86

Анонимен

преди 12 години

Тези от рзс доказват защо кандидатите за власт трябва да минават психотест

85

обективен

преди 12 години

ОХХХХХХ този КЛОУН няма ли да се скрие някъде вече бе!!!!!Колко партии смени ,къде ли не го видяхме !!!!!!КЛОУН над КЛОУНИТЕ!!!!!Артистите "трябва"от него да се учат !Няма ли кой да му затвори тази ПЕДЕРАСКА УСТА!!!!!Да не ломоти врели ни кипели ,че и на малките деца вече им писна!!!!!

84

обективен

преди 12 години

ОХХХХХХ този КЛОУН няма ли да се скрие някъде вече бе!!!!!Колко партии смени ,къде ли не го видяхме !!!!!!КЛОУН над КЛОУНИТЕ!!!!!Артистите "трябва"от него да се учат !Няма ли кой да му затвори тази УСТА!!!!!Да не ломоти врели ни кипели ,че и на малките деца вече им писна!!!!!

83

Анонимен

преди 12 години

Яне,защо отказа детектор на лъжата?

82

Стефан Гамизов

преди 12 години

А Янето нщо не гради, а само разтяга локуми. Години наред!

81

hagen

преди 12 години

До 77 Прав си че можеш да броиш до 6 апартамента.Но дали си прав да кажеш че апартамента на Вигенин струва 340 хил.евро и е толкова колкото 6 те апартамента на Цветанов.Но това минава покрай тебе без коментар.

80

Фен от Село

преди 12 години

Ако има некой в парламенту който не е крал и бе е облажвал от народа и държавата ще резна цело стадо овни и ще направа курбан за негова прослава и дълголетие !

79

ОГРАБЕН

преди 12 години

ГЕРБ НАИСТИНА ГРАБИ И ЗАГРОБВА БЪЛГАРИЯ!

78

Винкел

преди 12 години

Янето па се пъне

77

Кристиян

преди 12 години

Крадеца вика дръжте крадеца!

76

Че, прав е!!!!

преди 12 години

Не съм му привърженик, но са верни твърденията му. Нищо ново под слънцето.Някой се сдоби със шест апартаментчета, друг с фабричка, трети със 100-на декара покрай морето/що да останат по-назад от Стефчо Софиянски/.А ти българино блъскай с мотиката. Иначе ще стане като в Гърция:Много лошо е там, да знайш. Пенсийките им я имат я нямат 1000-1500 евро. Заплатите 4 000-6000 евро. Завалиите, живи да ги оплачеш.ИНАЧЕ НИЕ СИ ЖИВЕЕМ ДОБРЕ, а вие ще почакатееееее.

75

до 74

преди 12 години

Пред парламента дупка и в нея всички поганци в оловен. Само така ще се стреснат. После започваме на чисто, с нови хора които ще имат едно на ум.

74

gotinoto

преди 12 години

палячооооо

73

Анонимен

преди 12 години

В БГ трябва да се случи някакъв страхотен катаклизъм, за да излязат свестни хора начело на държавата, има мислещи и можещи - и сред старите и сред младите, но кой ги пуска да се доберат до властта ако не са мошеници ? Пионерчето Сергей, без ден тр. стаж, Бойко-с мн. стаж на мутра, Яне- гей в тяло и душа, Волен-насъскващ етносите, Доган-султанът в сянка, царят, у когото няма нищо царско, Костов, на който Луканов му подари партия, а той ни даде да ядем сини теменужки - КОЙ..борбата е безсмислена..

72

Анонимен

преди 12 години

-.-

71

до Герберска гордост

преди 12 години

Това за съжеление е вярно, но едва ли е тенденция от година две и не е само с лекарите, а с всички способни, можещи хора.

70

до 66

преди 12 години

Охо, луд ли си, хасиенда за 4 милиона лева в Малки Цалим си е изградил Янето! Можем само пример да взимаме от него!

69

m

преди 12 години

яне освен крави да гледаш за друго не ставаш.

68

Анонимен

преди 12 години

Хаха, и тоя в на ГЕРБ канчето гледа :) Абе, а ти какво предлагаш, *** нещастен? Ако Серсемов вземе и 1 % на изборите, ще си отрежа главата!

67

Герберска гордост

преди 12 години

Анестезиолози и хирурзи масово напускат България, съобщи шефът на лекарския съюз. Освен тях има отлив на уролози, ортопеди, травматолози, акушер-гинеколози, педиатри и патоанатоми. След изцепките на Цветанов, вероятно отливът на акушер-гинеколози ще се увеличи. Впрочем премиерът Борисов даде старт на войната срещу лекарите, като започна още от първите месеци на управлението си да ги обвинява, че взимат по 40 хил. лв. заплата. Пригласяше му и културният министър Рашидов, а услужливите вестници и телевизии правеха репортажи за крадливите лекари от цялата страна. Е, сега берем плодовете. За 2010 г.- над 500 лекари са заминали да работят в чужбина, показва статистиката на Лекарския съюз. Той издава специални документи за заминаващите на работа, затова има статистика. През 2009 г. броят на напусналите лекари е 400, а през 2008 г. - 380. Излиза, че под мъдрото ръководство на вожда и учителя Борисов и верните му съратници Цветанов и поредица здравни министри, лекарите в България се развиват добре - намират си работа в чужбина. Според статистиката най-много заминават за Германия, Франция, Англия, Северна Ирландия, Дания, Швеция. По данни на Дружеството на анестезиолозите за няколко години от 1500 в България са останали едва 600 анестезиолози. Заплатата на един такъв специалист у нас е 700-800 лева. В Европа 5-6 хил. евро. Нека Борисов пак се провикне, че били високи лекарските заплати. А патоанатомите били под критичния минимум - едва 70-80 души в цялата страна. За какво служат те ли? При сегашната властваща простащина наистина трябва да се обяснява. Патоанатомът казва какво точно е причинило смъртта, от което лекарите си правят изводите как да се лекува едно или друго. И за да се докаже едно убийство, е нужен патоанатом. Но точно затова те в България са подложени на натиск от полицията - например онзи случай с полицаите в Благоевград, които убиха човек при арест. Патонатомът, който доказа, че са го убили с бой, проф. Раданов, се самоуби, а след него направиха 3 нови експертизи, 2 години по-късно, за да оневинят полицаите-убийци. Но съдът все пак ги осъди, макар да им намали присъдите. И лабораторните лекари в България са само 280. Това е също катастрофа - без тях не могат да се поставят точни диагнози и лекарите лекуват на тъмно. Кандидатстващите да следват медицина намаляват от година на година Затова пък кандидатстващите в полицейската академия се увеличават - по данни на ректора й за 1 място се борят 13 души. Това са приоритетите на държавата. Впрочем така е и с учените, които сегашното правителство изкара тунеядци и търтеи. Всякакви по-интелектуални професии се изнасят навън, защото не виждат шанс в държавата. Но полицейщината процъфтява.