44

Bai HOI

преди 13 години

DOLU GERB !!!!!!

43

Анонимен

преди 13 години

Цецо, ти си ФУНКЦИЯ на Бойко!

42

Цветан Цветанов

преди 13 години

Раз, два, три, четири...

41

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

преди 13 години

Цецо - физкултурник, заптие.Така е, пехливанлъкът и униформата пълнят кесиите...Апартаментчета...много на брой,...послушни тъщи с пари в скринове,...консултански мангизки...)))Ехейййййййййй пей сърце....върти ***....

40

Анонимник13

преди 13 години

И ако не той, кой го определя ? Оня дето реже лентички наляво и надясно, но за сметка на това на две крави сламата не може да раздели или пък друго му другарче дето се вживява в ролята на шеф на МВР, които от своя страна също среща трудности на две крави сламата да раздели.И хайде да не ни плаши с Англия, щото там ако искаха щях да ги смажат още първия ден, ама такъв са си го наврели с разните му там правозащитни организации и организацийки, че и сами се чудят как да си го извадят...

39

Анонимен

преди 13 години

А така Цецо! Кажи му на тоя кой коли и кой беси.

38

Швейк

преди 13 години

на Цецо вече трябва да му викат - Цецо Функцията. Този *** научи думата функция преди време и сега не му излиза от устата. Като жабата която трябвало да каже конфитюр за да и влезе устата във формата на снимката ама казала мармалад. И Цецо си мисли че като на всяка втора дума казва функция изглежда умен... Цецо Фюнкцийката умен!!!

37

БРАТ ПИТ

преди 13 години

Такъв *** като Цветанов досега не е имало в нито един кабинет от 90-те насам!! Не е за вярване просто! *** - МУТРА!

36

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБО ПОТЪВА КАТО ТИТАНИК. КРАДЦИ МЪРШАВИ ДЕТО ЗА НОВ МОРАЛ ГОВОРЕХА. СЪЩАТА ПАСМИНА КАТО ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ СЕ ОКАЗАХА.

35

мравка

преди 13 години

Тоя долен *** е готов да стреля срещу хора които протестират срещу мафиотско-полицейското правителство.Тои ще го направи при един всенароден протест.

34

Анонимен

преди 13 години

Физкултурника е грешка на природата!

33

мутра

преди 13 години

ГЕРБерните ЧЕНГЕТА се заръфаха!А ЦЦ - гуменката си е биологично злобен,отмъстителен и ***!Да му мисли постната пица!?

32

evgeni

преди 13 години

Дата: Петък, 2011, Август 12 11:32:20 EESTГосподин Костов и вие ли не разбирате още кой е Борисов ??? Ще ви вьрна малко назад във времето там, където уж се подслушвал и Танев и с така наречените акции "Прозрачност",с които се полагат предпоставките за следващи бъдещи ходове и в конкретност случващото се с "Лукоил" и затвърждаването му като монополист.Какви мислите са и игрите на енергийните картели и българската енергийна мафия углавявана от "БСП и марионетки " ЛТД.Все още ли вярвате на театрото между Бойко и Първанов ??? Все още ли не знаете тези "компроматни" пиеси какви интереси обслужваха/повечето от тях/ ??? Не виждате ли ,че вече се включиха и социологическите агенции от типа "Гальп" и за потвърждаване на манипулациите и не напоследно място от типа "Фокус" ,собственост на хора от службите/подчертавам няма бивши такива/ ??? Тиражирането на политико-икономическите сценарий в другите медии е манипулативно,нетенденциозно и внушено т.е. "днешни постановки-за цялостния сериал" Тогава колко мислите ,че е реален конфликта относно проекта "Белене".Пак ви повтарям,че този псевдополитик представяъки се на "Аз не съм..." е бил като главен секретар на МВР и му са познати до болка всичките тези МАЙМУНСКИ ФОКУСИ,които предлага, и му вярват.

31

Физ култ ура ура

преди 13 години

Ей, тоз селски даскал по физическо, много серт бе!

30

Анонимен

преди 13 години

Na Dqnkov my e qsno 4e ima i hora deto ne rabotqt v politciqta...

29

НеПишетеМинуси

преди 13 години

Цурето физкултурничката е голема!

28

ЦЕЦО

преди 13 години

ЕЛАТЕ при НАС-в ГЕРБ !! Няма нужда да мислите !!!Ние сме партия на немислищите и простаците!Колкото си по-елементарен толкова по-добре си живееш...Евалата!

27

Анонимен

преди 13 години

"Ние плащаме повече за сигурност от останалите европейски държави, а по-малко за наука и образование, а трябва да е обратното".ТОВА ЗАСЕГА Е ЕДИНСТВЕНОТО УМНО ИЗЯВЛЕНИЕ НА МОНКАТА ВДЯНКОВ!

26

evgeni

преди 13 години

- Прикрепено писмо (.....................) ----Подател: евгени славков <evgeni70251***abv.bg>До: PRESS-OFFICE***MINFIN.BGОтносно: .....................Дата: Вторник, 2011, Август 16 11:19:49 ЕЕЩДянков когато говориш за "съмненията си" относно печалбата на Лукойл,на кого говориш,на американските бабички или и ти започваш да си вярваш като твоят началник Б.-интриганта. След като те викат в Америка възхищавайки се на твоят интелект,заминавай с еднопосочен билет.И още нещо когато казваш,че печалбата може да отсъствува по опричина на "големи инвестиции",тези твои мъдростти ги обсьждай с дядо поп,а не в общественото пространство тези си умотворения.Не съм виждал по-лукав политик от тебе.>>>>>>>>>>>>>>>>>>Да не забравя и да те попитам,понеже е всеизвестно вашето тръбене за "благополучие и просперотет" на България ,кога ще обявите на всеослушание/много съмнително,понеже агенции като Фокус-Мокус само обявяват кога интриганта Борисов реже лентички/ цифричките на брутния вътрешен продукт,не за сравнение с предходен месец и т.н., и "ОНЕЗИ" на външния дълг на България и от кого се обслужва и чрез КОГО ????

25

Анонимен

преди 13 години

Цеци! Не се ядосвай! Я сложи тъщата да оправи държавният бюджет:)