147

Анонимен

преди 12 години

Кал...

146

Анонимен

преди 12 години

"умник",а защо избра да следваш в България,а?Нали си много умен,защо не отиде в чужбина?Некадърник смотан!Пази Боже от такива *** като теб!

145

Анонимен

преди 12 години

Нормално... откакто болниците се превърнаха в търговски дружества, а пациентите в клиенти...

144

Аминус

преди 12 години

Слава , Богу че нямам личен лекар и не плащам осигуровки и никога няма да платя .Да пази Господ от лекари в тая Циганория

143

Анонимен

преди 12 години

КОЙ КАРА БОЛНИЦИТЕ ДА СА КАТО ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА И ДА БИЛИ НА ПЕЧАЛБА КОЙ?БОЛНИЦИТЕ СА ЗА НАРОДА ТЕ НЕ СА ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ НАЛИ ЗА ТОВА ПЛАЩАМЕ ЗДРАВНИ ВНОСКИ.

142

Анонимен

преди 12 години

ТОВА НЕ СА ЛЕКАРИ,А ***!99% ОТ "лекарите" СА ТОЧНО ТОВА-ЖАЛКИ И ДРЕБНИ БЕЗДУШНИ ТЪРГАШИ!КЪМ ТАКИВА ТРЯБВА ДА ИМАШ САМО ЕДИН ПОДХОД-РАЗСТРЕЛ!БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА!

141

Калин

преди 12 години

Живеем в развалините на комунистическия пейзаж, населен от развеселени, полуурбанизирани селяни и селянки с уголемени бюстове, в турбофолк версия за цивилизованост, казва известният изследовател Харалан Александров в интервю за "Гласове"

140

Умник

преди 12 години

Не бих избрал България да практикувам. Надявам се всички да останете без лекари да видим тогава какви ше ги ръсите... С лекари лошо, ама без лекари?!

139

Бургас

преди 12 години

Хора спокойно може да си пътувате из Европа и да си търсите работа преди 20 години всеки се чудеше как да избяга от тук Стоите си защото или крадате или чакате някоя далаверка или сте мазохисти то пари в България по друг начин не се правят все другите са ви виновни ХОРАТА РАБОТЯТ

138

Здрвопечелене

преди 12 години

Здрвеопазването е заменено със здравопечелене - в резултат българите да го духат. Сами си изкопаха гроба като се подведоха по акъла н некадърни мошенници през оследните 22 години.

137

Запознат

преди 12 години

Ами ако не беше чукал толкова често магистралните ***, сега нямаше да има проблеми със сърцето и ръката.

136

До 112

преди 12 години

Да, бе! Точно Борисов за 2 год. е изгонил българите от страната!Такива глупости, просто нямам думи.Не, че всичко не е с главата нагоре, но това е от 20г. и ББ едва ли е виновен за всичко.Гласувам за Серго, той ще върне емигрантите в България и ще ти даде 2000Е заплата, без да работиш много, много.Питай го, ще видиш, че ще ти го обещае.

135

Анонимен

преди 12 години

СТИГА ПОЛИТИЧЕСКИ ГЛУПОСТИ, *** ТАКИВА"Инцидентът с 42-годишния Милко Михалев не е първият скандален случай, с който се свързва частната клиника "Кардиолайф", припомня БГНЕС.През декември миналата година ДАНС, прокуратурата и полицията откриха пликове с пари, надписани с имена на лекари, свързващи поделенията на клиниката в Ловеч и Разград със скандална схема. Тогава беше разкрито, че здрави пациенти без нужда от изследвания са били насочвани към клиниките от тази марка и са им назначавани

134

ДО ПОЧИСТИЯ БОКЛУК

преди 12 години

А БРЕ ДРАГИ МИ ГЕРБАДЖИЯ,ЗАЩО ОБИЖДАШ БЕЗ ДА ЗНАЕШ. КОЙ НАЗНАЧАВА КОРОНОГРАФИЯТА. ХОДИХМЕ И ВИДЯХМЕ. В ТЪРНОВО КЛИНИКАТА Е ПЪЛНА С ПОРТРЕТИ НА БАТЕ ВИ БОЙКО, КАТО ДАВА ОТ НАРОДНИТЕ ПАРИ -ИМАМ ПРЕДВИД ОТ ЗДРАВНАТА КАСА- ЗА ТАКАВА МАНИПУЛАЦИЯУ КОЯТО С8ТРУВА 500ЛВ А ТОЙ ИМ ИЗПИСВА ПО 2500, А ЗАТО ВА ЮРУШ ВСИЧКИ СА БОЛНИ И ВСИЧКИ ДА МИНАВАТ ОТ ТАМ ,НАЛИ БРАТОВЧЕДИТЕ НА БОКО ТИКВАТА ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ПАРИТЕ. НЕ ГИ Е СРАМ.А КАК Е СЪСИПАНА ДЪРЖАВАТА70 ГОДИНИ НЕ РАЗБРАХ .ЗАЩОТО ПРЕДИ ЗА ЗДРАВЕ НЕ СЕ ПЛАЩАШЕ

133

бай Курти

преди 12 години

Сега и ръчичките на лекарите, който са направили тая глупост с човека. Защото колкото и пари да му дадат, няма да му се върне ръката... Но ако тия касапи им резнат по една ръка.. следващите ще се замислят.. дали трябва да правят такива своеволия, за да дръпнат някое и друго левче..

132

123

преди 12 години

Стига с тази политика бе! Това е една чисто човешка трагедия а някои тук пак я обърнаха на политиканстване! Който и да е на власт не може да изкорени чистата алчност и бездушие на част от лекарското съсловие!

131

бат Наско

преди 12 години

Другаря Живков,беше лечител на докторите. И бяха дисциплинирани,защото имаше ред и последователност.Грешка-Белене-грешка-Белене...а сега в демокрацията им дойде дюшеш.Паркирва си скъпия джип пред разпадащата се тоталитарна болнична сграда,шарлатанина,облича бялата манта,обладава нископлатената медицинска сестра и сяда в креслото,за да посрещне новата жертва,защото втория етаж на вилата му край морето е все още недовършен.А дали днес ще реже ръка или крак?Ами зависи колко голям ще му бъде басейна

130

95 и 110 кретени,

преди 12 години

човекът няма ръка вие агитация провеждате,как не ви е срам бе болшевишки ***,Бойко ли го прегледа и му назначи лечение и след това сатър,тук не става въпрос за политика а за една човешка съдба която вие използвате за да омаскарите някого който не ви е по вкусът,вие от кой свят сте бе ейййй *** задръстени,ако сте лекари да ви кажа : -такива *** като вас не са нужни нито като лекари нито даже и като говедари на тази държава.

129

Machiavelli

преди 12 години

Да ги съди за няколко милиона поне и да им *** мамата на всички. На 42 години е с 2 деца, айде сега да му плащат до края на живота му.Искренно се надявам да ги осъди здраво.

128

Е ВИ ГИ НА ВИНОВНИТЕ

преди 12 години

Бюджетна измама за над 1 млрд. лв. на Бойко Борисов и Дянков 2010г. Симеон Дянков обяви сензационно, че правителството е открило скрити задължения на предишното правителство за 2,15 млрд. лв. за 2009 г.Премиера Бойко Борисов и финансовия министър Симеон Дянков са хванати в голяма лъжа и манипулиране на данните за държавния бюджет, представяни пред обществото с цел двамата да прикрият своя провал и да прехвърлят вината на предходното правителство. Дянков и Борисов е трябвало да избират между лъжата и признаването на пълния си провал. И са избрали лъжата.Бюджетът за 2009 г. завърши с кешов дефицит от 530 млн. лв. Официално записаният в Евростат дефицит на България за 2009 г. беше с близо 400 млн. лв. повече В началото на юни 2010-та правителството внесе в парламента актуализация на бюджета за 2010 г. То залага касов дефицит от 3.3 млрд.лв. Там обаче има само 660 млн. лв. за покриване на стари задължения към бизнеса. Въпросът е какво става с останалите обявени задължения известните 400 млн. лв. плюс "откритите" преди два месеца 1,5 млрд. лв. Губят се поне 1,2 млрд. лв. Единственият логичен отговор е, че никога не е имало такива задължения. И ако има някакви задължения, те са други (например към болници, невърнато ДДС и др.), а не "откритите" през април 2010-та. Тоест това са задължения на сегашното, а не на предишното правителство.