112

Анонимен

преди 12 години

плана Ран в действиетака ще намалеем бързо до 4 милиона

111

хх

преди 12 години

НЕНОРМАЛНИЦИ! При така добре развита пътно транспортна мрежа, набутайте и малките *** в автомобили. Донори ли не ви стигат гадове!!

110

Кавала

преди 12 години

инструкрора ти си ***

109

Archi

преди 12 години

Те и сега си сядат зад волана! Това е поредното безумие!! Така още по- бързо ще намалеем до 5 милиона!

108

Инструктора

преди 12 години

Ний автомобилните инструктори искамИ пойчи пари, ни нъ интирисуват умрелти хора и инвалидите, интирисуват нъ пойчи пари да зимами за курсуйти ! Временно удостоверение, късане на изпит, после пак изпит, после книжка след 18 годишнината на дИтету - сичку туй е пари за нас. Платили сми на койту тряаа и той ша прокара закона така че няма файда да пишете тука, както в парламента има адвокатско лоби, МВРейско лоби, така и ДАИ вече си е платило да клати лодката !

107

урааа

преди 12 години

пуснете и 12 годишните да карат..... те и без това някой на по толкова се женят ! :) и не ги карайте да учат за какво им е образование след като има чалга,алкохол,наркотици и от 16 годишни ще са зад волана...те така или иначе няма да живеят дълго няма да им трябва образование :) а и то едно образование.... молят им се да влязат в час да им пищат 3 ...

106

Анонимен

преди 12 години

a be vie BG li iskatr da zatriete. ba6tite ne karat kola kakto triabva, a kakvo ostava za 16 godi6nite. tova stava v strani sas zakoni i pravila, koito se spazvat, za sazalenie tova ne e v BG.

105

опълчение му е майка

преди 12 години

КАТ са вече обществено ОПАСНИ!!!Да се закрие това вкретенено,корумпирано и ненужно(освен за собствено обогатяване)звено на държавната администрация(дори и до полицаи не го докарват)!!!Продължават да бълват простотия след простотия,постоянно рекетира и злоупотребява,а никой и нищо не може да промени глупостите и абсурдизмите които успява да сътвори.Аман от тях,вече ни писна.

104

crus

преди 12 години

104 ...рядко са проблемите с катаджия които не могат да се оправят с 20 лева ... с 50 лв нямаш грижи ... та какво викаш ...родителите нямат хабер децата им каквво правят през деня или вечерта .... чалга , дрога и *** (мъжки и женски) ....тва е РъБъ

103

Станев

преди 12 години

Гениално!!!... Аз също така предлагам да започнат да се обучават и непълнолетни алкохолици и наркомани! Това със сигурност ще намали броя на загиналите по пътищата през следващите 10 години, с до 90%.....!!!!

102

Helzo

преди 12 години

"Това е записано в националната стратегия за подобряване на безопасността по пътищата, която обхваща периода 2011-2020 г" - 20 - 25 годишни лекенца с голфчетата продължават да се размазват защото са били пияни , а вие ще ми вкарвате 16 годишни пишльовци, където само пият, и нямат грам ум в главата си в колите. *** ЛИ СТЕ ( не отговаряйте, знаем отговора)

101

Kavala

преди 12 години

иво ти си злетак

100

стига

преди 12 години

не трябват коментари а спазване на закона !!! идеята не е лоша и ако се спазва уменията на младите шофиори ще се подобрят, роля за това ще имат и техните родители и придружители, ако разбира се са съвестни и отговорни

99

crus

преди 12 години

мдаааам :)))) 16 годише с тон и половина желязо ...по улиците .... по кварталните улички и без тва е пълно с такива джигити ...сега и по булевардите .... няма да знаят основни правила но ще се дървят и после ще се чудят що са ги били .... а некадърните инструктори ще си маат ракията и ще си броят мангизите .... явно имат сериозно лоби тия инструктори ... питам какви наказания се предвиждат за нарушенията непълнолетните 16 годишни потенциални убиици ????? а за случайните придружители ?

98

Зевс

преди 12 години

Честито , убийствата по пътищата ще се увеличат десетократно !

97

Иво

преди 12 години

Хайде, моля, колеги шофьори да мислите трезво и да не ми пишат тука разни поамериканчени българи как било в Калифорния. И аз съм бил в Америка, държа да Ви кажа, но там законът се спазва от 90 % от хората, а не от 9, както тук. И никой няма да си позволи своеволия и героизми нито по пътищата, нито където и да било. Неразумно е в нашата и без това разхайтена държава да се отпуска положението още повече и да се дава аванс и на децата. Никому това не е нужно!

96

!?!?!

преди 12 години

Не ***, както пише един колега, ами ембицилно решение! Що за тъпота, като най-голям процент са пътните инциденти с МЛАДИ водачи, не казвам "нови" или "начинаещи", а МЛАДИ!Явно комбинацията младост/превозно средство, в много случаи дава негативни резултати - ужасяващи даже!Поправете го това решение, преди да е станало късно..."..записано в националната стратегия за подобряване на безопасността по пътищата, която обхваща периода 2011-2020 г." СТРАТЕЗИ!?! - кои са те, бе хора?

95

Анонимен

преди 12 години

Съгласна. На 16 като че ли все още има възможност за някакъв контрол, по-добре тогава да се учат. На 18 са пълнолетни и самостоятелни, започват работа, местят се в друг град да следват - не можеш нищо да им кажеш на въпреки.

94

Анонимен

преди 12 години

книжка да се взима на 25 години от мъжете а от жените... ми никога :D

93

Анонимен

преди 12 години

Това са глупости от където и да го погледнеш. Да преди на 16 може би заради пръчката децата са имали акъл. В момента всичките тези образи са пълни ***. Да не говорим, че голяма част от тях няма да могат да прочетат текста по нея, какво остава за закона. Ще го приемат и ще започнат по-често да се виждат заглавия за това как 16 годишен премазал, ударил и т.н. Придружителят няма как да натисне спирачка или да навия волана в определени ситуации. Създават се предпоставки за повече "шофери"