10

Анонимен

преди 12 години

А за кой да гласуваме ако не за Плевнелиев за слузестия каманист с тройната гуша Калфин ли? Или за очилатата гарга Кунева, която нищо не е направила за България? Плевнелиев поне съумя да направи обществени поръчки по правилата на ЕС и те ще ни платят 80% от магистралите, да не говорим че договори и пари за Хемус и 7 скоростни отсечки.

9

Швейк

преди 12 години

тоз пък ще ме скъса... сега да вземе да напише и мемоар, че както се е самовлюбил... и да изиграе един пирует с мадамата с големите гайди до него на снимката

8

Георги

преди 12 години

до 5.. аз не виждам как един "мушморок" може да се справи със строежа на 2 магистрали и ремонта на поне още 100 пътя :). Така, че нека гледаме фактите. Щом е успял да организира едно министерство, значи не е толква зле колкото го изкарвате. Аз незнам досега друг министър на МРРБ да е свършил толквоа работа за такъв период.

7

Анонимен

преди 12 години

Колхозник и колхозница ...

6

Анонимен

преди 12 години

до 2 :). Ами от 1 година работя по АМ Тракия, взимам 1200лв. заплата.. общите работници в нашата фирма взимат също горе долу толкова :). Трябва да ти кажа, че сега живея по-добре от колкото по времето на Станишев. Града ми също изглежда по-добре. Скоро и ще карам и по нови пътища :). Лично аз съм си доволен.. Така, че изобщо не съм платен коментар. А благодарен на ГЕРБ, за политиката която водят :)

5

Анонимен

преди 12 години

Plevnaliev e mu6murok kato 4ovek,za prezident,triabva istinski maj....s majka vizia,vse pak 6te e liceto na Balgaria

4

Анонимен

преди 12 години

И аз мисля да гласувам за Плевнелиев, другите са просто .... без коментар

3

DGD

преди 12 години

Росен Плевнелиев, бе Росен Плевнелиев, докато не прие да стане "политик".Плевнелиев: Разбирам от строежи, не искам да съм президент.Плевнелиев: Не искам да съм президент, от мен политик не става.Плевнелиев: Категорично няма да се кандидатирам за президент.Плевнелиев: Не сме говорили с премиера да ставам президент, премиер или кмет.Рапонът е ухилен днес, много скоро може да си има отново нови кукли на конци, но защо трябва да платим всички за това ?Внимание ! Няма да стане това което говори Рапона, а това което мисли.Лошото е - група Американски учени са доказали, че Рапона не мисли. Доброто е - Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле.Цялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него.Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи.Ако сте решили да биете дузпата на политиците, побързайте преди да Ви скрият топката.Докогато това е истина,това ще е истината

2

за 1

преди 12 години

Айде пак платените герберухи го захвалиха

1

Анонимен

преди 12 години

Браво на Плевнелиев.. Вече съм бил на няколко откривания по строителни обекти където е ходил. Мога да ви кажа, че е много съвестен и коректен човек. Слушал съм го и как си говори без да го снимат. Сериозен е човека. Не мисля, че беше най-добрия човек за президен но ще го подкрепя..