28

Анонимен

преди 12 години

Следващата държава е Сирия!Крайно време е да се освободи и тя от това гадно комунистическо ***, дето е захапало кокала и не го пуска!

27

Анонимен

преди 12 години

А сигур ако нямаш Итернет няма да можеш да живееш нормално ?

26

демокраст

преди 12 години

Така е,другари либийци,щом си стоите в къщите и не се защитавате,ще правите като вятъра!Свобода не се дава,за нея се воюва!След години,с ред сълзи-ред сополи,ще разказвате на внуците как сте си живели при Кадафи,а те няма да ви вярват!Ми то не е за вярване!Е,ВСИЧКО ТОВА ВИ ПРЕДСТОИ!

25

Арсеналец

преди 12 години

краден, ама друг път. абе кой ти разбира от оръжие...

24

Анонимен

преди 12 години

А сигурно руснаците са измислили нета???Може, ама май и калашника е краден от германците.

23

Онанимен

преди 12 години

Това не са придобивки на америка бе. Придобивките на америка са гейове, конкурси по преяждане и бомбардировки.

22

Анонимен

преди 12 години

на 100% от 7 млрд им е достатъчно да разберат добива на нефт в една страна, и всичко останало е ясно, всякакви лозунги за свобода и демокрация са параван, но пък мен ме устройва защото алтернативата не ме кефи, в САЩ е зле, в Европа още не толкова

21

Анонимен

преди 12 години

до 18Абе Статистика,ако не беше САЩ сега щеше да си пишеш на пишеща машина от Втората световна война оставена от германиците.Тия дето плюете по Америка, защо ползвате нейните придобивки като:-свобода на словото-компютрите -интернет и т.н

20

Дарина

преди 12 години

САЩ фалира много отдавна, сега единиственото, което им остава, е печатането на долари и разплащане на петрола в долари! Ако друга валута изземе плащанията в долари, САЩ стават милярди пъти по-зле от най-мизерния жител на Сомалия. Осама и Саддам заминаха. Сега е Кадафи наред. Чудя се кой ли ще е следващия измислен враг на САЩ и ЕС? Я да отворим картата, да погледнем къде са петролните залежи и да отметнем местата където САЩ са се изживявали като "миротворци". Явно САЩ ще въртят, ще сучат и ще измислят някой голям враг, ще направят голяма война и в крайна сметка ще нулират счетоводния брояч. Никой не може да предотврати подобен сценарий! Живееш, твориш пари, след това се самоубиваш. Тук-там и филмче ще ти спретнат под американското знаме и всичко е тип-топ. Щатите отдавна са казали сбогом на здравия разум.

19

Бай Иван

преди 12 години

Все си мислех, че е лошо дето България е бедна на природни ресурси като нефт и газ, ама като гледам какво стана в Ирак и Либия, вече си сменям мнението - по-добре да нямаш природни богатства, че веднага ще се намерят едни "освободители" и "демократизатори", които да те вкарат в "првия път". За тях Богатствата, за народа "Гладната демокрация".

18

Статистика

преди 12 години

Мафиотската Ционистка Пасмина=USA=НАТО-глобалният терорист!!! Факти:1. САЩ участвали в най-много войни от всички останали през последното столетие. Справка общо 91 войни. А военните значимите военни операции от 1910 до 2005 са 153 на брой, като не се броят операциите от втората световна война, които са много. Общият брой военни операции (масивни или не) от втората световна война до "11 септември" е 198. Няма година без войската им да не е участвала във военни операции, т.е. няма нито една година от последните 111, в която да е имало мир + САЩ;2. САЩ са отворили най-много войни за последното столетие. Естествено като размер не могат да се сравняват с първата и втората световни, при които те са участвали, но да кажем не са били главни причинители;3. За обратна справка - лошите комунистически агресори от СССР са участвали в... около 30 мащабни (значими) военни операции и то с голям спор по въпроса. Разликата е в ПЪТИ!Терорът който САЩ упражнява по света в последния век е несравнимо по-голям от този на "агресорите комунисти".ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА? САМО С КЛАНЕ ЛИ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ? ЩОМ Е ТОЛКОВА ХУБАВА, ЗАЩО НИКОЙ НЕ Я ИСКА БЕЗ ДА БЪДЕ ПРИТИСНАТ ДО СТЕНАТА С НОЖ В ГЪРЛОТО?

17

Натовец на узо

преди 12 години

Кадафито ще го осолим...казаха му вземи си парите и жените и се пръждосвай - не рачи...кой му е крив

16

Михаил

преди 12 години

БОГ гледа: ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ !!!Брадатите плешиви ционистки евреи са главните терористи в тази война!!! Една религия не учи и не поощтрява убийствата, това е характерно само за сектите! Кой убива, се вижда.....хората са притиснати и окупирани в собствените им домове, в тяхните си държави. После са главни обвиняеми че са терористи! В коя държавна политика се намесиха арабите? Докато, затова пък САЩ, няма държава на която да не указват натиск и агресия! Фактът е, че в Триполи бе извършен морски десант. Това е много сложна операция и говори за отлично обучени войници. Така наречените "бунтовници" не могат да получат тази квалификация, нито пък да имат специализираните морски съдове за осъществяване на десант. Нали не си представяте това да е станало с гемии или товарни кораби. Логичен е изводът че това е десант на войски на страни от НАТО. Видяха, че само от въздуха не става! Бунтовниците така са издали багажа, че в момента ги спасяват десантчици от НАТО, които атакуват безмилостно Кадафи. Всъщност не е ясно дали въобще бунтовниците са нападнали Триполи или НАТО....?! Уж бяха бунтовници, пък сега са професионално въоръжени от НАТО и ЕС....?! Така и не разбрахме срещу кого и за какво се бунтуват тези ,бунтовници ? Колкото пък до тяхното въоръжение лесно се вижда че, това не са класически, спонтанни бунтовници излезли с тояги, ножове и ловджийски пушки или камъни , както например са палестинските деца и младежи! Тези бунтовници са с пикапи-натоварени със: зенитни установки, оръдия и супер модерни картечници и танкове !!! Кланетата на невинни жени и деца ги правят бунтовниците на терористичните ***, наричащи се Демократите от НАТО-САЩ и ЕС които трябва да бъдат наказани най-жестоко един ден! БОГ гледа: ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ !!! Нека го знаят това брадатите плешиви евреи!!! Съд заслужават не тези които превърнаха Либия в цветуща държава с висок жизнен стандарт, а тези които превърнаха Либия в руини и избиха хиляди невинни деца, жени и безащитни старци!!!

15

Журналист

преди 12 години

Ето какво пише Тиери Мейсън от Триполи. "Центърът е окупиран от "бунтовниците". Хората са се затворили по домовете, никой не се радва. Това не е свобода, а само чуждестранна окупация". Е как да се радват, те да не са като нас българите, хората там си дават ясна сметка какво всъщност се случва в момента и какво още предстои да се случи. Няма ли кой да спре тази коварна война? Омръзна ми да слушам, как Кадафи и семейсвото му са извършили престъпления срещу човечеството и трябва да бъдат съдени. Целият свят знае кои са престъпниците!!! Непрекъснато промиват мозъците на хората, които не следят какво се случва сега и 20 г назад.Много трудно вече можем да разберем какво точно се случва, защото на практика Западът контролира почти всички медии, отразяващи събитията, а вече никой не знае какво става с неколцината честни журналисти, които предаваха обективна информация (Thierry Meyssan: Mahdi Nazemroaya, Julien Teil, Mathieu Ozanon). Дано те имат късмет и се спасят от главорезите на НАТО.

14

Анонимен

преди 12 години

Още труповете на невинно загиналите либийски жени и деца не са изстинали, а великите сили започнаха да разпределят либийската баница... пардон нефт!!! Сега на сцената ще излязат окупационните корпуси, ще потушат в някаква степен хаоса и чрез свои марионетки ще сложат ръка на нефта, което е и целта на "хуманитарното занятие ! В момента когато всички западни помиярилъжат в хор, в същия този момент натовската авиация избива мирни жители и заявява на Моамар Кадафи, че ще продължава да ги избива, докато той не се съгласи да им подари либийският петрол!

13

Анонимен

преди 12 години

до 11Ами като е толкоз розово положението, защо не предаде властта и не се яви на избори????Аааааа?????

12

ХАН КРУМ

преди 12 години

Абе тия "натовски ***", вместо да избиват невинни хора в Либия толкова време, да вземат да им изпратят "Мургавей Костов и СДС" и Боко Тиквата да им направят "Демокрацията" за 3-дни по-мирен път! После бързо ще им направят 100% приватизация и всичко ще е ОК! А ако им пратят Царя-симеончо и пясъка от пустинята ще им продаде за жълти стотинки ...!!!

11

Патилан

преди 12 години

Либия при Кадафи:В Либия се дава по 7000$ на новородено, 64000$ на младоженци, 730$ за безработен, безплатно електричество и вода, най-евтиното гориво в света (около 0.12$ за литър), образование и здравеопазване без пари, учение и специализация в чужбина без пари, покупка на нова кола-50% се поема от държавата, гориво, безлихвени кредити за покупка на жилище, наем на държавно жилище без пари, никакви данъци, нулева престъпност и др. Какво точно е окрал от народа си? Направил грешка че не сложил парите в западни банки а ги раздавал на либийците!?За 1998 г. 38,2% от националния бюджет е разпределен за образование. Това е един от най-високите проценти отделян за образование в света. До вчера Либия беше Швейцария'та на Африка - утре ще бъде България'та на Африка!

10

Анонимен

преди 12 години

Кадафи на бесилото, заедно с Кастро и Чавес!

9

Стамболов

преди 12 години

Арабите им дойде акъла, най после. Един съюз с Европа и Щатите , би бил реално въстановяване на истински Трети Райх, които ще съществува хилядолетия. Защото арабокомунизма показа че е пагубна, античовешка идеология и опасна за целия свят доктрина. Руснаците са грабители, който докараха арабите на днешния хал. Всъщност съюзът между европа е арабите е естествен средиземноморски съюз. И той ще пребъде. РУСОФИЛСКИТЕ ПАТРИОТАРИ - МАРШ В СИБИР ! хаха , сибирки въшки , ходете си на полярния кръг