Тошо не беше прав, но и за много беше. Едно от които беше въпроса с ***. Като видеха полицай и се напикаваха. Колкото и да не ви се вижда хуманно и в нарушение на човешките права ... това е положението - за да няма проблеми с тях много бой трябва да ядат. Хората са го казали - за зла круша - зъл прът.

25

анонимен

преди 12 години

Крайно време беше да разберат и тези какво значи *** да ти е в кошарката!Мед ми капе,ха сега да ви видим как ще ги интегрирате тези ***,ама от страни е много лесно!

24

ТТ

преди 12 години

Само за информация - столипиново, най-големия *** квартал в България е създаден 30-те години на миналия век. По времето когато Хитлер е канцлер на Германия (1933-1945).

23

Анонимен

преди 12 години

Когато тия неща се случват в Белгия казват "тези хора не полагат грижи да се интегрират", а когато се случват в България казват "тази държава не полага грижи да ги интегрира".

22

Анонимен

преди 12 години

Хората ,ни развързват ръцете ние мълчим !!!!! Или чистата истина е че не ЕС ги защитава толкова ,колкото.....последният електорат !!!!

21

Анонимен

преди 12 години

*** могат да ги размятат насам-натам за да си измият ръцете пред обществото, но срещу африканците и арабите са безсилни за съжаление.

20

Анонимен

преди 12 години

Daj boje vsi4ki *** ot SLIVEN da otidat tam!!!!!