147

спермозавър

преди 12 години

Абе я дайте да я видим таз 16 годишна ***, да се посмееме поне... малии да седнем да се видим за неква ***... не моа да си го предстаа

146

Никола

преди 12 години

Не прелюбодействай.Това е една от десетте Божи заповеди.

145

***

преди 12 години

И аз това се чудя защо се заяждат с момичето, като не знаят каква е примерно истината. Единия го виждаме- психопат- убиец. Ако е посягал и на нея, тя се влюбва в мил и възпитан човек. Психопата го застраелва. Тогава тя ли е лошата? Този ***, ако беше оживял след някоя и друга година можеше пак да бъде писан в номините. Не дай Боже да се случи естествено нещо такова, но колко лабилен трябва да си, за да отнемеш живот? И всъщност да погубиш 3 семейства? А момичето ще носи травмата цял живот.

144

Killuminati

преди 12 години

Ами какво очаквате , как хората да не се трепят за щяло и нещяло ,вижте какви филми дават по телевизията ,каква музика слушат децат и младите хора , навсякъде секс , дрога ,извращения !!!Телевизията и интернет в частност проминат мозъка на доста хора и общо взето видяното на екрана се пренася и в живота !!! Глобалния план на Световното правителство в сянка (илюминатите ) за унищожаване на всяка човешка ценност и добродетел върви към изпълнение и все пак има начин да спрем цялата тази лудост като престанем да си викаме един на друг а започнем да се изслушваме ,нека да спрем да се делим по вяра,религия или раса добре е да бъдем по-толерантни един към друг а не толкова подозрителни и враждебно настроени ! Нека всеки един от вас да се запита защо е нужна цялата тази агресия и свирепост ! ? И запомнете отнасяйте се към околните така както те искат да се отнасят с вас !!!

143

KRIMENA ST ZAG

преди 12 години

VELIKIA GOSPOD DA PROSTI UMRELITE V TOZI ZAPLETIN KAZOSZ_______A foromniti PIRANI da prudaljavad da p i r a nstvuvat......Go AheaTTT .!

142

Кристиян

преди 12 години

Поне да се бяха ядарили един бой....тва с пистолета е много крайно!

141

47951

преди 12 години

Само ако си планирал убийство ,или самооубийство си бил истински влюбен. Другите по-добре да не се изказват.Не оправдавам убиеца, но го разбирам.

140

belos

преди 12 години

Аз не мога да разбера, какво толкова сте се заяли с момичето. То най-вероятно няма нищо общо. Това, че двама младежи постъпват супер малоумно и отиват да "се разбират" за можеше да стане с пълна сила и ако момичето беше 36 годишно. Или се задрахте за възрастта? Какво общо има тя (възрастта) подяволите.

139

До 120 "Баси&qu

преди 12 години

Абе, ***, твоят *** върти "фусти", които също са нечии деца. Изразявай се почтително, защото ако ми паднете и ти, и безмозъчното ти ***, което ми е почти набор, ще ви пръсна кафевите хралупи и на двамата! Разбра ли, ташаклама дърта провлчена!

138

Анонимен

преди 12 години

Шескпирова история в чалгарско време. Жулиета, по примера от любимите си песни, обичала(задоволявала) двама Ромеовци. Единият Ромео, обаче бил леко чалнат и ревнив и гръмва другия Ромео. Пък злобната публика се радва на сеира и току обвини я Ромеовците, я Жулиета.Истината е, че човек може технически да напредва с вековете, ама мисленето явно не се променя

137

He4oBeK

преди 12 години

"Аз даже си мислех, че по закон, връзката между пълнолетен и непълнолетен гражданин е подсъдима, ама явно съм бъркал. "-Хахахахахаха

136

Кристиян

преди 12 години

Гадна работа!

135

Анонимен

преди 12 години

Уж не сме във война, а всеки ден даваме жертви - блъснати, пребити, застреляни, намушкани. На края, какво ще остане от нас. Човек да го е страх, да създаде семейство, защото може да остави сираци или да му отнемат най-ценното: детето.

134

Анонимен

преди 12 години

ами, то защото само едно момиче има в цяла София, а относно обидите към момичето - ще Ви кава само , че Вие уважаеми съдници сте същите комплексари и сте следшащите !!!!

133

Maria

преди 12 години

maleee kolko zloba, kolko maloumie v toya forum, abe hora li ste kvi ste takiva, zalko za vsichki be kreteniiiiii..... ne si go pozelavayte da vi doyde do glavata!!!!!!!!!!!!!

132

142

преди 12 години

***

131

Анонимен

преди 12 години

хора, защо да е виновна тази лигла, тя е на 16 и още не знае на кой свят е, всички момичета на тази възраст (почти всички) са гола вода, аз по-скоро си задавам въпроса за момчета на по 20 и 22 се занимават с нея и стигат толкова далеч, този си е бил психопат, извинявай, ама ако е нормален поне щеше да си види сметката, щом толко го е взел навътре, но не и да посяга на другото момче, от всички най ми е жал именно за Георги и близките му

130

до 129

преди 12 години

Ми клюкари сме, интересно ни е да я видим тази 16 годишна любовница. Малко да се пообразоваме и ние, по-старите, как се правят тези работи.Аз даже си мислех, че по закон, връзката между пълнолетен и непълнолетен гражданин е подсъдима, ама явно съм бъркал. Момичето е въртяло двама.

129

до 101

преди 12 години

Защо така реши? Нима съм закъснял с загубването на девствеността?

128

Дедо Гаджа

преди 12 години

Гледах щерката как си играеше с 2 младежи. За един от тях и бях казал преди време, че не са един за друг. Ходиха на морето и сагата свърши, имали различия в характерите. Сега гледам как върти другия на пръста си. Още не съм се изказал по въпроса, ама и тази връзка май няма да я бъде.О времена, о нрави! Преди години някой ме светна че парите управляват Света. Вярно е, ама не съвсем! Има и изключения, но те не противоречат на правилата!Жалко за момчетата!