38

Asen

преди 12 години

Тикво докладът е написан.Ти си едно инфантилно ***,все някой ти е виновен.Не става с една книга трябва да имаш въображение.

37

Анонимен

преди 12 години

Тази вечер на стадиона щяха да бесят агенти на Престъпната банда, обвинени в саботаж и заловени лично от Б.Б. Бесенето ставаше веднъж месечно....... ..Беше опияняващо зрелище и винаги завършваше с грандиозен концерт на знойните фолк-диви и пищни чалга-мадони. Децата вечно вдигаха врява да ги водят.....ГЕРБ превръщаше децата в неудържими, безграмотни, свирепи зверчета. Те боготворяха ГЕРБ и Б.Б.:....Парадите, знамената, униформите, походите по стъпките на Б.Б., излетите до историческите места, свързани с Б.Б., посещенията в Дома-музей в Банкя и особено в Музея на великата мутренска съпротива, рапортите и клетвите за вярност пред паметниците на Б.Б., химните (особено За теб, Б.Б.!, Най обичаме да мразим!, Шут в муцуната!, Да вдигнем хиляди бесилки!, Искам да съм мутра!, Б.Б., размажи ги!, Елегия за прасето Боко, както и класическите хитове Небесна лъчезария, Б.Б., дай газ!, Б.Б., ти си пич, Б.Б. суперсвръхгерой, Б.Б прави вятър), ученията с пожарникарски шлангове, снимки с пра-пра-пра-правнука на кучето Борко, скандирането, долнопробната, жизнеутвърждаваща чалга, обожествяването на Б.Б. за децата всичко това беше славна игра.....Цялата им детска жестокост се насочваше срещу враговете на ГЕРБ и Б.Б., срещу предателите, вредителите, саботьорите, мислопрестъпниците. Хората се страхуваха от собствените си деца. И с пълно основание не минаваше седмица, без по телекрана да покажат хвалебствен репортаж за някакъв малък подслушвач доносник, предал родителите си на Полицията на мисълта....... ..Това не бяха обикновени деца. Това бяха необикновените деца на ГЕРБ. Това бяха мутантите на ГЕРБ....... ..Те не знаеха нищо. И не трябваше да знаят. Не помнеха нищо. И не трябваше да помнят. Не четяха нищо. И не трябваше да четат. Не мислеха. И не трябваше да мислят. Не разсъждаваха. И не трябваше да разсъждават.....Първото, което научаваха, беше да мразят враговете, да боготворят Б.Б., да се страхуват от него и да се подчиняват.....От тях се искаше да сричат, да си напишат имената с не повече от 5 грешки, да членуват в Деца-ГЕРБ, Ученици-ГЕРБ и Младежи-ГЕРБ, да бъдат предани на ГЕРБ и Б.Б. до смърт и след това; да ненавиждат предателите и враговете, да ги разпознават безпогрешно и да ги залавят; да дебнат, да слухтят, да душат и да доносничат за родители, учители, приятели, съседи, познати и непознати; да знаят наизуст биографията на Б.Б., речите на Б.Б. и химните в негова чест и прослава.....Те светкавично разконспирираха като предател и враг всеки, който твърдеше, че азбуката е създадена не от Б.Б. и Цв.Цв.; че 2 плюс 2 не е колкото каже Б.Б.; че в романа Под игото главният герой не се казва Бойко Огнеборец; че Б.Б. не означава Благодарим ти, Боже!;

36

до Правилно

преди 12 години

Ей с.м.е.ш.н.и.к когато ти се наложи да ги извикаш и ти спасят живота ще те видя дали ще пишеш такива глупости по форумите !!!!!!

35

генсек

преди 12 години

Пожарникарю, кога ще бъдат разкрити 192-те неразкрити убийства от времето, когато ти беше генсек на СИК, пардон, на МВР?

34

КОКО

преди 12 години

а бе това ЯНЕ не мирясва.изглежда АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ -БЕЛИЯТ ВОЖД му вдига рейтинга и му гледа сеира.

33

Анонимен

преди 12 години

Стара песен на тиквата!Пак онези *** -другите са му виновни!Всичките убийства,които той за малко да "разкрие",когато беше гл.секретар, все така той ги хващаше, ама ДРУГИТЕ ги пускаха!Все другите СА ВИНОВНИ!

32

do 30

преди 12 години

ти си сганта тука, Керин

31

Правилно!

преди 12 години

Как се нарича автомобила на пожарникаря?Правилно!Ускорител на елементарни частици!

30

Kerin

преди 12 години

Червената *** е заляла форума, другари очакваме атентат с човешки жертви в някоя църква. Това е вашата запазена марка.

29

Бейлис

преди 12 години

Не виждате ли че всички взривове стават когато идва доклад на ЕК или на посещение от ЕС.. Янката сам се е гръмнал.

28

Анонимен

преди 12 години

Бойко не се интересува от друго, освен какво ще каже Брюксел и какво ще каже Америка ... Не може да разбере, че за него по-важно е какво ще каже народа.

27

topor

преди 12 години

Един много лесен въпрос, чиито отговор е "да,да" или "не, не" - МВР разкри ли кой постави взривовете пред "Галерия"?Лично вътрешния министър имаше срок от 1 седмица тогава. Какъв е резултатът?

26

ДО Б.Б. и Ц.Ц.

преди 12 години

Вярно е , че бомботе са измислени, те са измислени за да оправдаят вашите действия.Да оправдаят пълзящата диктатура, до сега живеехме в мизерия, а сега и политическа репресия!!!Белгия и Холандия гласуваха единствените страни с право на политическо убежище от ЕС да са България и Румъния!!!!!!!!Повече няма какво да говорим, Борисов раздели страната и направи от омразата политически инструмент....

25

Анонимен

преди 12 години

БУУУУУУУУУУУУМММММ и бесепе черни пиари!

24

Анонимен

преди 12 години

Дрън ,дрън та пляс.Взривовете били заради докладите.Че те докладите бяха написани още миналата седмица и сега просто се очакват да се получат тук официално.Още предния петък в Панорама четоха от тях.Приказките им са ясни-сами се взривяват за да ни навредят ,както онова момиче в парка ,което според МВР едва ли не се беше самоодушило.

23

асфалт

преди 12 години

Другари тиквени гербави! Много сте слабоумни в коментарите! Трябва да ядете повече асфалт, за да подхранвате мозъчните си клетки!

22

фотограф

преди 12 години

Много хубава снимка. Пожарникарят в неговия тиквомобил!

21

Анонимен

преди 12 години

Бомбаджиите ги търсете в центрлата на бесепе и клонинги! От 1923 свсе нещо взривяват тия ненормалници

20

целта на взривовете

преди 12 години

Според пожарникаря, целта на взривовете е, той, пожарникарят, да бъде отразен в медиите!

19

vrangel

преди 12 години

Наскоро гледах филма "Чекист" ако се приложи практиката да се решават проблемите за две години няма как да не се оправим.