159

Асен Т.

преди 12 години

Абе хора, не виждате ли че, когато, Бойко кихне, Плевенлиев хваща настинка. Егати бурсука услужлив!!!!

158

до папарак

преди 12 години

Е кво излиза-Плевнелиев,който е получил лиценз за износ на роби в Германия,може дая е багат.Възпитаникът на Харвард,Кадиев не може да е богат.Консултантът ЦВ. може да е богат,АНДР.Иванов -може,Боко е супербогат,само Кадиев не може.Ай сиктир бре демагози...

157

БУДНА СЪВЕСТ

преди 12 години

СТИГА СЕ КАРАХТЕ.ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ Е ПЛЕВНЕЛИЕВ, КМЕТ НА СТОЛИЦАТА - ФАНДЪКОВА.ИСКАТЕ ЛИ ДА ХВАНЕМ БАС?

156

Анонимен

преди 12 години

А Кадиеф не е подъл. Хаха. Кви са тези компромати. И аз знам едни на които Кадиеф е искал пари. Айде да ме обори, че не е така

155

Анонимен

преди 12 години

Браво на папарак. Товане го знаех,честно. Този кадиев се оказа голям тарикатин бре..?!!!Особено женка му! Лапали са по времена тройната, лапали са по време и на двойната, искат и сега да лапат. Е няма пък!!!!!!

154

leonsio

преди 12 години

Цецко щял да оправи работата! Ще оправи работата е мнооого конкретно! Кая работа, какво точно ще оправи.... Те си оправят работата, ама тяхната- нашата, кучета я яли! Кво ме интересува какъв ти е бил пътя, откъде си минал, кой те е подценил... Кой на кого се е обяснявал- ама хич не ми дреме! Големи сте гъзари, бе! А всички знаем кои са най- големите гъзари! Хемороида е цирей, когото трябва да спукаме!

153

Emma

преди 12 години

Роско не става за президент и той си го знае. Прекрасен министър , но толкова. Не напразно напусна и министерския пост, за да може да си тръгне с достойнство. А ако не го изберем за президент...- глас народен, глас Божий. А пък Цецко Цветанов му личеше по физиономията колко завист се крие в него още като издигнаха кандидатурата на Плевнелиев. Някак налиса се усмихваше, но безуспешно прикриваше злобата си. Кво да коментираме - злоба, завист и алчност. Е затова няма да прокопса България.

152

КукуПипи

преди 12 години

Да, вижте му мазната мутра само...

151

до 152

преди 12 години

Средната цена на петрола през 2009 е59$ за барел,асега е90$ за барел,или с 50% по-скъп!!!!!А щом поскъпва петрола много ясно че ще поскъпнат и горивата,и тока и хранителните продукти,ти да не си мислиш че хляба се пече на слънчева светлина!!!!!

150

Гошо Тъпото

преди 12 години

Ще стана...софиянец,кога Кадиефф стане...президент;преди това кмет на София и...премиери всичко да й е у...ред,на столицата.Няма да чакам...много,детските мечти обикновеносе...сбъдват;в сънищата.

149

Анонимен

преди 12 години

Г.Кадиев е по-голям крадец и от Станишев.

148

Анонимен

преди 12 години

Кадиев е кръгла 0

147

До 54

преди 12 години

Цветанов явно не може да се примири със загубата на кандидат президентския си статут. Действията на Цецо говорят за сериозно вътрешно напрежение в кабинета Борисов. Явно кликата на ченгенцата и лобито на "очилатите министри" са се хванали за гушките.

146

Анонимен

преди 12 години

Абе някой да не се заблуждава, че БСП са комунисти??Не са! Гадни капиталисти са .

145

Анонимна

преди 12 години

На предните избори ми харесваше Кадиев, но сега - не. Много е остър в изказванията. Като опули сините си очи, страх да те хване. Не завиждам на Фандъкова и на когото и да е било. Може много неща да направи за столицата ни, но с неговия тон, с неговата ярост...с неговият стремеж да се издигне на всяка цена, не...Дано не го изберат. Сигурна съм, че неговите кражби надвишават и на Гоце, и на Цветанов. Защо толкова ще се бута да става кмет. Като си толкова умен работи си за себе си, както аз.

144

Анонимен

преди 12 години

И защо ме баннаха?Защото си позволих да намекна за тъмното минала на БОРИСОВ!Нима има човек да не го знае?

143

АТАКА

преди 12 години

МАЧКАЙ, БОЙКО!МАЧКАЙ ЧЕРВЕНИ И СИНИ КОМУНИСТИ!................ И ТУРЦИ!!!!!!

142

Хитрягата

преди 12 години

Тарикатът Ламбо - Стефан Д., натири Кадийката да обира негативите на БСП, като сам той се ската на сянка в Червения салонна "Позитано"20....

141

До 153

преди 12 години

Защо така изборно да вадим имотните декларации само на няколко човека.Нека ги извадим на всички депутати,но това не предлагаш,защото ще излезе че три пъти по-малката по състав от ГЕРБ парламентарна група на БСП е сумарно по-заможна.И престанете с това,комунист да обижда на комунист,смешни сте вече или още сто години ще твърдите,че всички сме произлезли от БКП.

140

ново 25

преди 12 години

За Борисов всички знаеха ,че си пази партийната книжка от БСП,но на Цветанов сега чуваме.Щом топи кандидати от ГЕРБ няма друго обяснение.