17

раборил в..

преди 12 години

Не само в България е така, работих 2 години във фабрика за месо в UK и какво мислите се прави там всичко паднало на земята уж трябва да се отделя,но реално се връща обратно в производството,а какви *** меса преопаковаме направо ужас.

16

Анонимен

преди 12 години

И какво София освен завод за *** няма и екарисаж ли?

15

Анонимен

преди 12 години

Замисляйте се преди да купувате неща на промоция, независимо месо или друга храна и питиета.

14

фгд

преди 12 години

Вчера една кайма миришеше на ацетон,тежка задушлива миризма,а след като мина топлинна обработка бе потресващ мирис...

13

:)

преди 12 години

Това някакво платено съобщение (новина) ли е ??!Е*ем ти рекламата и всичкото вече!

12

СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРИ

преди 12 години

ако тези които пазарят месо от тези ЕВТИНИ ХИПЕРМАРКЕТИ ако имаха маааааааааалко акъл поне , щяха да ходят до няй-близкото село, да кажат на Бай-Иван да им заколи пред тях едно прасе , да им го разфасова и да си го сложат във фризера ПРАСЕТО НА СЕЛО СЕ ХРАНИ С ИСТИНСКА ХРАНА А ПРАСЕТАТА ОТ САЩ , КАНАДА И ДР. СЕ ХРАНЯТ С ЦАРЕВИЦА, ВОДА И АНТИБИОТИЦИ ( химия , гмо и болести )

11

доктор

преди 12 години

Eeee, нали сте големите софиянци... Сега какво се оплаквате. Хем искате да си заключвате вечер в 21 вратата на апартамента, хем искате качествена храна... Ами, да ви кажа аз, това време, дето ви заминава в пътуване от единия край на Софето до другия и обратно, ако го вложите в гледане на зеленчуци и дребни животинки, със сигурност ще сте по- малко болни... Ама а де... Всеки иска да му е лесно, а пък после се оплаква... Ние, селките доктори, сме си най - добре... И нямаме алергии. :))))

10

Анонимен

преди 12 години

ОНИЯ ГИ ВРЪЩАТ ТЕ ПАК ГИ ПРЕПАКИТИРАТ И ОТНОВО НА ПАЗАРА :DСТРАШНА РАБОТА :D

9

туту

преди 12 години

...като се минава покрай топлата витрина на Била, независимо коя...може да си помислиш че там е Екарисажа...няма такава смрад на развалено, абе направо мършаТова се нарича Австрийска верига с БГ модел на управление...бойкот лично от мен от 2 години, на тия...

8

88433

преди 12 години

до бивш работник... Ама сега го казваш нали, след като благодарение и на теб са продали десетина тона от пумиите, а ти си вземаше заплатка..мишки

7

от бивш работник

преди 12 години

абсолютно не им вярвайте! работил съм във фантастико преди години и няма да повярвате какво се прави отзад! всичко се връща на производителя, а което е месо и е посиняло се маринова да се скрие цвета и се продав на шишчета или пържоли ама цветни, както каза номер 1. а пък пилетата като им изтече срока или се развалят се слагат на грила.салатите се бъркат с всякакви гадости. каимата от само жили, *** и обрезки. изобщо всичко в тия вериги е под всякаква критика!

6

Анонимен

преди 12 години

Миналата година пазарувахме в Била на бул. "България" и "Т.Каблешков". Искахме да купим кайма и доката чакахме да изнесат, погледнахме през стъклото, където мелеха месото. Видяхме как смесват старата кайма с нова, по едно време голямо парче кайма падна на земята, взеха го и го върнаха обратно. Когато казахме на управителя, той отговори че не е възможно и си замина навътре в канцеларията. Направо си го премести. Повече не купуваме от там нищо неопаковано.

5

D

преди 12 години

Пффф, единствения начин да знаеш какво ядеш е сам да си го отгледаш , а това не е достъпно за всеки, особено по големите градове. Затова - ядем си кювото ни падне и си стискаме палци да не ни отровят :))))

4

Анонимен

преди 12 години

МЕТРО източват яко ДДС. Яко докуметална измама с фактури с какви ли не фирмички. Внос-износ, Румъния това-онова...

3

МоРсКи

преди 12 години

Че то трябва да си луд да пазариш от там ? Месото само от транжорната до нас която си е на реномирана фирма и няма нищо общо с тия в страната който продават салами т.е. това е на заведение собствената им транжорна. Хляба сам си го правя, зеленчуците от село в градината. Другото е просто шит!

2

Даниел

преди 12 години

Да повярвах ме ви. За тези, които незнаят да гледаят предаването на Валя Ахчиева. Там показва нагледно какви далавери въртят Билата. Аз вече спирам да пазарувам от Билла, а вие?

1

Анонимен

преди 12 години

На всички е ясно, че месото което с по застояло или се маринова и се продава пак като овкусен продукт или се прави на салами и т.н. Както изкупуват на някой места и стария хляб и се смила и отива в новия. То с кое ли не е така като се замисля :)