24

Емил

преди 12 години

Когато султан Станишев дойде на власт(да не дава Господ) ще се молите Бойко да се върне,ще циврите,ще се търкаляте,ама ще е мноого късно!!!

23

до дъблин

преди 12 години

кой ти иска мнението чистачо на ***?

22

Анонимен

преди 12 години

Ха, ся тия уреди дето трябвало 5 години технологично време да се монтират, щото трябвали 3 години технологично време да се произведат, да не вземе да се окаже, че ще ги монтират за 5 седмици - колкото време за един планов ремонт:))

21

Антикомунист

преди 12 години

"Смях без ***" - мечтай си. Това ще ти остане! Никога вече партията-държава БСП!

20

Смях без гащи

преди 12 години

Само БСП, след 2 години БСП пак ще е на власт,тогава аз ще се смея.:))От Герб има отлив на половината гласове заради антисоциалната си политика която води,заради това че забравиха че освен София съществува и Провинция,заради ниските доходи,високата безработица и унищожаването на дребния и среден бизнес и т.н..

19

Анонимен

преди 12 години

Малко зрелища за тъпия народ, щото леп( на Бойковски) нема... Сега шефа на Тиквата съвсем законно ще си граби послушната рая и ще се оправдава, че всичко е законно... хайде да ви е честито поредното повишение на горивата... аааа, и да не мърморите много, щото тия "датчици" ще минат в графата инвестиции... тоест ние всички ще ги платим, а Златев ще си прибере ДДС-то и ще иде с Тиквата в Правец да си пият ракията...

18

ГЕРБерите го дърват

преди 12 години

Трайков си прави ***, на голия *** на потребителите. Я кажете колко е износа ни към Русия и какво ще стане, ако руснаците сложат измервателни прибори на наще замелски стоки в тая посока и то веднага? ГЕРБерите го дърват на руснаците, по коментарите им се вижда, че искат да избесят комунистите, но преди това им са се надървили друго да им правят. ГЕРБери кво да ги правиш, ще се учим да живеем с тях, ще се приспособяваме

17

ДЪБЛИН

преди 12 години

Браво на правителството за този ход-така се действува и в нормалните държави-само комуноидите и зомбитата в тази държава продължават да плачат,стенат и охкат от ходовете на правителството-И ЗАПОМНЕТЕ/не казвам,че всичките действия на правит. са перфектни/ НО ТОВА Е ПЪТЯ-на който не му харесва,света е широк,а ако не му се пътува Станишев и Доган се по-близо-при тях.

16

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Незаконните печалби за последната година без измервателни уреди - многократно надвишават загубите по спиране на рафинерията... - мафиотите са си направили сметката...Хайде русофилчета, успокойте се и не го приемайте толкова навътре!...

15

Кирил Софийски

преди 12 години

Да му мислят потребителите ! Като тръгне, ако въобще тръгне разбоиническата нефтохим да му мислят потребителите. Сегашните цени и качество ще им се струват направо прекрасни с това което ще последва. Хората имат да избиват. А мутрохимици ,нали се сещате като как ще избиват имагенерните си загуби!!!!

14

друзя

преди 12 години

Другарите от Бузлуджа са същите като другаря Златев ... Не обичат да спазват законите и обичат да крадът и с г...те си.Областния управител на Стара загора им забрани да монтират нова петолъчка на рушащия се техен паметник , но те Не за тях няма закони и си я запалиха ...Другаря Златев се правеше на ударен , че за него ДОСЕГА НИКОГА не са въжали законите в България и занапред ще продължава така , но не му се получиха сметките .... А и от Москва , скоро ще му бутнат столчето .

13

БЪЛГАРИН

преди 12 години

ЛУКОЙЛ ЩЕ СЕ ОПЪВА НО НЕ ПОВЕЧЕ ОТ ДВЕ СЕДМИЦИ. ЩЕ МОНТИРА НАБЪРЗО ВОДОМЕРИТЕ И ЩЕ УВОЛНИ В. ЗЛАТЕВ.

12

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Казват му ясно в лицето на чист български - не сте монтирали измервателни устройства, не сте проявили никакъв интерес и дори не сте започнали монтажа... - а той си знае неговото - не сме нарушили закона в България... -или трябва да му се говори вече на руски?...

11

до 10

преди 12 години

Каквото и да става ГЕРБ са пътници човече

10

:))

преди 12 години

Искам да попитам другарите , които пишеха от миналия вторник , че всичко е цирк и Бойко щял да клекне до 2-3 дни и Златев ще продължава да си прави каквото иска , както го е правил през последните 15 години ......Май другари не се случи нищо от вашите прогнози , както не се и случи заканата ви с брадвите гласуваш за Борисов - избираш лошия Костов ......Очакваме презаредилите на Бузлуджа с кюфтаци да налазят понеделнишки форумите с новите напътствия от конгреса на столетницата с нова петолъчка.

9

Анонимен

преди 12 години

Защо показват административния директор , а не производствения?!

8

ЛУК ойл

преди 12 години

САМО СЛЕД ДВА ДЕНА ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД. ТЕЗИ ИЗМЕРВАТЕЛНИ УСТРОЙСТВА А ВСА МОНТИРАНИ ОТДАВНА ,НО СЕГА ВЕЧЕ ЩЕ САПОЧНАТ ДА РАБОТЯТ!!!.ЛУК -ОЙЛ ИЗОБЩО НЕ Е ПРЕУСТАНОВЯВАЛ РАБОТА В НИТО ЕДНО ПРОИЗВОДСТВО ,ДОРИ И ЗА ЧАС!!!

7

Мунчо

преди 12 години

Цялата топурдия е част от етюда "и ние имаме зъбки", в отговор на делото, което руснаците заведоха за Белене. Ние ги правим на маймуни от години, според това кой в какви отношения е с американското посолство в София. Не се сещам за друг партньор, който би изтърпял всичко това толкова дълго време. Верно, че за руснаците залогът е голям, но това не ни дава право да ги разиграваме безкрайно. Може да им се каже "Вие сте комунисти и не ви искаме бизнеса в България!" Тъпо е, но поне е коректно!

6

Потребител

преди 12 години

И не си помисляйте да се заигравате с цените,без това са по-скъпи от Тези на Лукойл-Румъния(кой знае защо)

5

Да,но

преди 12 години

01.08.2011, Понамирисващата караница Бургаска рафинерия е караница м/у двама акционери, в което единият акционерн-българската държава притежава 25 % от капитала, има т.нар. златна акция, член е на общото събрание на акционерите, има представител в надзорния съвет и съответните права и задължения. Другият акционер е частното дружество Лукойл.Българската държава като акционер освен правата и задълженията си като акционер се опитва да използва други способи за да реализира свои интереси в слу