81

!~

преди 12 години

!

80

Гробарят

преди 12 години

БСП и *** днес празнуват за убитите хора след 9 септември. Радвайте се животни, краят ви дойде

79

Гробарят

преди 12 години

БСП да си празнува 9 септември и да мълчи, че не сме поискали, не сме ги отнесли. Имаха възможност да приказват празни приказки... наслушахме им се.

78

Лелче

преди 12 години

*** пикаят газ и дрънкат пак глупости...

77

???

преди 12 години

Koi e Plevenliev???

76

Анонимен

преди 12 години

Стига с тия комунисти, бе наивници?Не разбрахте ли, че в тази държава не е имало никога комунисти, а истински капиталисти от руския олигархичен тип на най-големите крадци и престъпници!И за Ваше огромно съжаление всички партии в България обслужват именно техните интереси, включително и любимият вожд Бойко!Винаги ще сме си едни мизерници, които ще си викат в екстаз "на ви на ***", ама то и самозаблудата е начин на оцеляване!

75

Мгаистралите...

преди 12 години

До момента кабинетът "Борисов" има само една магистрала - "Тракия", одобрена за финансиране от ЕС, но дори и след брюкселското "да", продължава да се товари националният бюджет, защото администрацията не може да изготви документите, за да си възстанови разходите от ЕС. От ведомството на Ивайло Московски вчера се похвалиха пред "Сега", че очакват още този месец правителството да реши и строежът на магистрала "Струма" да започне с пари от бюджета, без да е сигурно, че страната ще може да защити финансирането й с европари. За магистрала "Марица" Министерският съвет вече гласува отпускането на 398 млн. лв. с ДДС, колкото е стойността на липсващите 67 км от Оризово до Харманли. Одобрение на Брюксел за тази магистрала все още няма. Ремонтът на жп линията от Септември до Пловдив също започна с 200 млн. лв. от бюджета, въпреки че и този проект трябва да се финансира от еврофондовете. След всичко това съвсем естествено Министерството на финансите призна преди ден, че дефицитът през юли се увеличава заради разплащането на средства по еврофондовете с пари от националния бюджет, които още не са възстановени от ЕК. Минусът по евросредствата през юли е 270 млн. лв. срещу 196.2 млн. лв. през юни.

74

ил

преди 12 години

КОЛКО са смежни и жалки тези от БСП(БКП) и ДПС. Правят отчаяни опити, ако може все още нещичко да откраднат!!! НЕЩАСТНИЦИ!!! :-)))

73

leonsio

преди 12 години

В репортажа си от Правец Ройтерс цитира историчката Искра Баева:"По времето на Живков много българи не са били богати, но пък са се чувствали сигурни и са водили спокоен живот. Затова и той щял да остане завинаги в историята на България." Певецът Тодор Трайчев: "Дошъл съм да се поклоня пред човека, който направи толкова много за българската култура!" Сега- нито богати,нито спокойни! Сега- каква култура- глупости! Ритай топка и на гърба ти да пише "ЛУКОИЛ". Аплодисменти за Самозабравилият се!!!

72

$

преди 12 години

Комунистите искали Народното Събрание да стане на крака и почете 9 Септември. ДПС искали оставката на правителството заради пълен провал.Ейййй... такива нагли перверзници може да има само там. Какъв *** неземен.

71

факти!!!

преди 12 години

ти му даваш и разправяш факти..те те пращат у БС(К)П,у армията на злобните и т.н.!Това е ВЪЗМУЩЕНИЕсправедливо,а не злоба-елементарниците повтарят милион пъти тоя шаблон за злобата,кой ви го пусна?!***-те винаги са в България-но не са само в БС(К)П! просто там е главното им котило,нароило всички други политбанди.Пак БГ *** бълнува и се самозалъгва-тия ГЕРБ биели и натирили ***,хаха!абе,отгоре додолу са комсомолци и ***,с бащи и майки пак ***...всичко се знае,а вие..?

70

непросяк в Берн

преди 12 години

и на фактите на н37,факт до факта,факт над факта,бетонни факти-се намират хора да са против,*** жуми,мижи,гъне се като червей,червей е,но не признава!?защото знае че това е негова вина,той е виновен,но защо да признае-ще го осъдят!ти отдавна си се самоосъдил,***,но понеже си адски нечестен сам към себе си и си твърдоглавец-не си признаваш!Благодарение на тия Гнаьовци от десетилетия е на това дередже БГ!Заеми от Запада при ТикватаТошова,сега добре че Запада пуска някое евро на БГ просяка,пак!

69

Разума

преди 12 години

Едно предложение на вниманието на днес.бг не може ли да се промени конституцията та парламента да си избира президент,а ние веднъж на 4г да избираме всичко на веднъж именно депутати и общински представители и кметове хем икономично хем практично

68

11

преди 12 години

Защо никъде не пишат и говорят че ЕС спира парите за пътища и ако е вярно какво правим сега.Изхарчен резерва за пътища а чаканите пари ги няма.Сутринта само един весктник е писал нещо в-к Сега или нещо подобно.Видяхте ли карикатурата как ББ води двете си дечица към парламента и пресича пешеходната пътека като ги държи за ръка а другата им ръка е вдигната по последните изисквания към децата когато пресичат на пеш пътека

67

Анонимен

преди 12 години

Комунистите вън от парламента и властта!

66

До Румен

преди 12 години

Какъв приятел съм ти аз,не познавам чак толкова луди!...Спри наркотиците и излез от сектата,момче!

65

Анонимен

преди 12 години

След загубата на президенсткият пост, комунистите ще са история-много зловеща лоша история! Видя се , че без тях е в пъти по добре и се строи!

64

Анонимен

преди 12 години

Благодаря ти 62!Той Иван ще се врасуми , ама после!Нали знаеш "акъла на българите идва след това"

63

NIE OT BSP DO BOZADJ

преди 12 години

IA MI KAJI UMNIKO KOI NE SE EBAVA S NAS --SAMO PLATENITE TREPKAT NO TOVA E DO IZBORITE

62

Анонимен

преди 12 години

Комунистите вече толкова излобяха и толкова ги е страх, че губят всички позиции!:)) Много ми е кеф!:))