54

aaa

преди 12 години

Въпроси към кандидатите за общински съветници от ГЕРБ..

53

до44

преди 12 години

За сестра-може и да нямаш.Защо реши,че аз имам?И псуваш,какво показваш?*** си,необразован си,пък с претенции да се меси в държавни дела!Бегай,бегай.....

52

до 46

преди 12 години

Кой те пита бе зулум. Кумунист си. Щом зз казвам че си значи си. Строй се там в строя жалка пародиьо на човек.

51

Иван

преди 12 години

Бойко Методиев Борисов ,Цветан Цветанов заедно с Богомил Бонев са едни от най- младите комунисти в България,станали членове на БКП още на 18 годишна възраст. През 1990 г. Борисов напуска пожарната защото отказва да се деполитизира с думите " За мен партията- майка която обичам е по важна от моята служба". А сега антикомунист.....Гнус ме е от подобни "хора" .За такива има само едно определение - ЛИЦЕМЕР, ЗАВЪРШЕН,НАГЪЛ,БЕЗСКРУПУЛЕН ЛИЦЕМЕР !

50

aaa

преди 12 години

Въпрос 1: Какво мислите за Бойко Борисов ?а) Само хубави неща.б) Нищо. Цветанов не ни разрешава да мислим за негов) Мисля, че ще управлява по-дълго и от Тодор ЖивковВъпрос 2 : Кой е вашият идол от партия ГЕРБ ?а) Бойко, кой друг.б) Искра Фидосовав) Волен СидеровВъпрос 3 : Какви вестници обичате да четете ?а) Не чета вестнициб) Телеграф, Монитор, Уикенд, Всеки Ден.....в) Старите броеве на "Работническо дело"Въпрос 4: Вярвате ли, че "нашата полиция ни пази" ?а) Ами нас ни пази, другите да се оправятб) Щом така пее Веско Маринов значи е вярнов) Вярвам на всичко, което Цветанов кажеВъпрос 5: Какъв искахте да станете, като малък ?а) Пожарникарб) Полицайв) Комсомолски секретарВъпрос 6: Кой ви е любимият плод ?а) Ягодаб) Чершав) ЯбълкаВъпрос 7 : А кой ви е любимият зеленчук ?а) Тикваб) Картофв) Не мога да отговоря на този въпросВъпрос 8: Има ли сътрудници на ДС в листите на ГЕРБ ?а) Не нямаб) При нас въобще няма сътрудницив) Колеги, стига сте се шегували.Въпрос 9 : Има ли приятели Бойко Борисов ?!а) Не, той сам каза, че нямаб) Само Волен Сидеровв) Аз ще бъда първият му приятелВъпрос 10 : Колко лентички е събрал досега Бойко Борисов ?а) Над 2000б) Повече от всички премиери на Българияв) Повече от всички премиери по целият святВъпрос 11 :Харесвате ли други политици от ГЕРБ освен Бойко Борисов?а) Не, само него.б) Цветан Цветанов, но само когато Бойко е в чужбинав) Харесвам всички, но Бойко най-много.Въпрос 12 : Смятате ли, че ГЕРБ ще спечели местните избори ?а) Да, щом Борисов така казва.б) Естествено, нали шефа на МВР е в нашият отборв) Вярвам, че ще спечелим само ако аз бъда на избираемо място в листата.Въпрос 13 : Има ли нужда партия ГЕРБ от дарения за местните избори ?а) Не, тези на МВР ни стигатб) Не, нали и без това ще спечелимв) Има нужда, но кандидатите за съветници няма да е морално да правят даренияВъпрос 14 : Кой е най-големият ни противник на тези избори ?а) БСПб) ДПСв) ЦИКВъпрос 15 : Колко ваши родинин и приятели биха гласували за вас, ако ви включим в листата ?а) Цялото семейство ще гласува за менб) Това е подвеждащ въпросв) Най-добре да не им казваме, че съм в листата. Те по принцип не гласуват.Въпрос 16 : Какво бихте подарили на Бойко Борисов ?!а) Нищо, той си има всичкоб) Комплект ножици, за да пререже с тях още 2000 лентив) Лопата за да направи още 100 първи копкиг) Сървъра на ЦИК

49

От преди 14 год.

преди 12 години

Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове.Бомбената драма се разигра на улица "Раковски" и бул. "Евлоги Георгиев" около 8,15 часа вечерта в четвъртък.Джипът й "Опел Фронтера" хвръкнал във въздуха, когато Карагьозова се опитала да изключи алармата. Детонацията избила прозорците на всички околни сгради. За щастие собственичката на джипа се отървала само с лека уплаха и повърхностни наранявания от счупените стъкла.Взривното устройство било поставено под предната лява гума, но не е било много силно, смятат криминалисти. По всяка вероятност атентатът е направен, за да сплаши човека от "Ипон".в-к Капитал 31 март 1997 г. Има ли смисъл от повече коментари кой е Тиквата.

48

Анонимен

преди 12 години

dolu gerb

47

до 44

преди 12 години

Нямам сестра и не съм комунист

46

до 43

преди 12 години

ХАхахахахахахахах :))))))Ти им *** мамата

45

Анонимен

преди 12 години

Какво БСП ги тресе тези майни бе? Тия в кой век живееят ,че търсят социализъм в най- мръсната буржоазната партия.Ама то провинцията не прощава!

44

Сега антикомунист аа

преди 12 години

Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов, изречени миналата седмица по време на заседание на Министерския съвет. За такива работи в общи линии си говорят Борисов и министрите му, докато управляват България. По-точно той говори, а министрите го слушат. Думите на Борисов бяха насочени към БСП и Сергей Станишев, които миналата седмица критикуваха ГЕРБ заради това, че депутатката Красимира Симеонова организирала викторина за ученици от Пещера и при всеки правилен отговор децата получавали дума от изречение, което трябвало да сглобят. Накрая се оказало, че изречението е: "Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни". Това също разгневило демократичния дух на Борисов и той лично наредил да освободят депутатката от всички партийни постове, които заемала. Така демокрацията отново победи, а България откри още една жертва на комунизма Бойко Борисов.Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Вероятно отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Нещо като Стокхолмския синдром, при който похитители и похитени се сприятеляват и не могат да се разделят.Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава настоящия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма.Мъките на премиера обаче не свършиха с тези унижения. През 2005 година, когато влезе официално в политиката като кандидат за кмет на София, Бойко Борисов разбра, че дядо му е бил убит от комунистите малко след 9 септември 1944 година и посмъртно е бил обявен за враг на народа. Това от днешна гледна точка прави историята на премиера още по-драматична. Не стига, че са убили дядото (който малко по-късно се оказа прадядо), но и след това са принудили внука (или правнука) да носи червена връзка, да оглавява комсомолска организация, да членува в тяхната партия и дори да не иска да я напуска.

43

до 33

преди 12 години

Твоята сестричка в Москва ли завърши?Мммммм,браво!И сега Гоцко тъкмо да я прати нейде в Европа-отде се взе този Бойко....Хахахааааа...

42

Анонимен

преди 12 години

Тихо. Пазете тишина. Герб зидат офис.

41

до 39 от 33

преди 12 години

Прочети коментар 35 на един умен човек-имал топките да се изнесе от тази клоака и да запозне от под нулатаОтиваъ да въртиш кава*и ***

40

До Miren

преди 12 години

Бойко,примката около врата ти се затяга смъртоносно !. Фактите срещу теб явно са ужасни . Бойко,предприеми единствения ти спасителен шанс за теб . Веднага си дай оставката и напусни страната в посока която ти си избереш. Есента ще е късно Боче,много- много късно. Когато потънеш окончателно шепата ти "лакеи" първи ще се отрекат от теб и ще те замерат с камъни. Боче,спаси поне малкото което можеш да спасиш- ЖИВОТА СИ.

39

Miren

преди 12 години

Изявление ВЧЕРА ОТ предизборния щаб на кандидат - президента Петров. Горкия Бойко,можем да си представим какво му е на душата в очакване !Обстоятелството, изяснено от оповестените телефонни разговори с Ваньо Танов, че лично Борисов разпорежда прекратяването на митническа проверка срещу определен бирен бос, макар и да доказва престъпление по служба и търговия с влияние, е най-малкият проблем на премиера. Защото предстои оповестяване на отношенията и разговорите му с още по-знакови олигарси на прехода.

38

до 33

преди 12 години

Абе другарю, пий си хапчетата за кръвно защото инфаркт ще получиш от тези злобни напъни. Ако дадеш фира съвсем ще ви оредее пенсионерската дежурна дружинка във форума.

37

Анонимен

преди 12 години

За последните 22години последните 2 Пловдив е управляван от БСП. Това стана благодарение на бившия член на БКП и полит. офицер Сл.Атанасов.ВМРО е ръководена от Б.Ватев-бивш служител на ДС и член на БКП. Така тези двамата влязоха в коалиция с БСП и подмениха вота на пловдивчани, които не бяха гласували за БСП.Повече никога ни трябва Пловдив да се управлява от БКП=БСП. Тотев не е най-доброто,но няма друго! До тук е докаран Пловдив!

36

Ето новия морал

преди 12 години

Всеки пети с 5 лв. на денХлябът скочил с 25 стотинки за половин годинаВсеки пети българин живее с 5 лв. на ден. Това сочат данните от национално проучване на агенция Афис, проведено в началото на февруари. Според изследването 22% от хората у нас декларират месечен доход от 150 лв. на член от домакинството. 34% от тях са безработни, а 32% са пенсионери. 69% са със средно или по-високо образование. 24 на сто пък са между 18 и 29 г., показват още цифрите.

35

до Амиго

преди 12 години

Вчерашните заловени с дрога всичките са пуснати!Демек тоя с тъпата мутра само си пълнио статистиките/стъкмистики буклукаМутрите/борците/пласйорите-и на другия ден навънка!!!!Цецо,*** ***-затва ли зимате 1 милиард от бюджета да ви *** мамата и на вас