339

Анонимен

преди 12 години

ИСТИНАТА Е,ЧЕ ПЛЕВНЕЛИЕВ ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ!БЪПРОСА Е:КАКВО ЩЕ ПРАВИМ ПО-НАТАМ С ББ КАТО НЕ Е С ДЕСНИ РАЗБИРАНИЯ, А СИ ГО ВЛЕЧЕ ЛЯВОТО?

338

БоСимеонов

преди 12 години

Като президент ще слушам Борисов....

337

Анонимен

преди 12 години

Между впрочем Плевнелиев също е медиен продукт, подобно на шефа си. Голям специалист. Дали? Не съм срещал през живота си обичащ работата си човек, който да я напусне, за да се кандидатира за политически пост. Това е възможно по принцип, ако си много чист и искаш да си повече от полза на другите, а не само на собственото си творческо развитие, да речем. Уви, на практика това не се среща. Плевнелиев се оказа поредният политически кариерист. То си личеше и по говоренето му в последните месеци. А за "успехите" в строенето разговорът е друг. Моето лично мнение е, че Плевнелиев беше единственият в това правителство, дето се опитваше да направи нещо по усвояване на европейските пари. Не че е отбелязал успехи в това (оставяме на страна медийния шум - могат да се направят справки за ефективността на усвояването), но се опитваше. Сега в правителството остават главно тези с *** манталитет. Единственият печен гешефтар си отива.

336

Анонимен

преди 12 години

"Като чета коментарите се вижда,че *** на серГЕЯ ги е СТРАХ от избора за Президент на *** на Бойко!"Защо да ги е страх?

335

до 370

преди 12 години

Ей ти си същия гей кът Плевнята.Тоя си е такъв,гледам снимката и не вярвам.Евгени Минчев номер две.***.

334

Анонимен

преди 12 години

Като чета коментарите се вижда,че *** на серГЕЯ ги е СТРАХ от избора за Президент на *** на Бойко!

333

Спонги

преди 12 години

В правителството останаха само двама умни - Трайков и Караджова. Очаквам Боко да разкара и тях за да не засенчват величествената му осанка. Гледах малко Пресконференцията. ЦЦ бил лявата ръка на Вожда, а Плевнелиев дясната. Днес отрязахме дясната ръка. ББ много се надява Президентът да е кукла на конци. Не му се отваря парашута. Не познавам човек, който може да мисли и който ще подкрепи ГЕРБ.

332

БАЙ КОЛЮ

преди 12 години

ЧЕВТИТО НА БЪЛГАРИЯ И НА ГЕРБ.СПОКОЙНО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЧЕ СМЕ ГО ИЗБРАЛИ ВЕЧЕ ПЛЕВНЕЛИЕВ.ОСТАНАЛИТЕ НЯМАТ АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ ШАНС

331

Детектифф

преди 12 години

Заложиха го и му изядоха бъдещето. Губят човека, Президентските избори и много още.

330

Анонимен

преди 12 години

Росен Плевнелиев принадлежеше към кръга "България 2020", където основни фигури бяха банкерката Цветелина Бориславова и бизнесмена Иво Прокопиев. Тримата са съседи по къща на полуостров Халкидики, недалеч от Солун.

329

Анонимен

преди 12 години

"ДА НИ Е ЧЕСТИТ НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ.ТВЪРДО СЪМ ЗА ГЕРБ И РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ.СКОРО ЩЕ ЖИВЕЕМ В ЕДНА СИЛНА И СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ."

328

до 350

преди 12 години

да, ще стане, пълно е с гейове и психично болните се увеличават

327

Демон

преди 12 години

Когато тече е добре, ама спира. Росенчо, твоето вече спря. Сега те очаква "на ***", а после ще ти вземат и последния лев. Нали си гледал "Империята отвръща на удара". Като отидете на ***, ще разберете какво означава да се гъбаркаш с ДС. Вечна ви памет с Боко и Цвъцко!!! Те не пожалиха Луканов, та теб и Боко ли ше пожалят.

326

до 359

преди 12 години

ми то от 22 години тогава не ти е гот!!!Ми ти си мазухист бре!!!

325

Марианка

преди 12 години

Мъчно ми е за ГОШЕТООООО!

324

Анонимен

преди 12 години

НАЙ МИ Е ГОТ,КОГАТО ДВЕ БЕСНИ ГЛУТНИЦИ ОТ ЕДНО И СЪЩО КОТИЛО...СЕ ЗАРЪФАТ ЗА ВОДАЧА СИ!

323

Истината!

преди 12 години

Много се мазни + дистанционно е на Бойко + има !безобразен! вицепрезидент = Няма да получи глас от мен! Period!

322

Даси

преди 12 години

Плевнелиев пред 24 часа:- Чувам, че ме спрягат за кмет, за президент. Моят отговор е категорично "не". Оставам министър, експерт, който е обещал да направи три магистрали и това няма да се промени. Това, което съм започнал, съм свикнал да го довършвам.

321

Анонимен

преди 12 години

352млък ***! МЛЪК

320

ГЕРБ=БКП=БСП=ДС

преди 12 години

ГЕРБ=БКП=БСП=ДС