39

наивник

преди 12 години

А Марин с отделен бюджет ли е?

38

сссс

преди 12 години

Италианските депутати получават по над 11 000 евро месечно Въпреки тежката икономическа криза, която преживява Гърция, депутатите й продължават да получават добри заплати, като брутното им месечно възнаграждение е в размер на 9869 евро.

37

!

преди 12 години

Ама президента е един, а в парламента са 240! И какъв е смисъла да има изобщо президент?

36

Инкогнито

преди 12 години

До 31: 7? А другите 3?

35

Бойчо

преди 12 години

Анонимен гербер, пак използваш думи като:"чучела..., ***...,главатар на мокри поръчки...,*** си...,мръсен комунист...,селски пръч...,мърсул мръсен... Това са герберите! Гледат високомерно, обиждат, лъжат, участват в корупц. схеми, бабаитстват! Хората живеят бедно, а те си назначават свои хора навсякъде! Който иска да ги подкрепя!

34

БАЧКАТОР

преди 12 години

Всички сме на едно мнение- президент е излишна институция- 4 млн. може да се изхарчат за медицинско оборудване например. Между другото какво стана с идеята на ББ да спре депутатските мерцедеси ? Пак харчат милиони за гориво, за "срещи с избиратели".=================== Всяко чудо за три дни.

33

Ламби

преди 12 години

Каква гнусна физиономия все едно се присмива на всички ни ето такива са всички комунденца червени ,предатели и слуги на колхоза Национални предатели 23.10 е близо *** на БСП=БКП Гоце Сирката и Серго Смешкото ще се издавят окончателно

32

UFO

преди 12 години

Пази Боже сляпо да прогледне

31

Деян

преди 12 години

Абе скрийте го тоя *** бе! 7 години краде тихомълком, сега се сети да се прави на президент.

30

sss

преди 12 години

Тоя *** не умря ли ??Гоце от Сирешник с 2-та предните кафяви зъба....Дето банята му е била кофа а тоалетната дупка в земята.....*** капута............Малча 10 години като пу*ка за кражбите на Доган,за изборния туризъм,за заменките на царя....Царя буквално ограби държавата а гоце се правеше ,че нищо не е станало и един път не си отвари устата.......И тоя ше излиза да говори колко трябвало да бъде деен новия президент.....Пу да *** *** ти....Па да не говорим за големия шлем гоцевски

29

Селяндур

преди 12 години

Гоце си поживя добре 10 години, понатрупа пачки и самочувствие. Ние да му мислим, сдуханите бедни българи.

28

Анонимен

преди 12 години

Президентската институция има смисъл само ако сме президентска република.Иначе-грешни пари за чучела и администрация.И в народното събрание са само ***.

27

Анонимен

преди 12 години

Социалния президент!ХА ХА ХА ХА!

26

Пацо Змея

преди 12 години

4 милиона, за да си чешем ниското национално самочувствие.За какво ни е президент? Институция, пълна с безмислени функции с раздута администрация и разходи... Едно отлагателно вето и безумни декларации...

25

Платени

преди 12 години

Платени предизборни журналистически ***. Колко излиза Обама на света? Порнографи

24

Анонимен

преди 12 години

ПАРВАНОВ ГЛАВАТАР И ПОКРОВИТЕЛ НА БАНДА ЗА МОКРИ ПОРЪЧКИ

23

:)

преди 12 години

Да бе, ама в парламента са 240, вие сте двама (с вицето ). *** си гоце, ***

22

arhar

преди 12 години

Преди време Сергей раздаваше на млади студенти ' Капиталът ' на Маркс ...Интересно ще бъде да разберем колко от неговите съпартийци / депутати / са чели произведенията на Маркс и Енгелс !? Не бих се чудил, ако се окаже, че доста негови съпартийци не са чели Маркс и Енгелс !?И как всъщност онези, които се обявават за социалисти / комунисти / , станаха най - големите капиталисти у нас ?Нима Кадиев не печели стотици хиляди или милиони годишно от препродажбата на ток ?Как ли Кадиев ще обясни на възрастните хора, които вземат 130 лв пенсия, че той вярва в идеите на Маркс и Енгелс или по - точно , че битието определяло съзнанието ? Може ли хора, които имат 130 лв месечни доходи / пенсии /, да имат едни и същи политически виждания с хора, които получават стотици хиляди или милиони годишно ? Нима това не са две различни политически класи ?Кой ще даде разяснение на този въпрос ? Калфин ? Бате Серго ? Серго ? Кадиев ?Аз се обзалагам, че ще има пълно мълчание по темата, защото това са поредните неудобни въпроси !А дали просто Сергей не трябваше да раздаде ' Капиталът ' на Маркс на своите съпартийци / депутати / ?

21

Анонимен

преди 12 години

голям наглец! все пак в парламента има 230 депутати от 5-6 партии и общите разходи са много повече, така че да се засрами и да си мълчи.

20

Мариян

преди 12 години

Гоцето е взел и от моите парички !!Мръсен комунист и двуличник!Да си купи свещи с тях!!!