287

арсенал до 282

преди 12 години

историк бг народ харесва простаците като бойко и станишеф а хора като Левски ги предава защото са с много повече ум от народа.а простаците бойко и станишеф ги харесва народа защото много от хората тук са простаци

286

до "свидетеля&q

преди 12 години

Ми, след като доставчика си вземе заплатата, след като тия от бензиностанцията си вземат заплатите, парите за подръжка на тия бензинджийници и тн и тн. Всяка една стока след като излезна от завода се оскъпява няколко пъти, ти бъди доволен, че продукта ти е оскъпен само 2пъти.

285

Генерал Танов

преди 12 години

Цитирам го: Туй, срещу което ний са борихми, ся са обърнъхми и го праим същуту.Сега цитирам началника му (генерал Борисов): " Ти дан` се по убаф".Отново началника на ген. Танов:Имаме наши експерти, които познават този бизнес, защото той е много специфичен, а и както е определението във физиката насочен от движение на електрични товари това е електричният ток, той минава и не се усеща ( пред журналисти от различни медии в отговор на въпрос за далавери в ТЕЦ-овете Марица-Изток, 2009 г.)

284

Анонимен

преди 12 години

важното е, че Бойко и Златев се разбират от пръв поглед.

283

ГС

преди 12 години

ИСКАМ ДА ВНАСЯМ ОТ КИТАЙ БЕЗ МИТО ЧУЛИ БЕ БОРИСОФФФФФФФ

282

Анонимен

преди 12 години

Лоша работа! Поредните спасители на БГ си отиват:)

281

Историк

преди 12 години

Хорааа!!!Слепи ли сте?Нима не виждате как Бойко и ГЕРБ ни унищожават като народ и нация!Вижте цените..за две години...вижте си и заплатите...пак за две години..вижте безработицата и мизерията...след две Герберастки години!вЕрвате ли им още?Докога?Народе???

280

Анонимен

преди 12 години

Абе кво се дърляте, Лукойл най-после клекна пред Борисов. Никога досега БГ премиер не си е и помислял даже да се противопостави на големия червен "брат". Само им се кланяха и роболепно им се дупеха. За това Евалата на Борисов и ГЕРБ!!!

279

хитлер

преди 12 години

герберите освен да възхваляват бойко и да наричат всеки комунист друго не правят

278

марти

преди 12 години

До 273В дадения от теб пример българският съд би се произнесъл дори и на момента,ако офертата,която получи съдържа нужното количество финикийски знаци!!!

277

Анонимен

преди 12 години

273 - Като прочетеш АПК ще видиш, че има случай, по които съдът се произнася незабавно, ако знаеш значението на тази дума естествено:)

276

Анонимен

преди 12 години

Пикочите може само да четат,но не и да пишат тук! Видно е колко са *** и да не им се обръща внимание.

275

марти

преди 12 години

Значи за пореден път в България се потвърди неписаното правило,че за едни може(и трябва),а за други-не!!!Малките в тази държава трябва да слушкат и да изпълняват всички правила без много да умуват под страх от...солени глоби,докато големите могат само да протакат до безкрай и в краен случай да разчитат на...(не)подкупния български съд!!!Ами защо поне не им наложат на тези от Лукойл едни солени глобички,които да им запарят на дупенцата само като ги видят???Ама се иска...дупце,а не само лаене!

274

УДИВЕН

преди 12 години

Чета коментарите и си мисля, че тук има десетина платени безделници, които се чудят какво да правят и изпадат в *** лудост, плюейки наляво и надясно и славославейки своят Вожд и Учител Б. Борисов...Най-тачения аргумент използван за "омаскаряване" е комунист и производните му *** и комунизи, принос в бълг. език :)Това интелектуално безсилие на подмазваческото словоблудство е рожба на несъвършеното ни образование и на ведрият пример на Премиера Борисов..., жалка картинка...

273

Анонимен

преди 12 години

Червените кратуниса истински бастуни.Станишев каквото им кажеи тия все му вярват -имат го за научен факт, а той си е един ***!

272

Дааам

преди 12 години

Интересното в случая не е че са върнали лиценза, А как съдът взе решения за буквално един ден след жалбата! Айде сега си представете, че аз съм вашия съсед, който ви съди, че сте му взели 3 метра от двора, кога ли ще се произнесе съда? 1..2...3 години, дали?Е ако тук не си личи, че някои са по равни от други, здраве му кажи!

271

Лукойл

преди 12 години

Аз лично предпочитам да си купувам по-евтина сибирска , от колкото 3 пъти по-скъпа българска , но нали важното е хем да ни тровят пък и да ни ограбват парите и ресурсите ! Задайте на марионетките този въпрос и не може да получите логичен отговор ! Може само да ви разправят за разни : европейски норми , европейски *** , европейски правила и всякакви европеистики и евро-атлантически партньорства . А да и за Диверсификация ", или казано на *** език - купувайте от ХАмериканците дори и по-евтино

270

Анонимен

преди 12 години

Хммм, Златев се е върнал от почивката и е опънал ушите на всичките, на Тиквата включително... Не случайно Тиквата се е покрил от два-три дни, последното му изхождане било, че Лукойл е тест за министрите му... Тиква и за теб е тест и резултатът е ясен... не ставаш... аре, метла...

269

Лукойл

преди 12 години

Като са седнали да изпълняват поръчки от господарите извън атлантика ... за да докажат , че съблюдават "българските" интереси , защо не спретнат една проверчица на концесиите на ШЕВРОН !!! От къде на къде ще дърпат газ от българска земя , ще ни вкарват ХИМИКАЛИ да НИ тровят почвата , а пък ще ни я продават 3 ПЪТИ по-скъпо от тази идваща от дълееееечен Сибир ???!!! Аз лично предпочитам да си купувам по-евтина сибирска , от колкото 3 пъти по-скъпа българска , но нали важното е хем да ни тровят пък

268

Свидетел на грабежа

преди 12 години

някой може ли да ми разясни как така изходната цена на горивото от Лукойл е 1.20 лв.!!!А нбие-КРАТУНИТЕ го цакаме на ТИКВИТЕ на повече от 2.50?!!!!Баси държавата...баси герберската грижа...Мерси!