229

От Николай Велков

преди 12 години

Но аз по-скоро имам друга хипотеза на базата на известните факти и техния анализ че зад продажбата на Булгартабак стоят Бойко Борисов и Цветан Цветанов. И ще се обоснова защо така мисля. Ясно е, че Корпоративна търговска банка стои много близо до правителството, там са и парите на държавата...То именно това е много скандално, че ако Цветан Василев и КТБ стоят зад покупката на Булгартабак, тя се прави с държавни пари...Точно така. Каква би била целта на правителството и респективно на Борисов и Цветанов в момента с един такъв ход: продажбата на Булгартабак елиминира възможностите, които е давало предприятието до този момент за политически игри на Ахмед Доган. И тук по всяка вероятност ние ще станем свидетели на определени политически действия и ходове. Неслучайно тази сделка се прави точно преди изборите за президент. Могат да се навържат и други събития, за да се види какъв пиар се прави в момента. Излиза едно съобщение, че тъстът и тъщата на Цветанов са оневинени, и то потъва в информационната схема на Булгартабак, която е по-шумната. Веднага след това Борисов обявява кандидатурата на Росен Плевнелиев за президент и това заглушава скандалната продажба на холдинга.

228

Анонимен

преди 12 години

"21 12 2012 -Изминали са 60 години от падането на България под комунистическо робство- дерибеите-пашибозуците от БКП-БСП-ГЕРБ безчинстват над народа чрез частната милиция на Цецо Крадецо - а прокурорски синчета газят народа като рая."Е, хайде пак БСП виновна и за гейберастката напаст! До вчера *** им близахте задниците за някое кокалче от трапезата, днес БСПто била с ГЕЙБ. Приличате си по наглост с *** от ГЕЙБ!

227

231

преди 12 години

......това е РЕАЛНО.Психопати са налетели тази държава и спасението е да ги *** до крак ИНАЧЕ всички нормални отиват по дяволите.ТОВА НЕ Е ШЕГА!!!!ТОВА Е БЕЗУМНАТА РЕАЛНОСТ!!!

226

Анонимен

преди 12 години

Този отдавна е изперкал:)

225

21 12 2012

преди 12 години

21 12 2012 -Изминали са 60 години от падането на България под комунистическо робство- дерибеите-пашибозуците от БКП-БСП-ГЕРБ безчинстват над народа чрез частната милиция на Цецо Крадецо - а прокурорски синчета газят народа като рая.*** Петкоф, Р. Овч. и Валу Якузито си броят милионите и цъкат карти на яхта с манекенки.Заплатите се намаляват цените се увеличават - Българите деградират и откачат от бедност.Но не смеят да вдигнат глава понеже комунистите поддържат армия от частна милиция и са изкупили всички медии под контрол на поставени лица- тяхната си олигархия.Но 21 12 2012 Русия Предприема освобождение на България Връчва остра нота на България на спре финансовия геноцид над народа.Междувременно Европейския съюз се е разпаднал заради Гърция.250 000 военни,200 модерни изтребители, цялата сила на черноморския фронт прави десант във Варна.Започва освобождението.Боко Тиквата, Гоце , *** Петкоф-Запалката се качват да бягат с частните си вертолети но са засечени и свалениДамбовците, Баневите,Тимажиите се качват на яхтите си да бягат но са торпилирани от модерни Руски подводници2013 Започва нова История на България.

224

Анонимен

преди 12 години

***,трагедията е ГОЛЯМА!Тотално се песимизирах.Тази вечер в рамките на 1 час срещнах двама съвсем независими субекта.Оказа се че и двамата са гласували за ГРОБ.Единият ,*** с две виШу образования който не прави разлика м/у БВП и ДДС.Вторият ,*** с криминално минало който си е продал колата за да си плати сметките за ток,вода и пиачка.И двамата щели да гласуват отново за ГРОБ......?????????До сега възприемах този МЕГА-ИДИОТИЗЪМ за платен интернет ФЕНОМЕН но се оказа че всичко то

223

Анонимен

преди 12 години

Да му беше дръпнал Цветанов отново "един анализ по хоризонталата" (каквото и да си имал в предвид с това) преди сам да си набутваш главата в клекалото!

222

Нели

преди 12 години

Никога повече Герб и БСП

221

.......

преди 12 години

хайде да си го преместим всички заедно,който няма да цъка -

220

до Странджата

преди 12 години

абе Странджа нали до вчера беше от Герб бе ***

219

Анонимен

преди 12 години

Този още ли мърда бе!? Хихихихихи! Той, милият, е толкова закърнял интелектуално, че......става за лектор на семинарите на герберите!

218

Анонимен

преди 12 години

Мисълта на Цветанов е като *** на *** виси до замята и аха да капне пак се прибира там от където е излязъл.

217

belalov

преди 12 години

Ами, като полицията не се бори с корупцията, някой трябва да го прави! В София така и не стана ясно какво стана с уреденият търг за автобусни линии! В него зам.кмета на ГЕРБ и шефът на общинската фирма за автобуси се уговарят как общината да загуби! Не се разследва, къде отиват милионите от балиране и съхранение на балите, които продължават да пълнят гушки! Или "фалшивите" подписи на ББ с, които ГЕРБ-ри отнеха общински имоти; Или подписа на ББ с който Ковачки взе градинка в кв.Кр.село и т.н.

216

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Герберите колкото повече ровят в ***, толкова повече затъват в тях, но на тях така им е кеф... - не случайно не искат пречиствателни съоръжения...

215

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

*** колкото повече ровят в ***, толкова повече затъват в тях, но на тях така им е кеф... - не случайно не искат пречиствателни съоръжения...

214

Анонимен

преди 12 години

Трагедията Цветанов! Кадиев е с класи над теб, независимо, че е от БСП! И вместо да казва за жената на Кадиев да установи нередностите, ако ги има! Ама нема! И Цветанов пак е с пяна на устата от злоба и безсилие!

213

bbd

преди 12 години

Да ти го отзоват 1000 *** в лакомия нагъл гъС

212

Анонимен

преди 12 години

Цветанов! Я попитай твоята дружка съдийката, която гледаше делото на "Софийски имоти", в което страна е бил и баща и, какво е ставало там:) Защо питаш БСП-то:))) Никой не трябва да се прави на разследващ орган:))) Само Цецо Физкулта е такъв:))))

211

elica

преди 12 години

v holandskia naroden teatar

210

22222

преди 12 години

limon