86

Анонимен

преди 12 години

88Тая Поля Станчева, дето сменя партиите като носни кърпички в името на голямата цел - общински съветник (поне), нали ?

85

до 86

преди 12 години

Той е бил и свител на груповото ти зачатие *** не знам дали тва е законо?

84

истината

преди 12 години

Тя и Поля Станчева ви го каза днес в очите по Битиви герберчета.Кво става във СОС.Корупция и то здрава,жената днес го каза без притеснение.Обаче когато хората ви плюят вие си мислите,че вали дъжд.

83

misha

преди 12 години

А бе какво става тия дни с Бойко? Никъде го няма. Нищо не коментира... боледува май

82

Анонимен

преди 12 години

84Кутев е бил свидетел и на заменките, но това е законно, нали ?

81

Анонимен

преди 12 години

Асфалтояда Путев сега се сети за подкупите. Няма начин да се червени съветници тези дето са искали рушвети, Какво се набутват между шамарите...........

80

до идиотите 79 и 80

преди 12 години

Кутев е бил свител на сделката в общинския съвет като общински съветник,а не на пряката договорка за рушвета.За рушвета се разбира после след осъществяване на самат сделка.*** тъпите гербери не ви се отдава да разбирате значението на написаното дори на родния ви език.Аре чиба у лево ***.

79

Ананас

преди 12 години

Роската е мишок с парици, чужди, най-вероятно.Платил си е, като арабин си е платил.И е получил...

78

Анонимен

преди 12 години

Кутев да отговори на един конкретен въпрос : Чурки *** ли ?

77

?

преди 12 години

Тия двамата са ултра ***, но в случая е важно защо Цецко натика Плевнята на кучето в ... ? Не може да е ТОЛКОВА *** ! По-скоро иска да си върне за нещо..

76

Анонимен

преди 12 години

"Антон Кутев днес уточни, че става въпрос за две сделки, едната била през 2007 година, на която той е бил свидетел като общински съветник от БСП."А сега де! Лицето Кутев като "свидатал" що не е подал сигнал? Или пък ... остават едни съмнение, че той е поискал подкупа! Трети вариант няма!

75

Бам Бам

преди 12 години

Има ли прокуратура? Кутев сам признава: "Антон Кутев днес уточни, че става въпрос за две сделки, едната била през 2007 година, на която той е бил свидетел като общински съветник от БСП." Абе този *** защо не е уведомил за това, след като е бил свидетел? Плевнелиев е бил притеснен, защото подобни искания на подкуп са придружени със заплахи да си държи езика зад зъбите. Затова и той, като достоен човек е предпочел сделката да не стане, но да не плати подкуп. Ама Кутев не е бил заплашван !!!

74

Анонимен

преди 12 години

"Цуцко е троянският кон на БСП в лоното на ГЕРБ, дълбоко и "много сполучливо" законспириран."А не може ли да е завистлив, злобен и много, ама много ***?Все пак от всички корумпирани политици в България само него го хванаха документирано. Чак НАП и прокуратурата трябваше хватки да правят, че да замазват очите на простолюдието.

73

Анонимен

преди 12 години

до 75:) Е успокой топката с цвъкането на плюсове на собственият си коментар. Това показва много болка и безпомощност. Ако не беше *** можеше и съжаление да изпитам. :))))

72

Логично

преди 12 години

Цуцко е троянският кон на БСП в лоното на ГЕРБ, дълбоко и "много сполучливо" законспириран.

71

Анонимен

преди 12 години

"ежедневно на българина му се искат подкупи в полицията, общината, болниците и пр. държавни институции.Добре е да се сигнализира, но не винаги е толкова лесно и просто..."Ако Росен го е страх на едни кирливи крадливи общинари да се опъне, какво ще прави на поста държавен глава? За какво и е на България такъв? Такива дето като не им е лесно и просто превиват главичка ги имаме предостатъчно и се знае, че пукната пара не струват.

70

марсоход

преди 12 години

оставете заяждането помежду си ако плевнелиев стане президент ще имаме бойко като министър със статус на диктатор ще има пълната власт ако стане калфин ще имаме социалист с интереси на бсп но ще са две противоположности от което ще спечели само ние може да малко но пак по добре от нищо , най добре е ако сме единнен народ с един владетел но аз не бих заложил точно на бойко много е видял от най добрите но да си признаем не е човека възродител на българия - още го чакаме

69

Светльо

преди 12 години

Хора, не се връзвайте!!! Хората от БСП редовно саботират президентските избори. Така през 2001 вадиха компромати срещу Петър Стоянов... и в рамките на седмици рейтингът му се срина и загуби изборите. А водеше с преднина!!! От тогава насам не можем да се отървем от Гоце... Същата работа и сега. БСП плюят Плевнелиев, за да прокарат пак червивата си гнусна червена *** на власт

68

Анонимен

преди 12 години

Само кокошите мозъци от Позитано им се привижда скандал.........ежедневно на българина му се искат подкупи в полицията, общината, болниците и пр. държавни институции.Добре е да се сигнализира, но не винаги е толкова лесно и просто.....

67

Анонимен

преди 12 години

Цвъцко едно може да произвежда, ама го прави с ентусиазъм - цвъка ги топли, миризливи и лепнещи.Плевенлиев да се чисти сега ако може, след като излизе, че е прикривал корумпирани общинари.